Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 16 апр 2015 13:19

terata написа:
Мхм, Кокалеску да ми припомни по негово време отбора беше ли български? Че имам някакви спомени основните му играчи да бяха Зе Соарес, Вагнер, Тасевски, Рабех, Бистрон, Жоазиньо, Тиберканин и прочие "българчета". Ама нек си говори, то и без това друго не става от него. И да, вече сте двама "капацитети". Абе кажи си Стоев вън и тва е. Да идва Топузаков и да мачкаме. Нали тва ти е "детската" мечта.

Офф, човек, как да ти го кажа, критичен съм, но не искам той да се маха. Исках за треньор на първо място човек ставал шампион на страната си - човек, който знае какво е да се бориш за върха, а не специалист като Илиев, Костов или Ясен, които не са гонили по-високи цели освен отбора им да не изпадне. И на тримата нищо им няма - просто не бяха за отбор от ранга на "Левски". След това исках да е българин. Чужденец трудно ще се справи в нашата джунгла освен, ако не е сърбин, украинец или руснак. Стоев отговори на изискванията ми. Знаеш, че ние нямахме треньор ставал шампион на страната си, изключая Йока, от Георги Всилев насам. Това какво прави? Десет и повече години? Дълбоко се разочаровах от мача за влизането ни в шестицата с Разград, в който поведението на отбора и тактиката беше да не загубим. "Излезеш ли за хикс, падаш". Закон. А ние трябваше да търсим победата. И това беше мач, за който Стоев се подготвяше месеци. Как да е минало-заминало. А и не е неговата грешка за присъствието на хора, като Стойчев, Белаид, Сърмов, Луис Педро и Крумов в отбора. Но цяла подготовка се пробваха офанзивни футболисти, въпреки че не там е проблема ни в последните шест години в спортно отношение. Трябваше тотална промяна на защитната конфигурация. Но не, не беше търсено нищо подобно. Вместо това на проби бяха викани нападатели. Да не говоря за разположението на футболистите в този мач и отсъствието на малкия. В него много ми харесаха неща, като това, че Домо бе издърпан назад, с което халфовете им просто се блъскаха в него, Бедоя и Гаджев... до 60-тата минута. И какво стана след това? "Правилен футбол", ок, но целта трябваше да е всичко или нищо. Не е ли така. Един мач не може да е показателен. Така е. И все пак нещо просто, как да ти кажа. Този мач много ми промени мнението за Стоев. Пожелавам му успех, и знаеш, че няма да видим потенциала му като треньор, защото Ивчо, Гонзо и компания вече му точат ножа. Но и той си е виновен. Точно, заради този един мач. Дали щяхме да паднем с едно или с пет на 0 нямаше абсолютно никакво значение в него. Освен, ако разбира се не е имало директива отгоре, че по-добре да не ходим в първата шестица и Стоев да е нямал власт в този случай.

Да идва Топузаков и да мачкаме. Нали тва ти е "детската" мечта.

:roll: Ти обаче продължаваш. Хубаво. Как да е.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 16 апр 2015 17:42

metodito написа:Офф, човек, как да ти го кажа, критичен съм, но не искам той да се маха. Исках за треньор на първо място човек ставал шампион на страната си - човек, който знае какво е да се бориш за върха, а не специалист като Илиев, Костов или Ясен, които не са гонили по-високи цели освен отбора им да не изпадне. И на тримата нищо им няма - просто не бяха за отбор от ранга на "Левски". След това исках да е българин. Чужденец трудно ще се справи в нашата джунгла освен, ако не е сърбин, украинец или руснак. Стоев отговори на изискванията ми. Знаеш, че ние нямахме треньор ставал шампион на страната си, изключая Йока, от Георги Всилев насам. Това какво прави? Десет и повече години? Дълбоко се разочаровах от мача за влизането ни в шестицата с Разград, в който поведението на отбора и тактиката беше да не загубим. "Излезеш ли за хикс, падаш". Закон. А ние трябваше да търсим победата. И това беше мач, за който Стоев се подготвяше месеци. Как да е минало-заминало. А и не е неговата грешка за присъствието на хора, като Стойчев, Белаид, Сърмов, Луис Педро и Крумов в отбора. Но цяла подготовка се пробваха офанзивни футболисти, въпреки че не там е проблема ни в последните шест години в спортно отношение. Трябваше тотална промяна на защитната конфигурация. Но не, не беше търсено нищо подобно. Вместо това на проби бяха викани нападатели. Да не говоря за разположението на футболистите в този мач и отсъствието на малкия. В него много ми харесаха неща, като това, че Домо бе издърпан назад, с което халфовете им просто се блъскаха в него, Бедоя и Гаджев... до 60-тата минута. И какво стана след това? "Правилен футбол", ок, но целта трябваше да е всичко или нищо. Не е ли така. Един мач не може да е показателен. Така е. И все пак нещо просто, как да ти кажа. Този мач много ми промени мнението за Стоев. Пожелавам му успех, и знаеш, че няма да видим потенциала му като треньор, защото Ивчо, Гонзо и компания вече му точат ножа. Но и той си е виновен. Точно, заради този един мач. Дали щяхме да паднем с едно или с пет на 0 нямаше абсолютно никакво значение в него. Освен, ако разбира се не е имало директива отгоре, че по-добре да не ходим в първата шестица и Стоев да е нямал власт в този случай.

