Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Мистри » 19 мар 2015 15:29

Red_Neck написа:
terata написа:
MuFc1878 написа:Лудогорец - Левски

Екстра :twisted:

Е как бе, нали тука разни тъпунгери с "вътрешна" информация ни убеждаваха как жребия е нагласен и ще се паднем с Локо Пд. :mrgreen: Лошо, сега ако бяхме в първата шестица щяха да ни обясняват как ние им лягаме за шампионата па те за купата. Ма сега, като сме във втората шестица и се разминахме с Локо Пд за купата им отидоха всичките конспирации на кино. Ся, като вземем, че отстраним Лудогорец за купата, с интерес ще очаквам новите им глупотевини. :mrgreen: Иначе ако искаме купата, така или иначе трябва да играем с тях. По-добре е така в 2 мача, отколкото да ги срещнем на финала.

Напротив колега, в 2 мача шансовете на по-слабия отбор намаляват :)
В един мач всичко може да стане .... (справка Монтана :) )

Гл/пости !
И ще ти дам ярък пример за това-
Вашият "култов" мач с Ливърпул. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 19 мар 2015 15:40

blue avalanche написа:Че ние там,драпаме-не драпаме,си падаме минимално.
Вярно е че в мач за Купата и разменено гостуване ще се напънат
за победа с повече голове.
Но и ние не сме хванати от гората.Надявам се...

Последното не е съвсем сигурно ;) Един голов Х би бил най-добрият резултат,при една минимална загуба,на Герена ще трябва да атакуваме,а като знаем каква стабилна защита имаме... :oops:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 мар 2015 15:54

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
TristaNNN написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:. А трябваше да се борят от първата секунда, а дали ще загубим с 1, 2 или 3:0 няма значение, но поне щяхме да имаме положения за гол. ...

Напротив-имаше огромно значение :!: Не само за атмосферата в отбора, но и за своегото рода старт на новия сезон, защото тия цъканки с Хасково не се вписват в представите ми за важен и смислен мач. Я си представи само какви щяха да са реакциите след една евентуална загба от 3-0? Стоев вън, некадърник! Всички вън! Да върнем Мъри, Гъри, Херо и Меро! Стоев човек на Домуса-въже! Не ми се мисли пък какво щеше да им е на играчите, че тамън малко-отмалко си повярваха под ръководството на новия треньор.

Сякаш сега ги няма тези неща? Е да "Стоев вън" няма, но за човек на Домуса четох. Състава и подредбата на футболистите била нарочно сменена и т.н.
Ако помниш мача в София с атакуващата игра какво ги направихме... Вярно допуснахме два гола, но вкарахме три. А в последния мач не знам дали имахме едно голово положение. Ако в мачовете за купата играем пак така или като Литекс вчера в защита, не ни чака нещо по-различно от загуба. ;)

Има ги и сега, така е, но на тях се обръща почти нулево внимание, докато при евентуален разгром щеше да е друга работата. Уверявам те, че много хора нямаше да приемат толкова равнодушно такъв погром.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 мар 2015 16:03

blue avalanche написа:
0007 написа:Два мача е доста по-кофти вариант от един евентуален финал с домусчиевите.
Там е важно да издрапаме до Х/минимална загуба и в София с помощта на 10 000 по трибуните се засилваме към финала ;)

Че ние там,драпаме-не драпаме,си падаме минимално.
Вярно е че в мач за Купата и разменено гостуване ще се напънат
за победа с повече голове.
Но и ние не сме хванати от гората.Надявам се...

Не мисля, че ще паднем в Разград. Едва ли Стоев е кон с капаци е няма да си извлече необходимите поуки след последното минимално падане. Аз по-скоро се тревожа да не направим някоя глупост в София след един дай Боже добър за нас резултат преди реванша.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 мар 2015 16:16

Батков пред мексиканска телевизия. :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sJonSiqlhtA[/youtube]
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 мар 2015 16:19

Red Warrior написа:Батков пред мексиканска телевизия. :lol:

Много добре се е получило.Разсмя ме от сърце. :lol: :lol: :lol:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 19 мар 2015 16:23

:lol: :lol: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 19 мар 2015 16:34

:lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 19 мар 2015 16:36

Сега на добрия терен на разград като се развихрите, като си разгърнете Тики-така-то нЕма кой да ви запре. :lol:
Решихте ли къде ще играете финала? Разбра, че директно за него ще се готвите. :?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 мар 2015 16:37

Мистри написа:
Red_Neck написа:
terata написа:
MuFc1878 написа:Лудогорец - Левски

Екстра :twisted:

Е как бе, нали тука разни тъпунгери с "вътрешна" информация ни убеждаваха как жребия е нагласен и ще се паднем с Локо Пд. :mrgreen: Лошо, сега ако бяхме в първата шестица щяха да ни обясняват как ние им лягаме за шампионата па те за купата. Ма сега, като сме във втората шестица и се разминахме с Локо Пд за купата им отидоха всичките конспирации на кино. Ся, като вземем, че отстраним Лудогорец за купата, с интерес ще очаквам новите им глупотевини. :mrgreen: Иначе ако искаме купата, така или иначе трябва да играем с тях. По-добре е така в 2 мача, отколкото да ги срещнем на финала.

Напротив колега, в 2 мача шансовете на по-слабия отбор намаляват :)
В един мач всичко може да стане .... (справка Монтана :) )

Гл/пости !
И ще ти дам ярък пример за това-
Вашият "култов" мач с Ливърпул. :lol:

Че вие такъв мач имате ли, бе :?: Дето завършва с отстраняване, ама не на Олимпия :lol: При един мач ги биеме 1:0 тука и готово ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”