Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
За последните 6 години, като изключим Ил. Илиев, за всички останали беше ясно още с назначаването им, че са временен вариант и няма как те да са хората които ще градят бъдещето на Левски. Изключвам и чужденците, защото те са пълна загадка и очакванията към тях бяха едва ли не като към магьосници. Сега със Стоев мисля, че нещата стоят по малко по-различен начин. Надявам се поне!
Der Schmarotzer написа:Айдеее, накрая си показаха какви са - креатури на щуката....Всичко идва на мястото си и сегашния Левски, с тези - на своето престижно 7-8-9 място. Важното е да има делаверка...к'во им пука.
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/kole ... nzo-320563
А обикновеният фен - кучета го яли... Иначе Гонзо, Гонзо, Гонзоооо...... и БаткоFF, а, що не скандирате и БаткоFF? Я марш, да учите песни с главен положителен герой БаткоFF!
Жалка работа!!! И тръст, мръст, НКП и всички по веригата! Всички до един, които са събрани в управлението на Левски са едни нещастници! Като почнеш от Батков, минеш през очилатия малоумник, инженера, ония замерящите се с лайна "привърженици", мазния перчем Ивчо и т.н. Не виждам как ще се оправим с подобни недоразумения начело!
plamenst7 написа:За последните 6 години, като изключим Ил. Илиев, за всички останали беше ясно още с назначаването им, че са временен вариант и няма как те да са хората които ще градят бъдещето на Левски. Изключвам и чужденците, защото те са пълна загадка и очакванията към тях бяха едва ли не като към магьосници. Сега със Стоев мисля, че нещата стоят по малко по-различен начин. Надявам се поне!
С Директора , Левски няма добро бъдеще.

Мистри написа:plamenst7 написа:За последните 6 години, като изключим Ил. Илиев, за всички останали беше ясно още с назначаването им, че са временен вариант и няма как те да са хората които ще градят бъдещето на Левски. Изключвам и чужденците, защото те са пълна загадка и очакванията към тях бяха едва ли не като към магьосници. Сега със Стоев мисля, че нещата стоят по малко по-различен начин. Надявам се поне!
С Директора , Левски няма добро бъдеще.
Мен ако питаш и без него няма. Проблема стана много по-дълбок. Виж мнението ми в другата тема.
-
- Контакти:
terata написа:W84me написа:Това Топчо да ни е треньор на този етап от развитието му, като треньор е най-смешното нещо, което съм чувал. А това, че Стоев е виновен, че Левски е 7-ми е най-наглото нещо, което съм чувал някога!
Нищо не си видял още.Ся ще дойде да ти обясни как и Гаджев и Пацо котенцето са най-добрите в България на своите постове и не трябва да се пипат.
Абе вие верно акъл имате ли, че да искате махането на Ст.Стоев, хмъ? Въобще имате ли нещо там горе или тия глави ги ползвате само да пазите равновесие?
По принцип с всичките глупости, които говори, за Гаджев е прав, най-добър е. Само дето той самият е супер незаинтересован и не му се играе. Тоест, дори да му се играе, не дава достатъчно и като около него са марди, а той не тича, това се получава, което е в момента. Жалко, пропиля си младостта, но той сам си е виновен, не сме му ние.
Относно Стоев, разбира се, че той трябва да се махне, за 2 месеца нищо не свърши, за сметка на това Гонзо за 5 години има само тук-там неизпълнени обещания...
- Андре-Пиер Жиняк 96
А уж всички от ръководството, НКП и тръста работили за благото на Левски... Да ви имам благото. 

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
konvoec написа:terata написа:W84me написа:Това Топчо да ни е треньор на този етап от развитието му, като треньор е най-смешното нещо, което съм чувал. А това, че Стоев е виновен, че Левски е 7-ми е най-наглото нещо, което съм чувал някога!
Нищо не си видял още.Ся ще дойде да ти обясни как и Гаджев и Пацо котенцето са най-добрите в България на своите постове и не трябва да се пипат.
Абе вие верно акъл имате ли, че да искате махането на Ст.Стоев, хмъ? Въобще имате ли нещо там горе или тия глави ги ползвате само да пазите равновесие?
По принцип с всичките глупости, които говори, за Гаджев е прав, най-добър е. Само дето той самият е супер незаинтересован и не му се играе. Тоест, дори да му се играе, не дава достатъчно и като около него са марди, а той не тича, това се получава, което е в момента. Жалко, пропиля си младостта, но той сам си е виновен, не сме му ние.
Относно Стоев, разбира се, че той трябва да се махне, за 2 месеца нищо не свърши, за сметка на това Гонзо за 5 години има само тук-там неизпълнени обещания...
ШегУбиец.

-
- Контакти:
Мистри написа:konvoec написа:terata написа:W84me написа:Това Топчо да ни е треньор на този етап от развитието му, като треньор е най-смешното нещо, което съм чувал. А това, че Стоев е виновен, че Левски е 7-ми е най-наглото нещо, което съм чувал някога!
ШегУбиец.
Е надявам се схвана в какъв смисъл съм го написал

Явно неуспешно съм се опитал да използвам една едва доловима ирония!
konvoec написа:Мистри написа:konvoec написа:terata написа:W84me написа:Това Топчо да ни е треньор на този етап от развитието му, като треньор е най-смешното нещо, което съм чувал. А това, че Стоев е виновен, че Левски е 7-ми е най-наглото нещо, което съм чувал някога!
ШегУбиец.
Е надявам се схвана в какъв смисъл съм го написал![]()
Явно неуспешно съм се опитал да използвам една едва доловима ирония!
Естествено ,че схванах.
Тя иронията не е едва доловима.
Направо си граничи със сарказъм.
Но....на кого му пука?
Сега ще обясняват как работят за лиценза , как не е важно класирането/което по същество си е така, защото 5-ти, 6-ти , ...найсти-все тая/,как купата е целта...

Не пипайте Стоев!!! Всички критики да се пренасочват към Гонзо, Батков и Тонев...
CHELSEA