Истинските Левскари ни е срам !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Истинските Левскари ни е срам !

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 13:19

Аз да поздрава наркосектора от комплесари с една песничка
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iEVqZv_Zjcw[/youtube]
Ей ма тоя вокалиста и той бил от ЦСКА, дайте него да съблечем тоя Гилъна, да му забраним да пее, от къде на къде ще прави музика пък тоя

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 09 окт 2013 13:24

snakebite написа:левскари, след като не се прочухте този сезон по терените на Европа, се прочухте по други начини..Браво !,

ДОБРЕ, не харесвате Петев, И аз не го харесвам като треньор, че дори и като поведение,но...човека има дъщеря - тийнеджърка, как ли се е почувствала, а ?? :(

И още нещо, много провинциални агитки питат що имаме зона за гости на Лудогорец Арена като животинска клетка - ето заради тези "герои' и заради онези другите - червените !

Колега, всичко добре, ама фен-клуб на Лудогорец във Варна - (facepalm) :mrgreen:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 окт 2013 13:24

Милене какво като дойде А окръжна. Мислиш че това ме плаши ли ?
Докато Левски има фенове той ще съществува. Ако в А окръжна го няма Батков съм навит. Сегашното положение е просто едно живуркане. Това не е истинския Левски, който ни е правил горди с играта си, а някакво жалко подобие на отбор с футболисти за б група :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 09 окт 2013 13:28

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BPfR08r1gRY[/youtube]

Тая не е ли по-подходяща? Не знам обаче Наско левскар или цскар е и ще пусна една декларация до фенклуба да излезнат с официална декларация да уточнят кои групи са червени и не можем да ги слушаме и кои са сини и можем да слушаме :lol:

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 09 окт 2013 13:30

Soulen написа:Милене какво като дойде А окръжна. Мислиш че това ме плаши ли ?
Докато Левски има фенове той ще съществува. Ако в А окръжна го няма Батков съм навит. Сегашното положение е просто едно живуркане. Това не е истинския Левски, който ни е правил горди с играта си, а някакво жалко подобие на отбор с футболисти за б група :)

Да много си прав !!!

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 09 окт 2013 13:35

milen.hristov написа:Аз да поздрава наркосектора от комплесари с една песничка
Ей ма тоя вокалиста и той бил от ЦСКА, дайте него да съблечем тоя Гилъна, да му забраним да пее, от къде на къде ще прави музика пък тоя

Горките вий !!! Като не сте ходили на истински мачове на Левски така ще разсъждавате.Не библия а за Гунди малко прочети

Потребителски аватар
GMUC_48
Контакти:

Мнениеот GMUC_48 » 09 окт 2013 13:38

milen.hristov написа:Аз да поздрава наркосектора от комплесари с една песничка

Когато кажем нещо против Темето Русев се цензурира моментално, но чорбари като тоя боклук могат да акат в темата. Така ли?

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 окт 2013 13:43

Хаха е то в гонга такива като томето са ибрикчии на мустака :lol: :lol: :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 13:43

samo_levski написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BPfR08r1gRY[/youtube]

Тая не е ли по-подходяща? Не знам обаче Наско левскар или цскар е и ще пусна една декларация до фенклуба да излезнат с официална декларация да уточнят кои групи са червени и не можем да ги слушаме и кои са сини и можем да слушаме :lol:

Момче, недeй така тези antidrogs песни, че подбиваме бизнеса на момчетата, и ще останат гладни.

Потребителски аватар
GMUC_48
Контакти:

Мнениеот GMUC_48 » 09 окт 2013 13:46

milen.hristov написа:

Момче, недeй така тези antidrogs песни, че подбиваме бизнеса на момчетата, и ще останат гладни.[/quote]
Де да беше толко смел да кажеш на милиони левскари в лицето че са такива. Сигурен съм, че си най-мазна порода шушумига и само с поглед може да се уплашиш.

Върни се в “Левски”