cska-632 написа:Тези от тръста са ми нещо много съмнителни. Искат Батков да им даде безвъзмездно акциите и те да се разпореждат с тях. АКо ги продадат после ще дадат ли пари на Батков
Не!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
cska-632 написа:Тези от тръста са ми нещо много съмнителни. Искат Батков да им даде безвъзмездно акциите и те да се разпореждат с тях. АКо ги продадат после ще дадат ли пари на Батков

cska-632 написа:Тези от тръста са ми нещо много съмнителни. Искат Батков да им даде безвъзмездно акциите и те да се разпореждат с тях. Ако ги продадат после ще дадат ли пари на Батков и като не искат Батков до клуба те ли ще плащат заплатите
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
plamenst7 написа:metodito написа:Наставникът на Левски Стойчо Стоев може да загуби поста си и да стане поредният бързо употребен и захвърлен треньор на "Герена". Това твърди вестник "Всеки ден", който посочва, че при загуба от Лудогорец за купата специалистът ще сдаде поста си. Според изданието спортният директор Георги Иванов-Гонзо вече е нарочил треньора за изкупителна жертва при нов провал на "сините".
В следващия кръг след паузата в първенството Левски играе у дома с Черно море. Мачът е на 3 април, а пет дни по-късно е визитата в Разград на шампиона Лудогорец в полуфинал за Купата. Ако Левски се издъни срещу трудния си противник от Варна, Гонзо ще подпише "присъдата" на Стоев.
Изданието посочва още, че на "Герена" никой от играчите не мисли за футбол, а за връхлетялата ги финансова криза. Вече два месеца клубът не плаща заплати на футболистите и те мислят само за това.
Както е известно, Левски доиграва сезона в долната шестица, а единственият им шанс да го спасят донякъде е класиране в евротурнирите. За целта обаче "сините" трябва да спечелят купата.
http://topsport.ibox.bg/news/id_1558530738
Вече нищо не ме учудва... Действията на Иванов, появата на ТЛъста, Тонев - това е като някаква нарочна акция! Просто... И май никой не позна това какво се задава...
Kaза някакво никому неизвестно вестниче!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
W84me написа:cska-632 написа:Тези от тръста са ми нещо много съмнителни. Искат Батков да им даде безвъзмездно акциите и те да се разпореждат с тях. Ако ги продадат после ще дадат ли пари на Батков и като не искат Батков до клуба те ли ще плащат заплатите
Батков, така или иначе каза, че парите от акциите няма да отидат в джоба му, а ще бъдат вложени в касата на клуба. Да видим сега, дали говори истината.
W84me написа:Батков, така или иначе каза, че парите от акциите няма да отидат в джоба му, а ще бъдат вложени в касата на клуба. Да видим сега, дали говори истината.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Странджата написа:От форума за тръста - извинявам се за самоцитирането:
Нещо не ми харесва атмосферата около това изявление на Колев. Първо - то противоречи на началната декларация да се работи в екип с Батков. Второ - то е в противоречие с увереността на тръста, че с дарителската кампания ще решат поне актуален проблем като двата лиценза. Трето - плашилото над лиценза бе размахано точно преди мачовете с Лудогорец. След тях може да се окаже, че той е излишен - за лиценза за А група се писа преди мене. Четвърто - декларацията - заплаха за Батков е преди мачове, в които се очаква взрив на фенско недоволство от играта и от мястото на Левски. И е в стила - ето го виновникът, не сме ние. Което с повелителното - Батков, дай акциите, не е по-различно от фенските лозунги на хора, които искат да спасяват Левски с по десетина билета за сезон. Такъв червен "Спасител" видяхме, син не ни трябва - онзи след малко ще е безработен. Пък и като гледам, у нас нито професор , нито адвокат е понятие, което се свързва иманентно с интелигентност.
Понеже не съзирам съобразяване с моментна ситуация, нито пък перспективност в тази декларация, я приемам като израз и на сенчести намерения, и на интелектуална (и не само) немощ.
В края на краищата този тръст бе създаден, за да промени нещата в Левски. Само хора с революционно мислене - т. е. рушители, могат да пренебрегнат перспективата пред това, което е на преден план. В края на краищата никой няма да спори, че на Левски е нужна животоспасяваща операция, за да го остави в добро здраве, а не ампутация, която да го превърне в инвалид, какъвто (дано да е временно) е сега.Така че да се търсят телеологични решения - едно от тях е да се пожертва нещо, което е временно, в името на нещо, което е по-трайно и преспективно. Конструкцията - вземане на лиценз, спечелване на купата, участие в групите, спасяване от финансов банкрут е твърде, ама твърде имагинерна. Зад нея всъщност досега надничаше Батков. А зад коя стои този тръст?
Player написа:Какви са тия, че ще ми искат ей така да получат даром Левски. Заслужили са с нещо ли или имат някакво право? С Батков имаме не малко титли и успехи в Европа, а тия какво са постигнали, че ще превземат клуба ей така. Това е Левски София, не Левски Карлово. С Батков положението не е много добро, но с тези начело ще е катастрофа. Поне сега има някакво ниво. Просто трябват малко по умни и кадърни директори и треньори и неплатени фенове. Батков е плащал милиони за селекции, а тези колко могат да изкарат? Нека не се забравят добрите дела свършени от Батков. Аз не съм неблагодарник и когато някой е правил добро за мен го помня и ценя. Не заклеймявайте като някаква инквизиция Батков за най-големия грешник и зло. Не цъфтим сега с него, но винаги може по-зле без него. Айде малко умната и тия тъпанари които си мислят, че с голи приказки ще вземат най-големия отбор много са се объркали.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта