Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 26 мар 2015 21:06

terata написа:Добре де, TristaNNN, аз сега примерно съм некъв хахавелник с пари и искам да купя една камара акции на Левски. Ква е разликата дали ще ги купя от Батков или от тръста? Всичко тва с тоя ултиматум е грандиозна щуротия, лишена от всякаква мисъл. Първоначалната идея със създаването на този тръст не беше лоша, но впоследствие се вижда, че нищо не правят и нищо не могат да направят. Само голи обещания. Е, къде е разликата с Батков? И едните и другите само се тупат в гърдите с некви приказки от 1001 нощ. Хората нямали доверие на Батков, добре, ама па дали имат доверие на Колев и особено на Гугуткин? Не мисля...

Terata, мисля че днешната пресконференция (има я в Спо**ал) трябва да даде отговор на въпросите ти. Ако не, ще продължим да дискутираме темата тук във форумчето :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 26 мар 2015 21:27

В цялата тази работа, защо никой не държи сметка на финансовия директор? Негова отговорност през всеки един ден е да следи финансовите показатели и да алармира когато нещата отиват на минус. Поне той дали се чувства някак неудобно, след като точно той е виновен за финансовия резултат. Защо са давани по десетки хиляди левове на месец за Генков, Макриев, Божинов и други само за последната година, през която също сме много назад финансово. Да излезе и да каже клуба отива към фалит и така не може. Или си подава оставка или да свие разходите, ако ще и само с юноши да играем. Аз без да съм финансист мога да измисля няколко начина да спра натрупването на нови дългове. И понеже се коментираше, възможността за приятелски мач, може да се направи дори по-добро. Знаете ли че е имало софийска спортна лига в миналото. Да си направим пак една такава и всички отбори от София ще играят, хем няма разходи за път, хем ще им приходи от билети, реклами, тв и радио права. Ето инфото в нета за тази лига в миналото.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_%D0%BF%D0%BE_%D1%84%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 26 мар 2015 21:51

Има една чудесна новина. В изключително оспорвана битка чорбата ще фалира първа доста преди Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 мар 2015 22:20

Player написа:В цялата тази работа, защо никой не държи сметка на финансовия директор? Негова отговорност през всеки един ден е да следи финансовите показатели и да алармира когато нещата отиват на минус. Поне той дали се чувства някак неудобно, след като точно той е виновен за финансовия резултат. Защо са давани по десетки хиляди левове на месец за Генков, Макриев, Божинов и други само за последната година, през която също сме много назад финансово. Да излезе и да каже клуба отива към фалит и така не може. Или си подава оставка или да свие разходите, ако ще и само с юноши да играем. Аз без да съм финансист мога да измисля няколко начина да спра натрупването на нови дългове. И понеже се коментираше, възможността за приятелски мач, може да се направи дори по-добро. Знаете ли че е имало софийска спортна лига в миналото. Да си направим пак една такава и всички отбори от София ще играят, хем няма разходи за път, хем ще им приходи от билети, реклами, тв и радио права. Ето инфото в нета за тази лига в миналото.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_%D0%BF%D0%BE_%D1%84%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB

Ами,че той,човекът,си ги следи финансовите показатели.И си алармира когото трябва.По форумите ли да пише?Или да изнася пресконференции?
Що се отнася до "защо са давани...",ами да не ги ли дава?Хората си имат подписани договори.Той не ги е подписвал.И какво?Да не им плаща заплатите ли?
Баждеков НЕ МОЖЕ да "свие разходите".Да не е собственик на клуба?Той е един наемен работник,който,както е назначен,така може да бъде и уволнен...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 мар 2015 22:50

Player написа:В цялата тази работа, защо никой не държи сметка на финансовия директор? Негова отговорност през всеки един ден е да следи финансовите показатели и да алармира когато нещата отиват на минус. Поне той дали се чувства някак неудобно, след като точно той е виновен за финансовия резултат. Защо са давани по десетки хиляди левове на месец за Генков, Макриев, Божинов и други само за последната година, през която също сме много назад финансово. Да излезе и да каже клуба отива към фалит и така не може. Или си подава оставка или да свие разходите, ако ще и само с юноши да играем. Аз без да съм финансист мога да измисля няколко начина да спра натрупването на нови дългове. И понеже се коментираше, възможността за приятелски мач, може да се направи дори по-добро. Знаете ли че е имало софийска спортна лига в миналото. Да си направим пак една такава и всички отбори от София ще играят, хем няма разходи за път, хем ще им приходи от билети, реклами, тв и радио права. Ето инфото в нета за тази лига в миналото.

