Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rage
Контакти:

Re: Спасението за ФК Левски

Мнениеот Rage » 27 мар 2015 15:07

Der Schmarotzer написа:
Rage написа:Последните дни се начетох на статии и теми за лицензите на Левски и ЦСКА. За мен едно е ясно - дори тази година да спасим лиценза, догодина сме пак на същият хал. Като гледам как са тръгнали нещата от година на година по-зле става. Сметките показват, че няма как да плащаме подобни суми за заплати и комисионни, без да имаме сериозен спонсор, собственик със сериозни амбиции и/или пълен стадион на всеки мач. Тези всички за сега са мираж.

Единственото разумно решение и съм убеден че всеки трезво мислещ левскар би ме подкрепил е налагането на нископлатените юноши, които имат потенциал, в комбинация с 5-6 човека от настоящият първи отбор, които милеят за клуба и са съгласни да играят за по-скромно заплащане. Целта разбира се ще бъде по-скоро оставане в групата, но отборът ще го има. Мисля същото се отнася и за ЦСКА, но това не е моя работа да го коментирам, те си знаят там.

През последните 30-40 години имаме 3 златни отбора - през 80-те със Сираков, Искренов, Михайлов и т.н., през 90-те със Боримиров, отново Сираков, Хубчев, Зл.Янков, Н.Тодоров, Ил. Илиев и разбира се отборът на Мъри - Домо, Йовов, Топчо, Телкииски и т.н. Общото между тези отбори е че всеки един от тях е изграден от момчета израснали или дошли много млади в Левски. Те не играеха за пари, а да се докажат пред България и света. Извода оставям на вас!

Силно се надявам Гонзо, Батков, Тонев скоро да прозрат истината, по-скоро да погледнат реално на нещата. Левски не се бори за ЕКТ, Левски се бори за спасение :idea:

С последното изречение е.а мамата на хубавото си писание. Покрай изброените 3 златни отбора имаше възможност на още едно великолепно поколение левскарчета да направи нещо - поколението на Йотов, Донков, Груев, Г. Славчев в края на 80-те и началото на 90-те години. Познай защо нищо не стана от тях?

Ако мислиш че отбор съставен от юноши може да се бори за титла още първият сезон, явно не си гледал как се представя дубълът. Просто е време това да се случи - Цоневи, Краев, Любенов, Диан Иванов и в по-малка степен Мики Орачев, Илия Димитров заслужават шанс със синята фланелка. Наясно съм че едва ли ще се случи, но това е правилният път. Сега когато не се борим за нищо, ще е просто грехота да не опитаме.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 мар 2015 15:08

Rage написа:
Ако мислиш че отбор съставен от юноши може да се бори за титла още първият сезон, явно не си гледал как се представя дубълът. Просто е време това да се случи - Цоневи, Краев, Любенов, Диан Иванов и в по-малка степен Мики Орачев, Илия Димитров заслужават шанс със синята фланелка. Наясно съм че едва ли ще се случи, но това е правилният път. Сега когато не се борим за нищо, ще е просто грехота да не опитаме.

Що сегашния отбор за какво се бори, без да е само с юноши?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Kris_men2000 » 27 мар 2015 15:11

Това за приятелски мач между ЛЕВСКИ и Цска си е страшна идея.Досега никога през цялата история на футбола в България ЛЕВСКИ и Цска никога не са играли приятелски мач.Нека този да бъде първият и единствен приятелски мач под наслов СПАСЕТЕ ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ-СПАСЕТЕ ГРАНДОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ.Или СПАСЕТЕ БЪДЕЩЕТО НА ВАШИТЕ ДЕЦА, СПАСЕТЕ ЦАР ФУТБОЛ.Нека стане нещо като стогодишнината на ЛЕВСКИ.Но трябва малко помощ от държавата и доста реклама по телевизия и радио.Слагат цена на билет 50 лева и ще стане добро шоу.Има и друг начин.Обединен отбор от ЛЕВСКИ и Цска срещу Бенфика.Само не знам кой ще плати на Бенфика за да се навият на този мач.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 27 мар 2015 15:13

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/vasi ... ski-322083

Само пропуска някои неща за изброените Сираков, Иванов и Искренов.
Да е жив и здрав.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Rage
Контакти:

Мнениеот Rage » 27 мар 2015 15:20

Именно това казвам бе колега. Така и така отборът няма цели, поне да навлязат трайно в титулярният състав юношите. Перфектен момент е. Някой от тях може да разочароват, но какво от това. Все едно не сме се разочаровали от скъпо платените чужденци. На Стойчо Стоев обаче това едва ли ще му се хареса.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 мар 2015 15:45

memnto написа:Я да питам по-свестните от вас какво мислите за приятелски мач-дерби по време на паузата за нац. отбори?
ТАкава идея вече се завъртя тук-там.

