Blue1914 написа:ehh написа:Blue1914 написа:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/aek-otmykva-aniete-325125
Не знам дали някъде другаде се коментира това, но според мен е повече от скандално!Направо си заслужава отделна тема. В началото на сезона се бях зарекъл да не кириткувам Гонзо, като единственият, който реши да пробва в юбилейната година да изгради нещо върху цялото блато, в което този клуб се превърна. Но да ми обяснява как гради отбор в перспектива с... футболисти с едногодишни договори... нямам думи. Да не говорим за финансовата страна на нещата, че единственият по-реален шанс за печабба в БГ футбола са добри изходящи трансфери. Как пък на никой в това синьо "ръководство" не му писна само тях да ги клатят мениджъри, футболисти и всякакви други агенти- с "договори" с реално нулево обвързване... Малоумна история!
А не си ли си се замислял, че тия футболисти, ако бяха им предложили договор 1+1 можеха изобщо да не дойдат в Левски?
Щом точно такива футболисти могат да идват в поне 5 отбора от А група, защо да не може и в Левски София да дойдат?
Защото изходните трансфери (а те идат заради това) са отчайващи в Левски!