Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
1982

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот 1982 » 21 фев 2016 18:57

Това ви е най-големият проблем, всяко лято и всяка зима правите нова селекция, а старата се гони почти цялата, понякога и цялата.

Е, после само се оправдават, че отборът бил нов още .... е, то Левски "стар" отбор не е имал от години. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 фев 2016 19:34

1982 написа:Това ви е най-големият проблем, всяко лято и всяка зима правите нова селекция, а старата се гони почти цялата, понякога и цялата.

Е, после само се оправдават, че отборът бил нов още .... е, то Левски "стар" отбор не е имал от години. :lol: :lol:

Да, ама Гонзо е много голям левскар и вкара 64566765765 гола на ЦСКА, така че няма значение какъв некадърник е като треньор и директор.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 21 фев 2016 22:21

Проблемът не е изцяло в текучеството. Добри играчи могат да дойдат и по време на сезона и да заиграят на пълни обороти (Миланов, Бардон). Просто играчите са 2 типа - можещи и дървета. Дървото колкото и да го аклиматизираш си остава дърво и няма да помръдне, а прогресът е рядко срещано явление. Проблемът, заради който СБГИ трябва да си ходи е в привличането на дървета всеки трансферен прозорец (с изкл. на първия 2010/2011), като причините могат да бъдат:
-липса на мозъчни гънки
-облагодетелства се от комисионните по трансферите
-умишлено държи Левски слаб и му трупа дългове, обслужвайки нечии интереси и нареждания
-и трите горепосочени
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

krumeto
Контакти:

Имат ли право ръководители така да обиждат?

Мнениеот krumeto » 01 мар 2016 23:14

Да вярвам ли, че Гонзо е най-умният от ръководителите в А ПФГ?
Имат ли право ръководителите да обиждат безпардонно?

"Нервите на Георги Иванов не издържаха и той прекрачи границата на добрия тон, когато заговори за мениджъра Николай Жейнов. От известно време футболният агент не спира да критикува „синьото" ръководство поради неговата „съмнителна трансферна политика" и в частност сделката по привличането на Франсис Нар.

За разлика от изказването си пред „7 Дни Спорт", Иванов бе далеч по-краен пред колегите от БТВ, позволявайки си да нарече Жейнов с епитета „глупак".

"Какво да му отговарям на този глупак? Ще му отговоря, когато трябва - утре след мача. Вие това вярвате ли го? Има документи, договор между клуб-клуб, а вие питате Николай Жейнов. Хора, които говорят клевети. Как мога да отговарям на клевети?", каза Гонзо пред бТВ".

Topsport.bg
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

ico49
Контакти:

Re: Имат ли право ръководители така да обиждат?

Мнениеот ico49 » 01 мар 2016 23:46

Бегай лягай либидото немаш ли си жена бе кво ни занимаваш с тъпотии

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 мар 2016 02:16

Откак Гонзо е в Левски, колко футболиста се извъртяха ?? :roll:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
gocnak
Контакти:

Мнениеот gocnak » 02 мар 2016 10:55

Колко? Махмудов и компания Жейнов ги домъкна.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 мар 2016 11:53

Кокала:

Треньорът на Монтана Емил Велев коментира ситуацията в родния си Левски. Кокала сподели мнението си за наставника на "сините" Стойчо Стоев. Левски и Монтана се изправят един срещу друг днес в мач от 23- ия кръг на "А" група.

"Аз станах шампион на България в един луд сезон, в който Левски привидно нямаше големи шансове за краен успех. След това стартирах с победа с общ резултат 9:0 в Европа, а ме уволниха... В тази връзка Стойчо Стоев е истински прецедент в историята на "сините". Ако аз бях на негово място през последните 15 месеца, щяха да ме уволнят между 18 и 31 пъти. Със сигурност изгарях след онзи провал за Купата на България срещу Черно море. Същото важи и за всеки друг треньор, различен от Стоев. Заради това казвам, че той е истински прецедент на "Герена", сподели наставникът на Монтана.

"Беше време Левски да даде на някой треньор повече време за реализиране на идеите. Според мен един специалист трябва да работи минимум два сезона в един клуб, за да се види ефекта от труда му. През последните години много специалисти бяха прибързано освободени на "Георги Аспарухов", а сред най-фрапантните случаи бях именно аз", добави Велев пред "Меридиан мач".

Как ме е яд за Кокала и как бе изритан от Батков и обкръжението му. :evil: И разбира се шепа малоумници на стадиона, на които Велев отказа да им играе по свирката. Предпоследното му изречение е по-важно в случая. Между другото Гонзо остави не само Стоев достатъчно дълго, но и Ратко. Само че остави Ратко прекалено дълго. Планът му беше и Костов да остави дълго, но Иво Тонев реши друго и според мен намесата му беше за добро. Това е точно обратното на това, което правиха Сираков и Батков. Треньорите се назначаваха и махаха ей така. Муслин. Две ли, колко загуби - махаме го. Майстора - махаме го. Аз съм убеден, че ако беше оставен Майстора да работи, "Левски" щеше да влезе много по-рано в Шампионската лига. Никога няма да имаме толкова класен треньор, колкото Люпко. Никога.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 мар 2016 13:35

Люпко сам напусна, заради китайска оферта, която просто не можеше да откаже, на неговите години, разбираемо е.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 мар 2016 14:27

А според мен просто не пожелаха да го задържат. Визирам Батков най-вече.

Върни се в “Левски”