Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Син до гроб_ » 28 мар 2015 12:22

blue avalanche написа:
Син до гроб_ написа:Само да попитам батковистите: колко е платил този боклук на Чорни за тези акции, които държи?! Някой знае ли? Зеро лева, толкова. Подарени са му. Дадени. Харизани. На какво основание той иска за клуба 20-30 милиона?

На какво основание някой "подарява,дава,харизва" акции в този живот???
И откъде знаеш,че именно Батков ги иска тези пари,а не този,дето му е "подарил,дал,харизал" акциите???

Чисто и просто Чорни му ХАРИЗА-точно така, ХАРИЗА акциите след като бе изгонен от България. Ако пък Чорни иска пари за акциите да излезе Ганьо и да каже. Толкова ли е сложно?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 мар 2015 12:24

Син до гроб_ написа:
blue avalanche написа:
Син до гроб_ написа:Само да попитам батковистите: колко е платил този боклук на Чорни за тези акции, които държи?! Някой знае ли? Зеро лева, толкова. Подарени са му. Дадени. Харизани. На какво основание той иска за клуба 20-30 милиона?

И откъде знаеш,че именно Батков ги иска тези пари,а не този,дето му е "подарил,дал,харизал" акциите???

Чисто и просто Чорни му ХАРИЗА-точно така, ХАРИЗА акциите след като бе изгонен от България. Ако пък Чорни иска пари за акциите да излезе Ганьо и да каже. Толкова ли е сложно?

Не знаех,че един бизнесмен НЕПРЕМЕННО трябва да се намира в една страна,за да има акции в някаква фирма??? :mrgreen:

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 28 мар 2015 12:27

blue avalanche написа:
Син до гроб_ написа:
blue avalanche написа:

Не знаех,че един бизнесмен НЕПРЕМЕННО трябва да се намира в една страна,за да има акции в някаква фирма??? :mrgreen:

Ето ти цитат на Батков: „Може да прозвучи брутално, но най-голямата ни грешка беше през март 2004, когато се разрази драмата с тогавашния собственик на Левски. Тогава вместо да разпределя пакета, от който той се отказа между няколко хора, аз сам се нагърбих с всичко. Бяха и по-спокойни времена, като че ли и пари имаше повече“, каза Батков.

Защо се правиш на луд, като знаеш, че Чорни няма нищо общо с Левски в момента и изменяш темата на разговор?

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 28 мар 2015 12:28

Blue avalanche, аз не разбирам, ти какво мнение имаш. Avanti го разбирам и дори го подкрепям, неговата позиция ми е ясна. Та, твоята каква е?

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 28 мар 2015 12:30

"""Извинявам се за двойния пост, ама ме ядоса много?

Кой точно е виновен за батака, задълженията и всичко друго в Левски? Ти ли? Аз ли? Ванга ли? Луната ли? Тръста ли? Дедо Господ ли? Кой точно? Щото аз се сещам за точно един мустакат виновник и никой друг!

Това неговото е все едно да си изходиш една огромна купчина фекалии в хола, след което с една чаена лъжичка да загребеш един път и да кажеш, че си готов и си почистил всичко!

Какво точно и за какво точно трябва аз или всеки друг Левскар да му благодарим? Че е намерил пари за лиценза ли? Ама чакай малко кой е този дето ги е направил и позволил тия задължения, че аз да му благодаря на него? Не е ли самия той този!

Все едно да благодариш на съседа, че си е събул обувките във вас, след като е дошъл да оправи жена ти! Еми Мерси тогава!"""""

не бих се съгласил с всичко казано-виновни сме всички ние.не само мустакатия.аз,ти и всички"фенове" сме най големите виновници.защо ли.защото ако през тези години от шампионска лига насам,пълнехме стадиона поне на 80% от капацитета му ,както го правят например КПР,Щутгарт,Лестър и още много други отбори които са пред изпадане в момента,сега положението в отбора нямаше да е същото .дори напротив.но не ,за нас винаги някой друг е виновен,но не и ние.при капацитет към 26 000 места на герена ,ние бяхме не повече от 7-8 000 средно на мач през всички тези години ,не само последните 2-3.сам си направи сметката колко пари щеше да има в клубната каса при посещение на още поне 10 000 средно.дори билетчето да беше 5 за В сектор.по 15 мача на сезон.тук дори не включвам че от тези потенциални 10 000 една част щяха да си купят и артикули,води и др.не включвам че ако бяхме толкова през цялото време спонсорите щяха сами да искат да са такива ,а не да се молим сега.дори да не бяхме на 1 место.
но не-по лесно е да обвиняваме някои друг,а не себе си.това всичко разбира се не оправдава и Батков.дори напротив.
Последна промяна от vency75 на 28 мар 2015 12:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 мар 2015 12:30

