Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Син до гроб_ » 28 мар 2015 12:55

Avanti_Ragazzi написа:
Player написа:Не съм защитник на Батков. Хранил съм го не малко. Но трябва ли за всичко той да е виновен, дори когато прави добро. Всички искаха той да продаде клуба и ето прави го. Искате Левски да го има и да не фалира, явно и по това работи. Батков не е Абрамович, че да може всичко. За това което има той като възможност, мисля че прави повече от достатъчно. Къде бяха и са директори, финансисти и още кой ли не бил в УС, когато нещата започнаха да отиват на финансова катастрофа. Той ли е виновен, че онези на терена не стават? Той ли ги избира и тренира? Той ли води преговори колко да им дава? Батков неговата работа горе-долу си я върши. Далече съм от мисълта да го защитавам, но сравнен с всички навъртащи се около Герена, които гледат само как да лапат и да ощетяват клуба си е достоен отвсякъде. Заради Батков този отбор е в А група и има наличните играчи и структури. Дали той ги дава парите или моли някой друг, не знам, но ако си тръгне ей така и хвърли акциите на тръст и повече не се върне, какво следва? Искате да видите как всички разтрогват договорите си и бягат и Левски или ще трябва да доиграе първенството с юноши, още неподготвени за мъжкия футбол или да се откаже и отиде в долните групи. Явно искате най-лошото за клуба , само и само да го няма Батков. Аз съм от Левски и не мога и да си помисля, да желая да страда клуба заради някакви раздори. С Батков положението не е добре, но без него ще е много зле. Вие явно искате второто. Той може би е единствената ни паянтова основа която държи къщата да не рухне и искате да я махнете, защото не ви кефи, пък да става после каквото ще. Не мерси. Мисля с разума си, не със сърцето.

Нали не си сериозен в това което си написал? ИзображениеИзображениеИзображение

Горкия господин Батков той е много-добър управник и бизнесмен, ама лошия тръст и феновете пречат на Левски да бъде европейски шампион! Предлагам Тодор Костадинов Батков да му бъде изграден паметник на Герена и да бъде обявен за вечен президент и собственик на този клуб! Амин!

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

п.с. Само не знам как ще съберем на паметника цялото по желателно слово! :lol: То да е само едно, то е Иртиш, то е 7 място, то е Казанска Афера, то е 6 загури от прошутата, то е чудо! Няма как да бъде събрано прост, ше трябва паметника да е по-висок и от Сектор А! Което ме навежда на мисълта да построим и един по-малък такъв и за господин Иво Тонев вместо козирка на сектора! :mrgreen:

Аз съм машиниста, аз съм машиниста...... :lol: :lol:
.....и не мога да повярвам ,че има хора, които си затварят очите и го защитават пред тези безброй негови щуротии, съсипали любимия ни клуб. Не мога, наистина.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 28 мар 2015 12:59

Искам да ви призня на всички, че съм наивник. До ония ден си мислех, че Батков няма полезен ход и ще - не ще, ще допусне прозрачност в управлението на клуба, ще даде 15% от акциите на тръста, ще джиросва акции срещу дарения и ще търси инвеститор, днес, обаче се оказва, че змията имала ход, мамка му. Накара хората да мислят, че тръста и НКП за чеп за каца за зеле не стават и той ще спаси клуба и второ, по-важното, ние ПАК СМЕ РАЗДЕЛЕНИ, от тези ходове. Трето, той пак си е едноличен машинист - сега, ако иска, може и по-голяма нужда на терена да ходи. :mrgreen: Заеби! :evil:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 мар 2015 13:02

