Der Schmarotzer написа:Rage написа:Последните дни се начетох на статии и теми за лицензите на Левски и ЦСКА. За мен едно е ясно - дори тази година да спасим лиценза, догодина сме пак на същият хал. Като гледам как са тръгнали нещата от година на година по-зле става. Сметките показват, че няма как да плащаме подобни суми за заплати и комисионни, без да имаме сериозен спонсор, собственик със сериозни амбиции и/или пълен стадион на всеки мач. Тези всички за сега са мираж.
Единственото разумно решение и съм убеден че всеки трезво мислещ левскар би ме подкрепил е налагането на нископлатените юноши, които имат потенциал, в комбинация с 5-6 човека от настоящият първи отбор, които милеят за клуба и са съгласни да играят за по-скромно заплащане. Целта разбира се ще бъде по-скоро оставане в групата, но отборът ще го има. Мисля същото се отнася и за ЦСКА, но това не е моя работа да го коментирам, те си знаят там.
През последните 30-40 години имаме 3 златни отбора - през 80-те със Сираков, Искренов, Михайлов и т.н., през 90-те със Боримиров, отново Сираков, Хубчев, Зл.Янков, Н.Тодоров, Ил. Илиев и разбира се отборът на Мъри - Домо, Йовов, Топчо, Телкииски и т.н. Общото между тези отбори е че всеки един от тях е изграден от момчета израснали или дошли много млади в Левски. Те не играеха за пари, а да се докажат пред България и света. Извода оставям на вас!
Силно се надявам Гонзо, Батков, Тонев скоро да прозрат истината, по-скоро да погледнат реално на нещата. Левски не се бори за ЕКТ, Левски се бори за спасение
С последното изречение е.а мамата на хубавото си писание. Покрай изброените 3 златни отбора имаше възможност на още едно великолепно поколение левскарчета да направи нещо - поколението на Йотов, Донков, Груев, Г. Славчев в края на 80-те и началото на 90-те години. Познай защо нищо не стана от тях?
Ако мислиш че отбор съставен от юноши може да се бори за титла още първият сезон, явно не си гледал как се представя дубълът. Просто е време това да се случи - Цоневи, Краев, Любенов, Диан Иванов и в по-малка степен Мики Орачев, Илия Димитров заслужават шанс със синята фланелка. Наясно съм че едва ли ще се случи, но това е правилният път. Сега когато не се борим за нищо, ще е просто грехота да не опитаме.