При нас е такава управленска бъркотия, че не се знае кой за какво носи отговорност и вина.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 26 мар 2015 23:04

plamenst7 написа:
Avanti_Ragazzi написа:И да го направим тоя безмислен мач, как ше съберем по 800 бона по отделно? Като на стадиона ще има общо 5 000 човека по 10 лева билет. Демек общо 50 бона печалба и по 25 на клуб? Без да броим парите за стадиона и за полицията! :lol: :lol: :lol:

Тая идея е напълно безсмислена, за да има полза от нея, на стадиона трябва да има 80 000 човека по 20 лева билет! За да вземат двата отбора по 800 бона всеки!

Стадионът може да събере 40 000. Правят билетите по 40 лв. и са готови. Ако тия клубове нямат по 20 000 фена готови да отделят по 40 лв. за спасението на клуба си, то наистина си заслужават съдбата. Да не забравяме какви пари се даваха за мачовете на Лудогорец в ШЛ и то от хора които не са фенове на отбора.

В ШЛ даваш 40-50 лева, ама гледаш мач на РЕАЛ и Пуул. Кой ще даде 40 лева за мач между ЛЕВСКИ и ЦСКА :lol: Арена Армеец не беше на 100% пълна за баскетболния отбор по 10 лева билет. На дербита има по 15 000 души, ти сега искаш 40 000 на приятелски мач. Няма шанс!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 мар 2015 23:26

TodorT написа:
plamenst7 написа:
Avanti_Ragazzi написа:И да го направим тоя безмислен мач, как ше съберем по 800 бона по отделно? Като на стадиона ще има общо 5 000 човека по 10 лева билет. Демек общо 50 бона печалба и по 25 на клуб? Без да броим парите за стадиона и за полицията! :lol: :lol: :lol:

Тая идея е напълно безсмислена, за да има полза от нея, на стадиона трябва да има 80 000 човека по 20 лева билет! За да вземат двата отбора по 800 бона всеки!

Стадионът може да събере 40 000. Правят билетите по 40 лв. и са готови. Ако тия клубове нямат по 20 000 фена готови да отделят по 40 лв. за спасението на клуба си, то наистина си заслужават съдбата. Да не забравяме какви пари се даваха за мачовете на Лудогорец в ШЛ и то от хора които не са фенове на отбора.

В ШЛ даваш 40-50 лева, ама гледаш мач на РЕАЛ и Пуул. Кой ще даде 40 лева за мач между ЛЕВСКИ и ЦСКА :lol: Арена Армеец не беше на 100% пълна за баскетболния отбор по 10 лева билет. На дербита има по 15 000 души, ти сега искаш 40 000 на приятелски мач. Няма шанс!

Човекът просто е направил сметка...Не е казал.че е постижимо.

Потребителски аватар
Rage
Контакти:

Спасението за ФК Левски

Мнениеот Rage » 27 мар 2015 01:24

Последните дни се начетох на статии и теми за лицензите на Левски и ЦСКА. За мен едно е ясно - дори тази година да спасим лиценза, догодина сме пак на същият хал. Като гледам как са тръгнали нещата от година на година по-зле става. Сметките показват, че няма как да плащаме подобни суми за заплати и комисионни, без да имаме сериозен спонсор, собственик със сериозни амбиции и/или пълен стадион на всеки мач. Тези всички за сега са мираж.

