Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот terata » 23 мар 2015 11:36

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
terata написа:
От Марек даже и 2-та пъти да паднем нема да страдам особено. :mrgreen: Така и така дали 7-ми, 8-ми и т.н. няма значение. Ама ако можем да изкараме некой лев за стадиона, лиценза и едновременно да засилим трупата на бат Венци към Б групата, ще е най-добре. :mrgreen:

Трупата на бат' Венци едва ли можем да я засили някой в Б група. Не знам дали беше за следващия сезон или след като онази фирма им построи стадиона, но имат условие да са в топ 3 така, че бат' Венци ще трябва да стяга отбор и съдии в следващите 1-2 години. 8-)

Тоя стадион почват да го строят от сума ти време и още не е започнат. ;) Я го бъде, а не. А и те условия могат да поставят, ама дали ще се изпълнят е друг въпрос.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 мар 2015 15:21

То борбата там не беше ли и за някакви мин. води и освен стадион да си построят и санаториуми и хотел които после няма да са за Славия?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 23 мар 2015 15:30

W84me написа:Йока влиза във Висшата Лига, а Сираков му би шута след само 8 мача и без проведена подготовка...

Ами предполагам, че там вождовете са малко и Йока не се налага да умува как да се почеше по носа и гърба едновременно.. с една и съща ръка.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 23 мар 2015 15:31

boabbb написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
terata написа:
От Марек даже и 2-та пъти да паднем нема да страдам особено. :mrgreen: Така и така дали 7-ми, 8-ми и т.н. няма значение. Ама ако можем да изкараме некой лев за стадиона, лиценза и едновременно да засилим трупата на бат Венци към Б групата, ще е най-добре. :mrgreen:

Трупата на бат' Венци едва ли можем да я засили някой в Б група. Не знам дали беше за следващия сезон или след като онази фирма им построи стадиона, но имат условие да са в топ 3 така, че бат' Венци ще трябва да стяга отбор и съдии в следващите 1-2 години. 8-)

Хубаво, ще извади пари и ще направи отбор, и за съдии ще има ... А фенове :?: Нали някой, евентуално, трябва да посещава тоя нов стадион :lol: Или ще има креМбиши :mrgreen: :mrgreen:

За фенове трябва съперник от ранга на Реал М. Българските фенове са станали претенциозни и не ходят на какви да е мачове.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 мар 2015 20:15

Наставникът на Левски Стойчо Стоев може да загуби поста си и да стане поредният бързо употребен и захвърлен треньор на "Герена". Това твърди вестник "Всеки ден", който посочва, че при загуба от Лудогорец за купата специалистът ще сдаде поста си. Според изданието спортният директор Георги Иванов-Гонзо вече е нарочил треньора за изкупителна жертва при нов провал на "сините".

В следващия кръг след паузата в първенството Левски играе у дома с Черно море. Мачът е на 3 април, а пет дни по-късно е визитата в Разград на шампиона Лудогорец в полуфинал за Купата. Ако Левски се издъни срещу трудния си противник от Варна, Гонзо ще подпише "присъдата" на Стоев.

Изданието посочва още, че на "Герена" никой от играчите не мисли за футбол, а за връхлетялата ги финансова криза. Вече два месеца клубът не плаща заплати на футболистите и те мислят само за това.

Както е известно, Левски доиграва сезона в долната шестица, а единственият им шанс да го спасят донякъде е класиране в евротурнирите. За целта обаче "сините" трябва да спечелят купата.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1558530738

Вече нищо не ме учудва... Действията на Иванов, появата на ТЛъста, Тонев - това е като някаква нарочна акция! Просто... И май никой не позна това какво се задава...

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 23 мар 2015 20:27

metodito написа:
Наставникът на Левски Стойчо Стоев може да загуби поста си и да стане поредният бързо употребен и захвърлен треньор на "Герена". Това твърди вестник "Всеки ден", който посочва, че при загуба от Лудогорец за купата специалистът ще сдаде поста си. Според изданието спортният директор Георги Иванов-Гонзо вече е нарочил треньора за изкупителна жертва при нов провал на "сините".

В следващия кръг след паузата в първенството Левски играе у дома с Черно море. Мачът е на 3 април, а пет дни по-късно е визитата в Разград на шампиона Лудогорец в полуфинал за Купата. Ако Левски се издъни срещу трудния си противник от Варна, Гонзо ще подпише "присъдата" на Стоев.

Изданието посочва още, че на "Герена" никой от играчите не мисли за футбол, а за връхлетялата ги финансова криза. Вече два месеца клубът не плаща заплати на футболистите и те мислят само за това.

Както е известно, Левски доиграва сезона в долната шестица, а единственият им шанс да го спасят донякъде е класиране в евротурнирите. За целта обаче "сините" трябва да спечелят купата.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1558530738

Вече нищо не ме учудва... Действията на Иванов, появата на ТЛъста, Тонев - това е като някаква нарочна акция! Просто... И май никой не позна това какво се задава...

Kaза някакво никому неизвестно вестниче! От къде ли са се сдобили с тази информация? Сигурно на Гонзо шурея е журналист в този вестник и те имат достъп до всякаква информация какво ще се случи в Левски. А Гонзо дали знае за намеренията си?

На линия
Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 мар 2015 20:40

Спокойно, Гонзо "никога" не го е правил това....

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 мар 2015 20:44

И какво ако Батков откаже, тръста си тръгва от УС?..
Нали някъде беше казал скоро, че дава всички акции за 15млн. лева... :idea:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 23 мар 2015 21:24

metodito написа:

Вече нищо не ме учудва... Действията на Иванов, появата на ТЛъста, Тонев - това е като някаква нарочна акция!

Подчертаното какво трябва да значи?
Изображение

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 23 мар 2015 21:27

Тези от тръста са ми нещо много съмнителни. Искат Батков да им даде безвъзмездно акциите и те да се разпореждат с тях. Ако ги продадат после ще дадат ли пари на Батков и като не искат Батков до клуба те ли ще плащат заплатите :mrgreen:
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “Левски”