Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот modor » 18 мар 2015 16:27

Изображение

Публикуваме тези страхотни думи на една левскарка. При нас дори жените имат по-мъжки характер и достойнство от "червените" леки мъже на терена и по трибуните. Поздрави за Гергана Стоянова и само Левски София.

"Здравейте, Левскари! Изпращам Ви вековен поздрав от Борусия Парк в Мьонхенгладбах, от мача между градския тим Борусия и Хановер 96! Радвам се изключително много на вашата страница, защото показва, че Левски е навсякъде, Левски е вечен, Левски е идеал, Левски е отборът на народа, ЛЕВСКИ Е БЪЛГАРИЯ. Искам и да Ви напиша нещо във връзка със събитията от последните дни. Искам всички ЛЕВСКАРИ да докажем, че винаги ще сме зад отбора без значение от мястото, което заема. Не са важни титлите, важно е отборът да има достойнство, борбеност и силен дух. Сега Левски има огромна нужда от нас! Когато отборът е слаб, феновете са силни. Доказвали сме го не един път, ще го докажем и сега. Няма да отделям внимание на един друг отбор, който за пореден път показа, че няма капка достойнство и мъжество, но всъщност това сме си го знаели винаги. Искам да докажем на цяла България, че ЛЮБОВТА НИ Е ПО-СИЛНА ОТ ТЯХНАТА ОМРАЗА! Да си ЛЕВСКАР е чест! Надявам се да публикувате думите ми. Пожелавам Ви все повече Левскари да ви пращат снимки отвсякъде по света! Поздрави, Гергана Стоянова"

https://www.facebook.com/vekovniPozdrav ... fref=photo
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 18 мар 2015 16:29

Значи, Мистри, ние вземаме по-куци коне от орките, това е доказано :lol: . Това си е вина на ръководството.В момента най-много взема Гикиевич - 8 000 евро. Другите що-годе класни вземат наполовина на това - 5 000. Ама даже не им ги плащат на края на месеца. Последните заплати, които Левски плати наскоро бяха за декември и то защото всичко беше окНо такива отбори като нас бол, така, че ако оттук им бием шута отиват някъде другаде и те така. :evil:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 18 мар 2015 16:50

Ivanskiq написа:Не, Player, това е като да си спорен като качества и резултати лекар, шеф на кухния, електротехник, на който са му казали, че мястото му не е в най-добрите клубове на Европа и той тръгва да си търси работа някъде другаде, където условията са по-мизерни, но изкискванията са по-малки. Нещо като втори шанс. Не знам дали плащаме предостатъчно. Според мен, не.

Не мисля, че ако по-голямата заплата ще направи от Пламен по-добър вратар. Или го можеш или не. Има и трета възможност да е нарочно. И дори четвърта, пращаш си най-добрите играчи по средата на сезона преди дербито в Казан, уж да ги купят. Наистина ли мислиш, че парите не им стигат и само с повече пари ще могат да изпълняват корнери и свободни удари както трябва. Ако мислиш, че Педро като играе крило като Роналдо, със същата заплата би станал като него, много си се объркал. Ако беше така нямаше да дават десетки милиони всички за трансфери, а само щеше да дават на юношите си големи заплати и ето ти новите Меси и Роналдо навсякъде.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 18 мар 2015 17:08

Player написа:
Ivanskiq написа:Не, Player, това е като да си спорен като качества и резултати лекар, шеф на кухния, електротехник, на който са му казали, че мястото му не е в най-добрите клубове на Европа и той тръгва да си търси работа някъде другаде, където условията са по-мизерни, но изкискванията са по-малки. Нещо като втори шанс. Не знам дали плащаме предостатъчно. Според мен, не.

Не мисля, че ако по-голямата заплата ще направи от Пламен по-добър вратар. Или го можеш или не. Има и трета възможност да е нарочно. И дори четвърта, пращаш си най-добрите играчи по средата на сезона преди дербито в Казан, уж да ги купят. Наистина ли мислиш, че парите не им стигат и само с повече пари ще могат да изпълняват корнери и свободни удари както трябва. Ако мислиш, че Педро като играе крило като Роналдо, със същата заплата би станал като него, много си се объркал. Ако беше така нямаше да дават десетки милиони всички за трансфери, а само щеше да дават на юношите си големи заплати и ето ти новите Меси и Роналдо навсякъде.

Не разбирам защо не разбираш. Процесите са два. 1. Когато нямаш пари и не познаваш пазара (като Гонзо), вземаш посредствени играчи; 2. Като уговаряш една посредствена заплата с посредствен играч и даже му я бавиш, още повече го демотивираш.
През това време агента му търси да баламоса други отбори и да го шитнат някъде другаде. А ти вземаш пак нови играчи. А за Пламен съм съгласен, то бива да те е страх, ама чак пък толкова. Ама, да, не него заплата и от 30 К няма да му помогне. Само тихо, да не чуе Методито...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 мар 2015 17:17

Какво стана с митичният Българин който искаше акции от батков :?: :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 мар 2015 17:25

mikata написа:Какво стана с митичният Българин който искаше акции от батков :?: :oops:

Изчезнал е митично. ;)

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 18 мар 2015 17:37

mikata написа:Какво стана с митичният Българин който искаше акции от батков :?: :oops:

Много важен въпрос. Къде са сега Т. Русев и В. Грънчароов да попитат? Второ, според мен тръста може да се тръсне и да търси именно богати купувачи срещу възможно най-много информация от кухнята на Левски., за да може такива хора да знаят какво ще заварят. Не знам ще се намерят ли такива хора. Можем срещу срещу такива инвестиции да се ангажираме в случай на покупка, да купуваме продукти/услуги на техните фирми.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 18 мар 2015 17:43

Ivanskiq написа:

Много важен въпрос. Къде са сега Т. Русев и В. Грънчароов да попитат? Второ, според мен тръста може да се тръсне и да търси именно богати купувачи срещу възможно най-много информация от кухнята на Левски., за да може такива хора да знаят какво ще заварят. Не знам ще се намерят ли такива хора. Можем срещу срещу такива инвестиции да се ангажираме в случай на покупка, да купуваме продукти/услуги на техните фирми.

Ама то само с участие в Управата не става!
Трябва и акъл. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 18 мар 2015 18:15

Каква ни е програмата? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 18 мар 2015 18:17

Логиката е, че като даваш по-високи заплати, имаш възможност да привлечеш по-качествени футболисти, а не че настоящите ще станат по-силни ако им вдигнеш заплатите. По логиката на някои хора тук ако един човек е кадърен може да направи от всеки отбор в България претендент за титлата най-малко, ама без пари както в Лудогорец. Освен това тук критериите и изискванията винаги са били завишени спрямо другите отбори, без да има покритие за тези изисквания. Точно затова много футболисти се провалят в Левски, а после цъкаме с език и съжаляваме защо не са тук като ги гледаме как играят за други отбори. Само си спомнете какви бяха коментарите когато се разбра, че Балтанов се връща в Левски, какви бяха коментарите за Огнянов докато още беше тук, а пък сега ревете защо не са тук. Подобни примери има още десетки - просто тук никой не е оставен на мира за да покаже това което може.

Върни се в “Левски”