Реално погледнато, сегашното финансово състояние е плод най-вече на спортно-технически грешки през годините, затова е много пресилено да се обвинява само Батков. Играхме в ШЛ, спечелихме някакви пари, Батков направи най-добрата база за ДЮШ по онова време, т.е. осигури най-добрите условия за юношите ни, в сравнение с останалите български отбори. А защо школата не заработи както трябва и не изкара десетки таланти, които да се реализират в Левски и в силни европейски клубове, това вече е спортно-технически проблем и трябва да се търси отговорност на треньори, ръководители на школата, директори и т.н. В следващите години също бяха раздавани солидни средства и бяха направени такива трансфери, за които към днешна дата даже не можем да си мечтаем. А защо тези наистина класни футболисти не можеха да вкарат гол на Тампере, отпаднаха от Бате, Дебрецен и т.н., причината отново трябва да се търси в спортно-техническата работа и в съдбата (още десет пъти да бяхме играли срещу Бате, щяхме да ги смажем и десетте пъти, но когато трябваше не се получи). За разочароващото представяне на футболисти, които дойдоха със забележителни визитки също не е виновен Батков. Може и много други неща да се изброят, но мисля, че е ясно какво имам предвид. Не съм му защитник, той също си има кусури, но не трябва да е сочен като единствен или като най-голям виновник. Трудно е да се определи кой и точно каква вина носи, нещата са всеобхватни.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 28 мар 2015 13:06

Ivanskiq написа:Искам да ви призня на всички, че съм наивник. До ония ден си мислех, че Батков няма полезен ход и ще - не ще, ще допусне прозрачност в управлението на клуба, ще даде 15% от акциите на тръста, ще джиросва акции срещу дарения и ще търси инвеститор, днес, обаче се оказва, че змията имала ход, мамка му. Накара хората да мислят, че тръста и НКП за чеп за каца за зеле не стават и той ще спаси клуба и второ, по-важното, ние ПАК СМЕ РАЗДЕЛЕНИ, от тези ходове. Трето, той пак си е едноличен машинист - сега, ако иска, може и по-голяма нужда на терена да ходи. :mrgreen: Заеби! :evil:

Това неговото не е полезен ход а протакане на нещата от неизбежната негова раздяла с клубът!

Пари на заем или ако ти ги подари някой се взимат, месец, два, три и толкова! Накрая отново си без пукнат лев. Така и той след месец, два, три пак ще закъса отново и то още по-зле. Защото има само два начина за изразходване на пари а именно харчене на пари и правене на пари! А той само си харчи без грам да прави нови! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 28 мар 2015 13:16

Трудно било да се оцени кой е виновен? Ами, не не е трудно. Стоилов искаше през лятото-есента на 2007 година Рабех и още двама мароканци - единият half, другия - нападател. Докараха му Бензукан (който Мъри не искаше) и то доста късно и малко плява, нали батков трябваше да плаща масрафа. Играхме с Тампере, отпаднахте, чак тогава му докараха Рабех. Кой взе решение след това за уволнението на Сираков-Стоилов, начело на тима да застане Вуцов, тва по кви критерии, викаш? И после цялата въртележка. Второ, Батков, никога не е правил големи инвестиции със свои пари. Да давал е, давал е трохи. Той и аз съм давал, също трохи - в сравнение с нуждите на Левски

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 28 мар 2015 13:18

Ivanskiq написа:Трудно било да се оцени кой е виновен? Ами, не не е трудно. Стоилов искаше през лятото-есента на 2007 година Рабех и още двама мароканци - единият half, другия - нападател. Докараха му Бензукан (който Мъри не искаше) и то доста късно и малко плява, нали батков трябваше да плаща масрафа. Играхме с Тампере, отпаднахте, чак тогава му докараха Рабех. Кой взе решение след това за уволнението на Сираков-Стоилов, начело на тима да застане Вуцов, тва по кви критерии, викаш? И после цялата въртележка. Второ, Батков, никога не е правил големи инвестиции със свои пари. Да давал е, давал е трохи. Той и аз съм давал, също трохи - в сравнение с нуждите на Левски

Еднолично поиска главата на Йоканович, а виждаме, че този сърбин ще влезе във Висшата лига на Англия! :o Дали е треньор, а? :lol: :lol:

