Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 апр 2015 14:19

Ганьо както и другите пишман собственици просто си пишат приходите за разход. И така накрая като теглят чертата обявяват, че са дали сума от порядъка на 30 милиона лева, а всъщност огромната част от тая сума си е изкарана от клубът чрез продажба на играчи, спонсори и участие в евротурнирите.

Не случайно големите финансови проблеми ни започнаха от есента на 2011 след като Ганьо изхарчи парите от Дембеле. До тогава клубът редовно продаваше по един, дори двама играчи на всеки полусезон и играехме почти редовно в групи в Европа от което падаше яко пара. Но след фиаското с Търнава и изразходването на кинтите от Гарата, Ганьо тотално умря както сега. Но тогава стана врътката отгоре, появи се знаете кой с мазната коса, дойдоха ВТБ и за година и половина нямаше никакви финансови проблеми. Като тия финансови проблеми отново се появиха чак лятото след мача със Славия, като на зимата с продажбите на Гари и Вутов доизкарахме криво ляво сезона но пак с много финансови проблеми. Но този сезон вече нито играхме в Европа, нито продадяхме поне един играч а и Мтел вече се отдръпнаха драстично в сравнение с преди от клубът, и положението си е.а ма.ката тотално.

Така, че какво е давал Ганьо е явно на всеки който поне малко може да смята :lol: Така е давал, че ако не бяха участията в групите, продажбата на играчи и Мтел отдавна да сме фалирали ептен!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 апр 2015 15:06

Човек като ви чете ще си каже, че сме взели 1 милиард лева от тия евротурнири и сега ги няма.
А ако кажете, че Батков не е давал (осигурявал) пари излиза, че клубът се е издържал сам. Аз не знам как десетина години ще се издържа чрез едно влизане в ШЛ и три влизания в ЛЕ (тогава сумите бяха много далеч от сегашните), 5-6 прилични трансфера (не се сещам за повече).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 20 апр 2015 17:21

Tommi написа:Човек като ви чете ще си каже, че сме взели 1 милиард лева от тия евротурнири и сега ги няма.
А ако кажете, че Батков не е давал (осигурявал) пари излиза, че клубът се е издържал сам. Аз не знам как десетина години ще се издържа чрез едно влизане в ШЛ и три влизания в ЛЕ (тогава сумите бяха много далеч от сегашните), 5-6 прилични трансфера (не се сещам за повече).

Доколкото си спомням, 2004 и 2005 отборът беше много стабилен по отношение на приходи-разходи, дори имаше печалба. 2006, 2007- 1000% на печалба, големи пари покрай мачовете в Европа. 2008, 2009- плейофи в ШЛ, където също падат добри пари, групи на ЛЕ. 2010-2013- добри мачове в ЛЕ, продажба на футболисти за добри пари, руски кинти. След тези години станахме наистина зависими от батков и бързо-бързо грохнахме.

:arrow: За мен повече от 20 милиона е АБСУРД да е дал Батков, най-вероятно са доста по-малко. Да не говорим колко пари е изкарал за себе си покрай позицията си в отбора! Покрай Левски имаше рекламата, лукса и привилегията да стане един от най-известните бизнесмени и хора в страната. Пред него в нашата шуробаджанашка държава се отвориха доста врати и контакти. А в едрия бизнес, където се въртят кинти, които ние не можем дори да си представим, тия отворени врати и връзки определено са ресурс, който струва милиони.

:arrow: :arrow: Да не се жалва агентчето-адвокатче много много! Великият Левски не взима повече отколкото дава, пичове!

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 20 апр 2015 18:23

Камерунският футболист отново е актуален за трансфер на "Герена"

Преди няколко дни в българските медии излезе информация, че камерунският футболист на Университатя Клуж Джъстин Менголо отново е актуален вариант за трансфер в Левски. През зимата крилото трябваше да скъса контракта си с румънския тим за неизплатени заплати, но това не се случи, защото му бе платено.

Към този момент Менголо има да взима 4 заплати и може да разтрогне договора си с Университатя Клуж. LIVESPORT.BG се свърза с атакуващия футболист, като той потвърди, че 26-кратните шампиони на България отново го искат.

"Трансфер в Левски през лятото е опция пред мен", разкри пред нашата медия Менголо. "От клуба отново ме искат, но трябва да съм свободен агент. Към момента имам да взимам 4 заплати и е възможно да разтрогна договора си с Университатя Клуж". ;) ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 апр 2015 19:28

metodito написа:
blue avalanche написа:Ричард беше продаден и то за не малка сума.
Бардон,на края не можеше да изкара повече от 50 мин. бърз футбол.
Рабех беше пияндурник,а и разваляше атмосферата в съблекалнята.
Петков беше продажник.
Що се отнася до Топузаков-не може футболист с ръст на джудже да бъде центр.защитник!
Телкийски играеше в 1 мач и се криеше в 5!
Нали не си мислиш,че във форума няма хора,които си ги спомнят???Че пишеш на 10-годишни???
Като гледам критериите,които си поставил за треньор,мисля,че трябва да се свържем с Клоп.Той отговаря на тях.

