Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски: Бивши играчи и треньори
Сякаш е едно от малкото интервюта, в които Батков директно казва, че са го изнудвали. Не, че не е ясно и на децата, но директно да се каже е друго. В ретроспекция сякаш и той вече не бе същия, след като започнаха да му извиват ръцете. Вероятно му е станало, че няма да текат реки от мед и масло към Левски с такива "организирани фенове". За това и някой като му се играе отива в Разград и Арда. Чак ми е чудно ГГ що реши да си пуска парите в канала с хибрида, а не си остана в Ловеч, не знам какви пари ще види от тая работа, освен наистина да е толкова болен цесекар.
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Според мен е изтъргувал изхвърлянето на Литекс. Недоказуемо.[/offtopic]
Serafim написа:Сякаш е едно от малкото интервюта, в които Батков директно казва, че са го изнудвали. Не, че не е ясно и на децата, но директно да се каже е друго. В ретроспекция сякаш и той вече не бе същия, след като започнаха да му извиват ръцете. Вероятно му е станало, че няма да текат реки от мед и масло към Левски с такива "организирани фенове". За това и някой като му се играе отива в Разград и Арда. Чак ми е чудно ГГ що реши да си пуска парите в канала с хибрида, а не си остана в Ловеч, не знам какви пари ще види от тая работа, освен наистина да е толкова болен цесекар.
Според мен е изтъргувал изхвърлянето на Литекс. Недоказуемо.[/offtopic]
-
Чичо Гошо май е новият селекционер на Националният тим. 

- metodito
- Контакти:
Това трябваше да се случи отдавна. Пожелавам му успех!
-
Като характер изглежда като Балъчето, но като знания за играта... Най-малкото бразилците ще заиграят добре.metodito написа:Това трябваше да се случи отдавна. Пожелавам му успех!
Очаквам даже да са гръбнакът на отбора.

- metodito
- Контакти:
Аз се надявам пък тея бразилци да не са на терена. Няма никакъв смисъл от тях. Интересно ще е как ще е при "новата" власт. Вероятно приятелските мениджъри ще са други и на някой абониран за националния ще му изстине местенцето. Дано никога вече не чуваме за тези от поколение '94. Каквото можаха - о$раха.
Горещо препоръчвам на поклонниците на #boji86 да изгледат вчерашния му мач и поведението на тази неугасваща звезда, която остави същинска бездна в Левски след напускането си. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Героят от "Синята приказка" - Димитър Телкийски, ще попадне в щаба на Георги Дерменджиев в националния отбор, научи GONG.BG. Припомняме, че вчера Изпълкомът на БФС гласува доверие на бившия треньор на Лудогорец и Левски да води България. Договорът на опитния специалист е за шест месеца плюс две години. Телкийски работи с Дерменджиев в Левски, като се очаква същото да стори и в националния отбор. Очаква се скоро БФС да представи официално новия селекционер и неговият екип
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Херо поел Берое. Имам чувството, че където и да го извикат, веднага отива, но не и в Левски. Ще върти, ще суче, ще донесе от 100 кладенци вода, но в Левски няма да дойде. Същия голям левскар като Мъри, който м/у другото още чака покана някъде от чужбина. Ще почака още малко, ще поизхарчи някой лев и ще се завърти догодина и той в нашата си кочинка, но не и в Левски.
Просто на някои треньори не им харесва отношението на феновете след няколко куци мача примерно.Защо някои трябва да търпи обиди от хора далеч от разбирането за правилна игра.Плюс това го канеха все като нямаше пари и мъгляви собственици.