Не съм защитник на Батков. Хранил съм го не малко. Но трябва ли за всичко той да е виновен, дори когато прави добро. Всички искаха той да продаде клуба и ето прави го. Искате Левски да го има и да не фалира, явно и по това работи. Батков не е Абрамович, че да може всичко. За това което има той като възможност, мисля че прави повече от достатъчно. Къде бяха и са директори, финансисти и още кой ли не бил в УС, когато нещата започнаха да отиват на финансова катастрофа. Той ли е виновен, че онези на терена не стават? Той ли ги избира и тренира? Той ли води преговори колко да им дава? Батков неговата работа горе-долу си я върши. Далече съм от мисълта да го защитавам, но сравнен с всички навъртащи се около Герена, които гледат само как да лапат и да ощетяват клуба си е достоен отвсякъде. Заради Батков този отбор е в А група и има наличните играчи и структури. Дали той ги дава парите или моли някой друг, не знам, но ако си тръгне ей така и хвърли акциите на тръст и повече не се върне, какво следва? Искате да видите как всички разтрогват договорите си и бягат и Левски или ще трябва да доиграе първенството с юноши, още неподготвени за мъжкия футбол или да се откаже и отиде в долните групи. Явно искате най-лошото за клуба , само и само да го няма Батков. Аз съм от Левски и не мога и да си помисля, да желая да страда клуба заради някакви раздори. С Батков положението не е добре, но без него ще е много зле. Вие явно искате второто. Той може би е единствената ни паянтова основа която държи къщата да не рухне и искате да я махнете, защото не ви кефи, пък да става после каквото ще. Не мерси. Мисля с разума си, не със сърцето.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 мар 2015 12:35

Батков не е цвете за мирисане, даже никак, но наред с празните си приказки явно е осигурил пари за лиценза. А господата от тръста наред с празните си приказки осигуриха едно голямо нищо! Проведоха една камара събрания от които ползата беше нулева. А между другото огромна част от задълженията, които сега ще плаща клубът са натрупани от времето на един гусин със зализан перчем, който някак си продължава да минава между капките и да се перчи по телевизията.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 28 мар 2015 12:38

Player, само адвокат на Батков недей да ставаш. Какво той мислил, какво той искал, какво той възнамерявал, ти няма как да знаеш. Всъщност, съдим по плодовете, които едно дърво дава, нали така. Ако спаси лиценза Батков, нека го спаси. Разбира се, че искам доброто на Левски, ама оттам насетне какво? И пак се връщам при мисълта на avanti и син до гроб.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 28 мар 2015 12:39

:lol: :lol: :lol: Е не, това не е сериозно просто! Явно си заслужаваме всичко, което се случва с любимия ни клуб щом оправдаваме най-големия виновник за ситуацията му! Не ви разбирам наистина, колеги: терата, player и blue avalanche. Не разбирам и защо толкова се плюе по Тръста? Те са фенове като мен и вас. Някои с по-големи възможности, други с по-малки, но целта е да се излезе от тази загадъчност и тъмнина , която цари при управлението на Батков и нещата да излязат на светло. Защо ви е толкова кеф да храчите по хора, които искат същото като вас? Та нали това е целта: да се ограничат пари към мними агенти, разточителни плащания, и още и още баткови механизми за трупане на дългове! Да, и аз не съм във възторг от близостта на Тръста с НКП. Може би това е единствената им грешка до сега.
Последна промяна от Син до гроб_ на 28 мар 2015 12:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 28 мар 2015 12:43

Player написа:Не съм защитник на Батков. Хранил съм го не малко. Но трябва ли за всичко той да е виновен, дори когато прави добро. Всички искаха той да продаде клуба и ето прави го. Искате Левски да го има и да не фалира, явно и по това работи. Батков не е Абрамович, че да може всичко. За това което има той като възможност, мисля че прави повече от достатъчно. Къде бяха и са директори, финансисти и още кой ли не бил в УС, когато нещата започнаха да отиват на финансова катастрофа. Той ли е виновен, че онези на терена не стават? Той ли ги избира и тренира? Той ли води преговори колко да им дава? Батков неговата работа горе-долу си я върши. Далече съм от мисълта да го защитавам, но сравнен с всички навъртащи се около Герена, които гледат само как да лапат и да ощетяват клуба си е достоен отвсякъде. Заради Батков този отбор е в А група и има наличните играчи и структури. Дали той ги дава парите или моли някой друг, не знам, но ако си тръгне ей така и хвърли акциите на тръст и повече не се върне, какво следва? Искате да видите как всички разтрогват договорите си и бягат и Левски или ще трябва да доиграе първенството с юноши, още неподготвени за мъжкия футбол или да се откаже и отиде в долните групи. Явно искате най-лошото за клуба , само и само да го няма Батков. Аз съм от Левски и не мога и да си помисля, да желая да страда клуба заради някакви раздори. С Батков положението не е добре, но без него ще е много зле. Вие явно искате второто. Той може би е единствената ни паянтова основа която държи къщата да не рухне и искате да я махнете, защото не ви кефи, пък да става после каквото ще. Не мерси. Мисля с разума си, не със сърцето.

Нали не си сериозен в това което си написал? ИзображениеИзображениеИзображение

Горкия господин Батков той е много-добър управник и бизнесмен, ама лошия тръст и феновете пречат на Левски да бъде европейски шампион! Предлагам Тодор Костадинов Батков да му бъде изграден паметник на Герена и да бъде обявен за вечен президент и собственик на този клуб! Амин!

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

п.с. Само не знам как ще съберем на паметника цялото пожелателно слово! :lol: То да е само едно, то е Иртиш, то е 7 място, то е Казанска Афера, то е 6 загуби от прошутата, то е чудо! Няма как да бъде събрано просто, ще трябва паметника да е по-висок и от Сектор А! Което ме навежда на мисълта да построим и още един по-малък такъв и за господин Иво Тонев вместо козирка на сектора! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Левски”