СВОБОДЕН написа:Player написа:Какви са тия, че ще ми искат ей така да получат даром Левски. Заслужили са с нещо ли или имат някакво право? С Батков имаме не малко титли и успехи в Европа, а тия какво са постигнали, че ще превземат клуба ей така. Това е Левски София, не Левски Карлово. С Батков положението не е много добро, но с тези начело ще е катастрофа. Поне сега има някакво ниво. Просто трябват малко по умни и кадърни директори и треньори и неплатени фенове. Батков е плащал милиони за селекции, а тези колко могат да изкарат? Нека не се забравят добрите дела свършени от Батков. Аз не съм неблагодарник и когато някой е правил добро за мен го помня и ценя. Не заклеймявайте като някаква инквизиция Батков за най-големия грешник и зло. Не цъфтим сега с него, но винаги може по-зле без него. Айде малко умната и тия тъпанари които си мислят, че с голи приказки ще вземат най-големия отбор много са се объркали.
Никакви успехи не е имал Батков. Всичко беше въпреки него и се дължеше на тандема Мъри и Наско. Когато Батков реши сам да вземе нещата в свои ръце, тогава тръгнахме надолу и днес сме на дъното. Тръста има за цел спасяването на Левски. Тази цел не виждам как ще бъде постигната заедно с Тодор Батков. Двете неща са несъвместими.
Значи като Левски печели е въпреки Батков, а когато губи е заради Батков. Как става така? Тези глупости на някой друг. В момента виждам опит за преврат и не съм съгласен с него. Не се събаря една къща преди да си осигуриш друга. Когато има някой с повече пари и възможности от Батков иска Левски може, но тези какви са и начина им е много партизански. Айде у лево на тръст мръст, Колев и Молев!