Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Blue1914 » 19 апр 2015 17:08

Eminem написа:То е ясно, че ако не се оправи финансовото положение, чужденците ще си тръгнат. Дори и да играем в ЛЕ, няма да ги накара да останат ако не получат гаранция за редовно плащане. Друг е въпроса колко трябва да си тъп, за да подписваш такива кратки договори, поне щяхме да вземем трансферна сума. Вярно е, че имаше вероятност да се провали и да трябва да се плащат неустойки, но така селекция не може да се прави, така не се гради отбор.

Има си договори и договори- подписваш за 1+1 година, както правят другите отбори и това е. От трансферни суми е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, ЖИВОТОСПАСЯВАЩО да влизат пари в клуба. БЕЗУМИЕ на всички нива е основният ти офанзивен футболист да може да си тръгне без пари по всяко време. Ако все пак поемеш толкова отчаяни мерки, ако просто ще го обиграваш една година- даваш му макс 2-3 000 евра месечно да си помагате взаимно и след това- "Благодаря, довиждане!" Като и това в МНОГО КРАЕН случай, прй който правиш всичко възможно да го заместиш с някой с договор на полусезона!

Направо съм извън кожата си цял ден днеска! :x Неизмеримо тъпо е в най-популярния гранд от държава със сравнително читави футболни традиции, със сравнително читава база, участвал 4 пъти в европейска групова фаза за 10 години да няма и 3 полу-олигофрена, за които клубът може да вземе над 250-300 000 евро, ебати! :x :x

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 апр 2015 18:07

Blue1914 написа:
Eminem написа:То е ясно, че ако не се оправи финансовото положение, чужденците ще си тръгнат. Дори и да играем в ЛЕ, няма да ги накара да останат ако не получат гаранция за редовно плащане. Друг е въпроса колко трябва да си тъп, за да подписваш такива кратки договори, поне щяхме да вземем трансферна сума. Вярно е, че имаше вероятност да се провали и да трябва да се плащат неустойки, но така селекция не може да се прави, така не се гради отбор.

Има си договори и договори- подписваш за 1+1 година, както правят другите отбори и това е. От трансферни суми е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, ЖИВОТОСПАСЯВАЩО да влизат пари в клуба. БЕЗУМИЕ на всички нива е основният ти офанзивен футболист да може да си тръгне без пари по всяко време. Ако все пак поемеш толкова отчаяни мерки, ако просто ще го обиграваш една година- даваш му макс 2-3 000 евра месечно да си помагате взаимно и след това- "Благодаря, довиждане!" Като и това в МНОГО КРАЕН случай, прй който правиш всичко възможно да го заместиш с някой с договор на полусезона!

Направо съм извън кожата си цял ден днеска! :x Неизмеримо тъпо е в най-популярния гранд от държава със сравнително читави футболни традиции, със сравнително читава база, участвал 4 пъти в европейска групова фаза за 10 години да няма и 3 полу-олигофрена, за които клубът може да вземе над 250-300 000 евро, ебати! :x :x

Прав си, не си взимат поука и това е. По този начин и други изтървахме. Това ръководство не става дори и за аматьорски клуб.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 апр 2015 21:42

Кишада отпада за реванша, обърнете внимание какво се случва, когато на Лц се предостави оперативен простор...единствено безумните пропуски спасяват Литекс от разгром, дори и с 10 човека...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 апр 2015 22:00

Синьо сърце написа:Кишада отпада за реванша, обърнете внимание какво се случва, когато на Лц се предостави оперативен простор...единствено безумните пропуски спасяват Литекс от разгром, дори и с 10 човека...

Ние няма да се хвърлим урбулешката...

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 19 апр 2015 22:01

Синьо сърце написа:Кишада отпада за реванша

Ще го накажат за 2+ мача?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 апр 2015 22:02

Кишада отпада единствено за Берое.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 апр 2015 22:03

blue avalanche написа:
Синьо сърце написа:Кишада отпада за реванша, обърнете внимание какво се случва, когато на Лц се предостави оперативен простор...единствено безумните пропуски спасяват Литекс от разгром, дори и с 10 човека...

За нами кубка. Ни шагу назад! 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 19 апр 2015 22:05

Blue1914 написа:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/aek-otmykva-aniete-325125

Не знам дали някъде другаде се коментира това, но според мен е повече от скандално! :x Направо си заслужава отделна тема. В началото на сезона се бях зарекъл да не кириткувам Гонзо, като единственият, който реши да пробва в юбилейната година да изгради нещо върху цялото блато, в което този клуб се превърна. Но да ми обяснява как гради отбор в перспектива с... футболисти с едногодишни договори... нямам думи. Да не говорим за финансовата страна на нещата, че единственият по-реален шанс за печабба в БГ футбола са добри изходящи трансфери. Как пък на никой в това синьо "ръководство" не му писна само тях да ги клатят мениджъри, футболисти и всякакви други агенти- с "договори" с реално нулево обвързване... Малоумна история! :x

А не си ли си се замислял, че тия футболисти, ако бяха им предложили договор 1+1 можеха изобщо да не дойдат в Левски?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 19 апр 2015 22:26

blue avalanche написа:

Ще ни трябва много късмет. Но мисля че имаме сила да ги преборим. Много труден ама много труден мач ще бъде. Да наш Стойчо да знае какво да направи!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 19 апр 2015 22:33

ehh написа:
Blue1914 написа:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/aek-otmykva-aniete-325125

Не знам дали някъде другаде се коментира това, но според мен е повече от скандално! :x Направо си заслужава отделна тема. В началото на сезона се бях зарекъл да не кириткувам Гонзо, като единственият, който реши да пробва в юбилейната година да изгради нещо върху цялото блато, в което този клуб се превърна. Но да ми обяснява как гради отбор в перспектива с... футболисти с едногодишни договори... нямам думи. Да не говорим за финансовата страна на нещата, че единственият по-реален шанс за печабба в БГ футбола са добри изходящи трансфери. Как пък на никой в това синьо "ръководство" не му писна само тях да ги клатят мениджъри, футболисти и всякакви други агенти- с "договори" с реално нулево обвързване... Малоумна история! :x

А не си ли си се замислял, че тия футболисти, ако бяха им предложили договор 1+1 можеха изобщо да не дойдат в Левски?

Щом точно такива футболисти могат да идват в поне 5 отбора от А група, защо да не може и в Левски София да дойдат?

Върни се в “Левски”