За въпросния мач с "Лудогорец" аз лично смятам, че Стоев подходи правилно. При дантелата, която е (или поне беше) отзад, твоето "всичко или нищо" щеше да доведе 99% до загуба. Ако "Левски" вкара 2 гола, "Лудогорец" щеше да вкара 3, ако "сините" вкарат 3 гола, "лудите" ще са с 4. И аз да бях треньор, и аз щях да подходя като Стоев. Не може да играеш срещу шампиона и отбор с най-добро нападение и то на техен терен и да не помислиш за защитата. Срещу "Марек" и "Хасково" може и да се получава, но срещу "Лудогорец" е... чиста лудост. На мускули и хъс, "ва банк" се получава веднъж в годината и този патрон в мачовете с "Лудогорец" "Левски" вече си го изгърмяха есента.
Пък и в мача за купата се видя, че една дефанзивна тактика би била успешна, ако няма груби индивидуални грешки. В конкретния случай февруари месец, всички знаем кой беше грешникът, имах чувството, че на вратата е майор Костов.
Пък и първата шестица беше изтървана не в Разград, а срещу "Славия", "Марек", "Берое", "Локомотив" Пловдив и т.н. и това трябва да се знае.
Относно пробването на офанзивни футболисти и селекцията, мислех че Гонзо предлага футболисти на съответните анализатори, поне така се разбра от интервютата. Не останах с впечатление, че Стоев има главна роля в процеса. Ти може би имаш друга информация; може СС да е довел Нину и Александров, не знам.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 апр 2015 19:33

gzagorov написа:За въпросния мач с "Лудогорец" аз лично смятам, че Стоев подходи правилно. При дантелата, която е (или поне беше) отзад, твоето "всичко или нищо" щеше да доведе 99% до загуба. Ако "Левски" вкара 2 гола, "Лудогорец" щеше да вкара 3, ако "сините" вкарат 3 гола, "лудите" ще са с 4. И аз да бях треньор, и аз щях да подходя като Стоев. Не може да играеш срещу шампиона и отбор с най-добро нападение и то на техен терен и да не помислиш за защитата. Срещу "Марек" и "Хасково" може и да се получава, но срещу "Лудогорец" е... чиста лудост. На мускули и хъс, "ва банк" се получава веднъж в годината и този патрон в мачовете с "Лудогорец" "Левски" вече си го изгърмяха есента.
Пък и в мача за купата се видя, че една дефанзивна тактика би била успешна, ако няма груби индивидуални грешки. В конкретния случай февруари месец, всички знаем кой беше грешникът, имах чувството, че на вратата е майор Костов.
Пък и първата шестица беше изтървана не в Разград, а срещу "Славия", "Марек", "Берое", "Локомотив" Пловдив и т.н. и това трябва да се знае.
Относно пробването на офанзивни футболисти и селекцията, мислех че Гонзо предлага футболисти на съответните анализатори, поне така се разбра от интервютата. Не останах с впечатление, че Стоев има главна роля в процеса. Ти може би имаш друга информация; може СС да е довел Нину и Александров, не знам.