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 28 мар 2015 13:25

Син до гроб_ написа:
Ivanskiq написа:Трудно било да се оцени кой е виновен? Ами, не не е трудно. Стоилов искаше през лятото-есента на 2007 година Рабех и още двама мароканци - единият half, другия - нападател. Докараха му Бензукан (който Мъри не искаше) и то доста късно и малко плява, нали батков трябваше да плаща масрафа. Играхме с Тампере, отпаднахте, чак тогава му докараха Рабех. Кой взе решение след това за уволнението на Сираков-Стоилов, начело на тима да застане Вуцов, тва по кви критерии, викаш? И после цялата въртележка. Второ, Батков, никога не е правил големи инвестиции със свои пари. Да давал е, давал е трохи. Той и аз съм давал, също трохи - в сравнение с нуждите на Левски

Еднолично поиска главата на Йоканович, а виждаме, че този сърбин ще влезе във Висшата лига на Англия! :o Дали е треньор, а? :lol: :lol:

Да, ама сърбина си знаеше цената (разбирай висока заплата) и искаше също по-качествени футбалери. Е как да не го изгониш, като нямаш пари :o . За този, който сaкa повечко пари, търпението е два-три мача. А понеже Гонзо не иска пари - може да остане докато поиска. Такива сметки си прави само един тип кръчмар - такъв дето има амбиции, ама няма пари.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 28 мар 2015 13:28

Затова не ми казвайте, той колко правил (разбирай колко давал). Щот нито пари има, нито от фуДбАл разбира. Да, нека спаси Левски, пак питам, и после какво? А щял вече да дава? Добре.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 28 мар 2015 13:29

Син до гроб_ написа:

Еднолично поиска главата на Йоканович, а виждаме, че този сърбин ще влезе във Висшата лига на Англия! :o Дали е треньор, а?

То да е само Йоканович с мед да го помажеш!

Махна Мъри и Наско за да сложи Офчата Глава!!! :o :lol: Махна Кокала и Борето след титла за да сложи Гонзо директор още футболист и Кратко Останич за треньор! После търпя Гонзо 2 години само и само да играе бушон за нас вместо него. През това време беше и Казанската афера с Артур и листа от факса! :lol: :oops: :mrgreen: След което се отдръпна за година и половина, след което дойде пак и назначи Наско. След което на своя воля махна Йоканович, врътнаха номера с Петев и сложиха Йовов за директор ама без реална власт. Но зимата без да каже на никой пак разкара Йовов като мръсно коте. А през това време треньори бяха Сухия и Топчо! :lol: :o След което назначи отново Гонзо та до днес!

Ето това си е стандарт за това как се управлява футболен клуб! :lol: 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 28 мар 2015 13:31

Avanti_Ragazzi написа:
Син до гроб_ написа:

Еднолично поиска главата на Йоканович, а виждаме, че този сърбин ще влезе във Висшата лига на Англия! :o Дали е треньор, а?

То да е само Йоканович с мед да го помажеш!

Махна Мъри и Наско за да сложи Офчата Глава!!! :o :lol: Махна Кокала и Борето след титла за да сложи Гонзо директор още футболист и Кратко Останич за треньор! После търпя Гонзо 2 години само и само да играе бушон за нас вместо него. През това време беше и Казанската афера с Артур и листа от факса! :lol: :oops: :mrgreen: След което се отдръпна за година и половина, след което дойде пак и назначи Наско. След което на своя воля махна Йоканович, врътнаха номера с Петев и сложиха Йовов за директор ама без реална власт. Но зимата без да каже на никой пак разкара Йовов като мръсно коте. А през това време треньори бяха Сухия и Топчо! :lol: :o След което назначи отново Гонзо та до днес!
Ето това си е стандарт за това как се управлява футболен клуб! :lol: 8-)

Ово йе стандарт! А и помня с какви мотиви назначи този галактически специалист Вили Вуцов: на играчите им трябвало малко шок, малко твърда ръка.....а бе, Ганьо е корифей на тема спортно-техническа част. Машинист от класа.

Върни се в “Левски”