Player написа:Не съм защитник на Батков. Хранил съм го не малко. Но трябва ли за всичко той да е виновен, дори когато прави добро. Всички искаха той да продаде клуба и ето прави го. Искате Левски да го има и да не фалира, явно и по това работи. Батков не е Абрамович, че да може всичко. За това което има той като възможност, мисля че прави повече от достатъчно. Къде бяха и са директори, финансисти и още кой ли не бил в УС, когато нещата започнаха да отиват на финансова катастрофа. Той ли е виновен, че онези на терена не стават? Той ли ги избира и тренира? Той ли води преговори колко да им дава? Батков неговата работа горе-долу си я върши. Далече съм от мисълта да го защитавам, но сравнен с всички навъртащи се около Герена, които гледат само как да лапат и да ощетяват клуба си е достоен отвсякъде. Заради Батков този отбор е в А група и има наличните играчи и структури. Дали той ги дава парите или моли някой друг, не знам, но ако си тръгне ей така и хвърли акциите на тръст и повече не се върне, какво следва? Искате да видите как всички разтрогват договорите си и бягат и Левски или ще трябва да доиграе първенството с юноши, още неподготвени за мъжкия футбол или да се откаже и отиде в долните групи. Явно искате най-лошото за клуба , само и само да го няма Батков. Аз съм от Левски и не мога и да си помисля, да желая да страда клуба заради някакви раздори. С Батков положението не е добре, но без него ще е много зле. Вие явно искате второто. Той може би е единствената ни паянтова основа която държи къщата да не рухне и искате да я махнете, защото не ви кефи, пък да става после каквото ще. Не мерси. Мисля с разума си, не със сърцето.
Нали не си сериозен в това което си написал?

Горкия господин Батков той е много-добър управник и бизнесмен, ама лошия тръст и феновете пречат на Левски да бъде европейски шампион! Предлагам Тодор Костадинов Батков да му бъде изграден паметник на Герена и да бъде обявен за вечен президент и собственик на този клуб! Амин!

п.с. Само не знам как ще съберем на паметника цялото пожелателно слово!

То да е само едно, то е Иртиш, то е 7 място, то е Казанска Афера, то е 6 загуби от прошутата, то е чудо! Няма как да бъде събрано просто, ще трябва паметника да е по-висок и от Сектор А! Което ме навежда на мисълта да построим и още един по-малък такъв и за господин Иво Тонев вместо козирка на сектора!