Никой не отрича кой е виновен за това да играем в долната шестица - Георги, виж за тактиката не мисля така. Лудогорци сме им изключително крив, най-кривия съперник от А група, просто защото досега винаги сме играли с тях с мисъл за победа, докато и ЦСКА, и Литекс - да не говорим за всички останали, излизат страхливо или в най-добрия случай чакат някоя контра да направят. Ние нямаше какво да загубим, но ако спечелихме, печелим много. Това и психологически щеше да подейства на отбора, да не говорим за нас - феновете. И това за Пламен също не съм съгласен. Грешката му беше, че малоумно извади топката, която отиваше в аут - в ъглов, но за гола... как може най-ниския на терена никой да не го пази. През куп играчи, бърза топка, само на късмет ще я извардиш. Къде беше човекът, който трябваше да го пази. Значи подобни заучени положения - а това беше заучено със сигурност - не може да се проспиват, ако имаш претенциите за клуб, който иска да играе в първата шестица. Но и без гола - 0-0 или 1-0 - няма значение. На нас ни трябваше победа. Бе, минало-заминало, гледаме напред. Само че сякаш и самите футболисти гледат назад... Нещо друго забравих да спомена в онзи мач - съдията. Трябваше да даде червен картон за Разград още първото полувреме. И още нещо. Приличаха ми на назобани тея. Ще кажеш след 60-тата минута превключиха на втора, че по едно време ни пресираха в нашето поле.

deladog

Мнениеот deladog » 17 апр 2015 07:35

"Ботев" би "Левски" във финала за Купата на БФС при децата набор 2001

Отборът на "Ботев" Пловдив спечели Купата на БФС за деца (родени 2001 г), след като на финала се наложи с 2:0 над "Левски".

Жълто-черните бяха доста по-добри през целия мач, а няма да бъде пресилено, ако се каже, че през целия турнир демонстрираха високо ниво. Те откриха резултата още в 3-ата минута чрез Марин Петков, който вкара с бомбен удар от 20 метра. Малко по-късно пловдивчани бяха близо до втори гол, но поредният удар на Петков удари гредата.

В началото на второто полувреме сините създадоха едно добро положение, но след това "Ботев" на два пъти пропусна да удвои. В 49-ата минута централният защитник Атанас Янков засече центриране на Кристиян Добрев от фаул и удвои преднината на "Ботев". До края на мача младите канарчета, водени от треньора Стефан Стоянов, контролираха събитията на терена и не дадоха шанс на "Левски".

https://www.youtube.com/watch?v=082t-TVCXjs
https://www.youtube.com/watch?v=Z5EeEtZJ6eM

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 17 апр 2015 09:51

Тая новина не е за тая тема, има си тема за ДЮШ на клубът във форума. За там е, тази тема е за първия отбор, клубът и всичко друго около тях за което няма собствени теми.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 17 апр 2015 10:12

Avanti_Ragazzi написа:Тая новина не е за тая тема, има си тема за ДЮШ на клубът във форума. За там е, тази тема е за първия отбор, клубът и всичко друго около тях за което няма собствени теми.

Остави ги пък ти малко да си напълнят душичките с тази победа при децата. То при мъжете кога ще имат отново възможност да бият Левски без парите и съдиите на Цецоу. С друго са още по смешни. Агитката им от 300-400 човека (може и повече да са били) погнали да гонят 50 левскари и се мислят за биячи. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 апр 2015 16:55

Ръководството на Левски е погасило задължения в размер на 351 264, 02 лв., съобщи сайтът на клуба. По-рано Гонг ви информира, че „сините“ са платили много от своите дългове.

Клубната страница пусна следното съобщение:

ПФК Левски уведомява своите привърженици, че във връзка с лицензирането за спортно състезателен сезон 2015/ 2016 г. е изпълнил коректно и в срок всички поети ангажименти по подписани споразумения с бивши футболисти, треньори и клубове.

Днес, 17.04.2015 г., клубът преведе сума от 351 264, 02 лв., с което задълженията за месец април по представения на лицензионната комисия погасителен план са изцяло погасени.

Ръководството на ПФК Левски благодари още веднъж на всеки включил се в дарителската кампания „Левски е твой”. Продължаваме да разчитаме на вашата подкрепа в кампанията и на стадиона.

Само Левски!

Добра новина. :)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 апр 2015 16:58

Сега и заплати да раздадат :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 апр 2015 16:59

modor написа:Сега и заплати да раздадат :lol:

Да, точно преди мача с Лудогорец. И ще ги отнесем - 7:2. :mrgreen:

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 17 апр 2015 17:47

Още няколко мача като този със Славия и може да съберем пари дори за козирката на сектор А. :oops: 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”