Колеги,
защо отборът на Левски не играе за удоволствие мачовете си от първенството, защо не градят нещо за бъдещето, защо не поритат за публиката?
Няма ли кой да им каже, че това е единственото смислено сега?
Или те са такива комплексирани депресари / меркантилни наемници, че въобще не могат да видят каква чудесна възможност им се предлага да станат най-после отбор?
Или пък в съблекалнята се сипят само обвинения и за това дереджето е такова?
Как мислите?
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
konvoec
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
phd написа:Колеги,
защо отборът на Левски не играе за удоволствие мачовете си от първенството, защо не градят нещо за бъдещето, защо не поритат за публиката?
Няма ли кой да им каже, че това е единственото смислено сега?
Или те са такива комплексирани депресари / меркантилни наемници, че въобще не могат да видят каква чудесна възможност им се предлага да станат най-после отбор?
Или пък в съблекалнята се сипят само обвинения и за това дереджето е такова?
Как мислите?
Меркантилни наемници, с много високо мнение за себе си и прилично арогантни с всеки обикновен човек. Те са нещо по-по и всичко им е позволено. Женчовци и глезльовци - футболисти! Ако ти очакваш от такива хора мъжество ....
Ациите - добре, интересно ми е колко са приходите от петъчното "класико" с Хасково
Не го казвам с лоши помисли, щом сте във втората шестица, що да не изкарате някой лев 
Леевски, оле
boabbb написа:Ациите - добре, интересно ми е колко са приходите от петъчното "класико" с ХасковоНе го казвам с лоши помисли, щом сте във втората шестица, що да не изкарате някой лев
Над милион
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
boabbb написа:Ациите - добре, интересно ми е колко са приходите от петъчното "класико" с ХасковоНе го казвам с лоши помисли, щом сте във втората шестица, що да не изкарате някой лев
Събираме пара, за да платим кеш козирката на сектора
MuFc1878 написа:boabbb написа:Ациите - добре, интересно ми е колко са приходите от петъчното "класико" с ХасковоНе го казвам с лоши помисли, щом сте във втората шестица, що да не изкарате някой лев
Врътнете хикс и с Марек, и ще има и за седалки
Леевски, оле
Викаш, ако изкласим все така до края...направо целия стадион ще построим

boabbb написа:MuFc1878 написа:boabbb написа:Ациите - добре, интересно ми е колко са приходите от петъчното "класико" с ХасковоНе го казвам с лоши помисли, щом сте във втората шестица, що да не изкарате някой лев
Врътнете хикс и с Марек, и ще има и за седалки![]()
![]()
От Марек даже и 2-та пъти да паднем нема да страдам особено.
- Андре-Пиер Жиняк 96
terata написа:
От Марек даже и 2-та пъти да паднем нема да страдам особено.Така и така дали 7-ми, 8-ми и т.н. няма значение. Ама ако можем да изкараме некой лев за стадиона, лиценза и едновременно да засилим трупата на бат Венци към Б групата, ще е най-добре.
Трупата на бат' Венци едва ли можем да я засили някой в Б група. Не знам дали беше за следващия сезон или след като онази фирма им построи стадиона, но имат условие да са в топ 3 така, че бат' Венци ще трябва да стяга отбор и съдии в следващите 1-2 години.
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:terata написа:
От Марек даже и 2-та пъти да паднем нема да страдам особено.Така и така дали 7-ми, 8-ми и т.н. няма значение. Ама ако можем да изкараме некой лев за стадиона, лиценза и едновременно да засилим трупата на бат Венци към Б групата, ще е най-добре.
Трупата на бат' Венци едва ли можем да я засили някой в Б група. Не знам дали беше за следващия сезон или след като онази фирма им построи стадиона, но имат условие да са в топ 3 така, че бат' Венци ще трябва да стяга отбор и съдии в следващите 1-2 години.
Хубаво, ще извади пари и ще направи отбор, и за съдии ще има ... А фенове
Леевски, оле