Може, що да не може.. Но нещо не ми се вярва наистина да бъде организирано такова нещо. Освен ако Борат и Лупи не решат да дръпнат и от приятелски мач парички.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 27 мар 2015 15:51

Rage написа:
Der Schmarotzer написа:
Rage написа:Последните дни се начетох на статии и теми за лицензите на Левски и ЦСКА. За мен едно е ясно - дори тази година да спасим лиценза, догодина сме пак на същият хал. Като гледам как са тръгнали нещата от година на година по-зле става. Сметките показват, че няма как да плащаме подобни суми за заплати и комисионни, без да имаме сериозен спонсор, собственик със сериозни амбиции и/или пълен стадион на всеки мач. Тези всички за сега са мираж.

Единственото разумно решение и съм убеден че всеки трезво мислещ левскар би ме подкрепил е налагането на нископлатените юноши, които имат потенциал, в комбинация с 5-6 човека от настоящият първи отбор, които милеят за клуба и са съгласни да играят за по-скромно заплащане. Целта разбира се ще бъде по-скоро оставане в групата, но отборът ще го има. Мисля същото се отнася и за ЦСКА, но това не е моя работа да го коментирам, те си знаят там.

През последните 30-40 години имаме 3 златни отбора - през 80-те със Сираков, Искренов, Михайлов и т.н., през 90-те със Боримиров, отново Сираков, Хубчев, Зл.Янков, Н.Тодоров, Ил. Илиев и разбира се отборът на Мъри - Домо, Йовов, Топчо, Телкииски и т.н. Общото между тези отбори е че всеки един от тях е изграден от момчета израснали или дошли много млади в Левски. Те не играеха за пари, а да се докажат пред България и света. Извода оставям на вас!

Силно се надявам Гонзо, Батков, Тонев скоро да прозрат истината, по-скоро да погледнат реално на нещата. Левски не се бори за ЕКТ, Левски се бори за спасение :idea:

С последното изречение е.а мамата на хубавото си писание. Покрай изброените 3 златни отбора имаше възможност на още едно великолепно поколение левскарчета да направи нещо - поколението на Йотов, Донков, Груев, Г. Славчев в края на 80-те и началото на 90-те години. Познай защо нищо не стана от тях?

Ти въобще не разбра намека ми! Като изключим стечението на обстоятелствата и събирането на великолепни футболисти с един малко от малко мислещ треньор - може би последния преди Стойчо Стоилов, от осем години насам, останалите два отбора имаха освен големи футболисти, и мислещ, и можещ треньор и много кадърни ръководители. С тези тримцата, които сега са в Левски - Гонзи, БаткоFF i ТонеFF, сме за "А" окръжна. Първата и единствена за сега задача трябва да бъде да се изхвърлят тези тримата от Левски. След това да се мисли за всичко останало!
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 мар 2015 16:12

Der Schmarotzer написа:Ти въобще не разбра намека ми! Като изключим стечението на обстоятелствата и събирането на великолепни футболисти с един малко от малко мислещ треньор - може би последния преди Стойчо Стоилов, от осем години насам, останалите два отбора имаха освен големи футболисти, и мислещ, и можещ треньор и много кадърни ръководители. С тези тримцата, които сега са в Левски - Гонзи, БаткоFF i ТонеFF, сме за "А" окръжна. Първата и единствена за сега задача трябва да бъде да се изхвърлят тези тримата от Левски. След това да се мисли за всичко останало!

Стойчо Стоилов???
Стойкас Стоилас???
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 мар 2015 16:14

blue avalanche написа:
Der Schmarotzer написа:Ти въобще не разбра намека ми! Като изключим стечението на обстоятелствата и събирането на великолепни футболисти с един малко от малко мислещ треньор - може би последния преди Стойчо Стоилов, от осем години насам, останалите два отбора имаха освен големи футболисти, и мислещ, и можещ треньор и много кадърни ръководители. С тези тримцата, които сега са в Левски - Гонзи, БаткоFF i ТонеFF, сме за "А" окръжна. Първата и единствена за сега задача трябва да бъде да се изхвърлят тези тримата от Левски. След това да се мисли за всичко останало!

Стойчо Стоилов???
Стойкас Стоилас???

Нещо средно между Станимир Стоилов и Стойчо Стоев :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 мар 2015 16:17

W84me написа:
blue avalanche написа:

Стойчо Стоилов???
Стойкас Стоилас???

Нещо средно между Станимир Стоилов и Стойчо Стоев :mrgreen:

Изображение

;) ;) :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”