Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 24 мар 2015 16:27

Eminem написа:Аз обаче ще го напиша по-просто. След като те не са фенове на Левски, за тях е важно да намерят човек, който ще им угажда така както го прави батков, за да продължат да са на хранилка в Левски. Тях само това ги интересува.
А Левски освен от батков, трябва да се отърве и от тях. С избран от тях човек, това няма да стане.

Ти да не би да искаш да ми кажеш, че евентуални нови собственици със свежи пари трябва да минат на "кастинг" пред НКП и Тръста? :lol: Това е несериозно...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 мар 2015 16:30

Ако акциите са в тях. Тръста и НКП са дупе и гащи, а вече дадох няколко примери за тези от НКП какви "фенове" са.
Ако на мен не ми пука за Левски, а акциите му са в мен, какво ще направя ? Ще търся изгода за себе си.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 24 мар 2015 16:43

Колев кого представлява?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 мар 2015 16:54

Eminem написа:Ако акциите са в тях. Тръста и НКП са дупе и гащи, а вече дадох няколко примери за тези от НКП какви "фенове" са.
Ако на мен не ми пука за Левски, а акциите му са в мен, какво ще направя ? Ще търся изгода за себе си.

Това, което ти убягва в конспиративната теорийка е, че за да бъдат те добре, най-напред Левски трябва да е добре, което на този етап и с това ръководство не става.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 мар 2015 17:00

Зависи колко са алчни. Те и с батков си бяха добре. Може новият да е като батков чисто управленски, но всеки месец да си получават заплатата за охрана, кетъринг, да им плаща кафето, залата и т.н.
Батков се дърпаше в началото, но видяхме какво стана със Сиони.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 мар 2015 18:43

Антон Калчев, снабден с тарелка фекалии, хванал за косата Йорданова (доскорошна председателка на фонд "100 години "Левски" ) с едната си ръка, а с другата размазал върху лицето й тарелка с изпражения. Грозната сцена била заснета с мобилния телефон на Любо Младежа под бурния смях на председателя на фенклуба на "Левски" Владимир Владимиров-Гугутката.

Очевидци на вулгарното шоу потресени разказват, че опиталият се да възпре самозабравилите се хулигани Христо Василев е бил жестоко пребит от активисти на "София Запад".

Още примери кой е в УС и с кой работи тръста.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 мар 2015 19:52

Eminem написа:
Антон Калчев, снабден с тарелка фекалии, хванал за косата Йорданова (доскорошна председателка на фонд "100 години "Левски" ) с едната си ръка, а с другата размазал върху лицето й тарелка с изпражения. Грозната сцена била заснета с мобилния телефон на Любо Младежа под бурния смях на председателя на фенклуба на "Левски" Владимир Владимиров-Гугутката.

Очевидци на вулгарното шоу потресени разказват, че опиталият се да възпре самозабравилите се хулигани Христо Василев е бил жестоко пребит от активисти на "София Запад".

Още примери кой е в УС и с кой работи тръста.

Това са митове, не е доказано. Иначе, че тоя не е стока е ясно и на малките деца.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 24 мар 2015 20:16

В Левски няма проблеми. И пулс няма. Морга. Формалин. Труп. Погребение. Тамян. Камбана. Надгробна плоча. Вековна.

Евала Тодоре,евала господин инжeнер-осмокласник.Деветият кръг на Ада е за предателите,вашето място е там!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 24 мар 2015 20:50

Много бързо погреба Левски.
А за по-горните мнения,много ги разбирате нещата.Там е проблема,всеки си мисли,че всичко му е ясно.
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 мар 2015 21:01

Stahlgewitter написа:Много бързо погреба Левски.
А за по-горните мнения,много ги разбирате нещата.Там е проблема,всеки си мисли,че всичко му е ясно.

Не е бързо, подготвят ни за това нещо от 6 години.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”