Единственото разумно решение и съм убеден че всеки трезво мислещ левскар би ме подкрепил е налагането на нископлатените юноши, които имат потенциал, в комбинация с 5-6 човека от настоящият първи отбор, които милеят за клуба и са съгласни да играят за по-скромно заплащане. Целта разбира се ще бъде по-скоро оставане в групата, но отборът ще го има. Мисля същото се отнася и за ЦСКА, но това не е моя работа да го коментирам, те си знаят там.

През последните 30-40 години имаме 3 златни отбора - през 80-те със Сираков, Искренов, Михайлов и т.н., през 90-те със Боримиров, отново Сираков, Хубчев, Зл.Янков, Н.Тодоров, Ил. Илиев и разбира се отборът на Мъри - Домо, Йовов, Топчо, Телкииски и т.н. Общото между тези отбори е че всеки един от тях е изграден от момчета израснали или дошли много млади в Левски. Те не играеха за пари, а да се докажат пред България и света. Извода оставям на вас!

Силно се надявам Гонзо, Батков, Тонев скоро да прозрат истината, по-скоро да погледнат реално на нещата. Левски не се бори за ЕКТ, Левски се бори за спасение :idea:

vency75
Контакти:

Re: Спасението за ФК Левски

Мнениеот vency75 » 27 мар 2015 06:59

Rage написа:Последните дни се начетох на статии и теми за лицензите на Левски и ЦСКА. За мен едно е ясно - дори тази година да спасим лиценза, догодина сме пак на същият хал. Като гледам как са тръгнали нещата от година на година по-зле става. Сметките показват, че няма как да плащаме подобни суми за заплати и комисионни, без да имаме сериозен спонсор, собственик със сериозни амбиции и/или пълен стадион на всеки мач. Тези всички за сега са мираж.

Единственото разумно решение и съм убеден че всеки трезво мислещ левскар би ме подкрепил е налагането на нископлатените юноши, които имат потенциал, в комбинация с 5-6 човека от настоящият първи отбор, които милеят за клуба и са съгласни да играят за по-скромно заплащане. Целта разбира се ще бъде по-скоро оставане в групата, но отборът ще го има. Мисля същото се отнася и за ЦСКА, но това не е моя работа да го коментирам, те си знаят там.

През последните 30-40 години имаме 3 златни отбора - през 80-те със Сираков, Искренов, Михайлов и т.н., през 90-те със Боримиров, отново Сираков, Хубчев, Зл.Янков, Н.Тодоров, Ил. Илиев и разбира се отборът на Мъри - Домо, Йовов, Топчо, Телкииски и т.н. Общото между тези отбори е че всеки един от тях е изграден от момчета израснали или дошли много млади в Левски. Те не играеха за пари, а да се докажат пред България и света. Извода оставям на вас!

Силно се надявам Гонзо, Батков, Тонев скоро да прозрат истината, по-скоро да погледнат реално на нещата. Левски не се бори за ЕКТ, Левски се бори за спасение :idea:

+1914
за това говоря и аз вече сумати време,ама кой да чуе.мисля си че можем да преглътнем още 2-3 години без да сме шампиони(то дори и без да го правим е по сигурно че няма да сме),но пък ще имаме след това хора,играчи милеещи и раздаващи се за Левски,а и потенциални играчи за продан.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Спасението за ФК Левски

Мнениеот Der Schmarotzer » 27 мар 2015 14:17

Rage написа:Последните дни се начетох на статии и теми за лицензите на Левски и ЦСКА. За мен едно е ясно - дори тази година да спасим лиценза, догодина сме пак на същият хал. Като гледам как са тръгнали нещата от година на година по-зле става. Сметките показват, че няма как да плащаме подобни суми за заплати и комисионни, без да имаме сериозен спонсор, собственик със сериозни амбиции и/или пълен стадион на всеки мач. Тези всички за сега са мираж.

С последното изречение е.а мамата на хубавото си писание. Покрай изброените 3 златни отбора имаше възможност на още едно великолепно поколение левскарчета да направи нещо - поколението на Йотов, Донков, Груев, Г. Славчев в края на 80-те и началото на 90-те години. Познай защо нищо не стана от тях?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Левски”