Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Бивши играчи и треньори
Кривия, ако имаше мениджър, като този на Божинов, щеше да е обиколил топ първенствата в Европа.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
rane написа:Кривия, ако имаше мениджър, като този на Божинов, щеше да е обиколил топ първенствата в Европа.
И ако Сираков не му беше директор

- metodito
- Контакти:
vvessel написа:rane написа:Кривия, ако имаше мениджър, като този на Божинов, щеше да е обиколил топ първенствата в Европа.
За съжаление. Не мога да му намеря това интервю, в което казва, че не искал да ходи в Турция. Даже си се поразрева леко. Не помня на тоя въпрос ли беше. Цялото интервю беше доста емоционално. Още играеше, мисля. Това обвинявам май само Сираков като директор. Действаше с твърда ръка, да, не беше мека китка като предишни и сегашни диреци (Гонзича донякъде е изключение), но беше много пристрастен и често не взимаше обективно решения. За Гонзо особено. Според мен Гонзо щеше да го мине по голове. И си имам една конспираторска теория за това... Това, че не го [strike]продаде[/strike] е продал, когато беше на върха си беше в наша полза. Просто без него, една две титли, една две купи, може да ги забравим, но не е било честно спрямо него. Ако не го е пуснал.
- blue avalanche
- Контакти:
Никой никого не може да продаде някъде!!!
Без личното съгласие на футболиста НЯМА как да стане!!!
- metodito
- Контакти:
blue avalanche написа:Никой никого не може да продаде някъде!!!
Брат, и с 15 удивителни... :
https://talksport.com/football/259337/w ... d-carroll/
П.С. Като не иска - постоянна пейка, и така.
Последна промяна от metodito на 10 сеп 2019 13:41, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
vvessel написа:rane написа:Кривия, ако имаше мениджър, като този на Божинов, щеше да е обиколил топ първенствата в Европа.
Не е изцяло по темата, обаче се сетих, че за Кривия много отдавна имаше градски легенди, че от "Ювентус" питали за него след мачовете им с нас през 1999 г., обаче нашите (Наско ли, Люпко ли, кой ли...

Само "Левски"!
- metodito
- Контакти:
Testa_di_Legno написа:vvessel написа:rane написа:Кривия, ако имаше мениджър, като този на Божинов, щеше да е обиколил топ първенствата в Европа.
Не е изцяло по темата, обаче се сетих, че за Кривия много отдавна имаше градски легенди, че от "Ювентус" питали за него след мачовете им с нас през 1999 г., обаче нашите (Наско ли, Люпко ли, кой ли...) не дали дума да се издума, видите ли, и... след година го продадоха в Турция.
Гонзо пък за какви отбори и първенства го спрягаха, преди да премине в "Рен", нямам думи! Сега не знам как звучи, обаче в края на 90-те и началото на новия век в пресата не бяха редки заглавия като "Барса дава 2 млн. долара за Гонзо" (true story ---> https://www.sportal.bg/news.php?news=700451)...
Думата ми е, че - когато става дума за предполагаемото международно футболно "ниво" на даден "любимец на феновете", - между желано и действително често има известна разлика...
Мачът с Ювентус. Имаше ли разговор на четири очи с Карло Анчелоти?
- На четири очи - не. Моята жена имаше покана от Ювентус за една седмица. С преводачка. Беше там, а аз имах разговор на четири очи с Лучано Моджи, но трансферът не се осъществи. Останах лоялен към Левски. Може би аз съм загубил от това, че не отидох в Ювентус. Не исках по никакъв начин Левски да бъде ощетен.
https://topsport.bg/bg-football/aleksan ... marki.html
Иначе си прав. Аз пък помня едно заглавие в "7 дни спорт" : "Бокшич в "Левски". Хърватинът играеше все още тогава. Това беше деня, в който спрях да си купувам този парцал.
А за Гонзо имаше реален интерес от Фулъм и Майорка. Лъчезар Танев го потвърждава... уж.
old.segabg.com/article.php?id=183437
Кривия беше играч на средно европейско ниво. Игра в Турция, дори там да е бил изнасилен брутално да отиде, от първия му турски отбор са можели да го продадат на Ювентус, Юнайтед или Байерн, или поне на Галата или Фенерите, ако пък е имало чак такъв интерес. Гонзо си беше играч за българското ниво, което тогава не беше много далеч от средното европейско. И във Фулъм и в Майорка щеше да има съдбата от Рен.
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:blue avalanche написа:Никой никого не може да продаде някъде!!!
Брат, и с 15 удивителни... :
https://talksport.com/football/259337/w ... d-carroll/
П.С. Като не иска - постоянна пейка, и така.
"Постоянна пейка" попречи ли на Коловати да замине за Япония???
Или на Пелето да избяга в Енерги?
Стига с тези сопливи възпоминания на бивши...
Който е нямал топки да се опълчи тогава, да не ми хленчи сега!
- blue avalanche
- Контакти:
drvasko98 написа:Кривия беше играч на средно европейско ниво. Игра в Турция, дори там да е бил изнасилен брутално да отиде, от първия му турски отбор са можели да го продадат на Ювентус, Юнайтед или Байерн, или поне на Галата или Фенерите, ако пък е имало чак такъв интерес. Гонзо си беше играч за българското ниво, което тогава не беше много далеч от средното европейско. И във Фулъм и в Майорка щеше да има съдбата от Рен.
Абсолютно!