Рабех беше най-добрият защитник в бг първенството. Пиянка бил. Каниджа и Марадона шмъркаха, Гаскойн - поркаше, Гигс и Тери са лишени от морал секс маниаци, дето не ги бърка да оправят жените на роднини и приятели. И? Мъри намери диамант за без пари направо. Нашите трябваше да го продадат изгодно. В Турция, в Китай или в Русия, онея там не ги бърка.
За Петков доказателства имаш ли? А помниш ли мача с ЦСКА от Казанската афера и спасяванията, при едно, от които извади рамо мисля? Без намесите му в него мач отивахме на разлика и то сериозна. Ама къде ти е да ги помниш тея неща. Забравил си разбира се и всичките му спасявания в евротурнирите, без които щеше да гледаме ШЛ и групи на Купата на Уефа през крив макарон.
Това за Топузаков го оставям по-добре без коментар, че ще кажа нещо, дето после ще съжалявам!

Понеже Каниджа и Гаскойн направиха страхотни футболни кариери,нали?И ги продаваха за разни милиони???
За Петков - ще ти припомня мача със Залцбург.В който направи такава простотия,че Сърмов беше ПРИНУДЕН да го покрива с нарушение за ЧК!!!За да замаже лайното,което изсра Г.Петков!!!
Да не говорим за гола,дето му го вкараха от тъч!!!ЕДНА минута преди края!!!
Още да ти разказвам ли за Петков???
За Топузаков държа на думите си!Добре,че беше Томашич!
Никой,уважаващ себе си отбор,няма централен защитник - джудже!!!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 20 апр 2015 19:40

Хора, защо сте все против? Ревете против Батков. Добре! Алтернативата? Повярвайте- липсата на Батков ще е адекватна на липсата на Гаджев в мача със Славия.
Всички видяхме резултата. Клубът с този си стил на управление като цяло страда от липса на доверие, респект и перспектива. С този не лош треньор и стриктна финансова дисциплина бихме могли да излезем от глухия коловоз. На Левски трябва да се наложи своеобразен валутен борд. И нещата постепенно ще потръгнат.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 апр 2015 19:54

blue avalanche написа:За Топузаков държа на думите си!Добре,че беше Томашич!
Никой,уважаващ себе си отбор,няма централен защитник - джудже!!!

Топузаков 1.80см, Канаваро (носител на златната топка) 1.76! Мога да дам още много примери, ти си говори... ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 апр 2015 21:04

И аз де нямам кинта и 70 кво съм? Под-джудже? Топчо знаеш, че е бил гимнастик и без 1.80-те скачаше по-добре от всички сигурно. Той заедно с Мъри са ми любимите защитници на този клуб в последните години. Няма го Топчо, нямаме защита. Даже бих казал, че титлата на Кокала е не по-малко заслуга и на него, освен на Георги. Спомням си един мач на Герена с Литекс - последния му с ловчанлии май, когато само де Том не се разплака. А бразилеца беше в страшна форма. Топчо на сто години го накара сам да си приказва. Чак Том се хвърли да го бие. Финтове-минтове. Няма такива. Единствено понякога със шпагатите понякога не внимаваше. Аз обичам позицията на централния защитник и макар и никога професионално да не съм играл обожавах да взимам топката на фукльото-финтаджия и гледам внимателно играта на защитниците. За мен Топчо беше - макар и на моменти рисков - страхотен защитник.

Моето мнение не съвпада с твоето за мача със Залцбург. Да, имаше малоумни изпълнения, ок, но не мисля, че беше нарочно. Виж, ако беше казал за онея финландските дървари, не знам, или с унгарците... но толкова си можеше просто. По-скоро е това. Тея неща са недоказуеми.

Ами просто трябваше вместо онова недоразумение Велев да е Роман. Ами, ако вместо еквивалента на Велев, начело на клуба дойде на мястото на Батков полезен човек какъвто е Прохазка за отбора?

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 20 апр 2015 23:23

blue atack написа:Камерунският футболист отново е актуален за трансфер на "Герена"

Преди няколко дни в българските медии излезе информация, че камерунският футболист на Университатя Клуж Джъстин Менголо отново е актуален вариант за трансфер в Левски. През зимата крилото трябваше да скъса контракта си с румънския тим за неизплатени заплати, но това не се случи, защото му бе платено.

Към този момент Менголо има да взима 4 заплати и може да разтрогне договора си с Университатя Клуж. LIVESPORT.BG се свърза с атакуващия футболист, като той потвърди, че 26-кратните шампиони на България отново го искат.

"Трансфер в Левски през лятото е опция пред мен", разкри пред нашата медия Менголо. "От клуба отново ме искат, но трябва да съм свободен агент. Към момента имам да взимам 4 заплати и е възможно да разтрогна договора си с Университатя Клуж". ;) ;)

Да бе, ще избяга от Клуж за да отиде в друг отбор, където също няма да взима заплата.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 апр 2015 23:55

plamenst7 написа:
blue atack написа:Камерунският футболист отново е актуален за трансфер на "Герена"

Да бе, ще избяга от Клуж за да отиде в друг отбор, където също няма да взима заплата.

Ама той не знае, ще го излъжем :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”