Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Купата или смърт!!!

Мнениеот terata » 16 мар 2015 11:43

zuekaa написа:
deladog написа:Само спечелването на Купата, останала при сегашното свръхскучно, свръхкорумпирано и свръхманипулирано първенство единствена интрига в българския футбол, може да върне изгубената чест на Отбора на народа, който дори и в този си вид си остава най-стойностният нашенски отбор. И точно носителят на Купата би следвало да се счита за истински хегемон на футбола ни, защото в този турнир участват най-много клубове, при това от всички групи.
Дори си мисля, че съвсем неслучайно УЕФА прави смел опит да изравни престижа на Шампионската лига и Лига Европа. А едно евентуално участие на ПФК "Левски" 1914 в групите на ЛЕ и последващо класиране за преките елиминации ще му дадат не само финансова сигурност, но и засилване за нов лъвски скок.

Скоро толкова глупости не бях чел

Чудя се кой е по-тъп. Тоя написал поста, или тия не схванали подигравателния тон и иронията му.

ПП: Авторчето е фен на Боталик Сопот.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот modor » 16 мар 2015 11:47

Този мач преди 9 години........
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2FPh8qk_muU[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Купата или смърт!!!

Мнениеот boabbb » 16 мар 2015 11:58

deladog написа:Само спечелването на Купата, останала при сегашното свръхскучно, свръхкорумпирано и свръхманипулирано първенство единствена интрига в българския футбол, може да върне изгубената чест на Отбора на народа, който дори и в този си вид си остава най-стойностният нашенски отбор. И точно носителят на Купата би следвало да се счита за истински хегемон на футбола ни, защото в този турнир участват най-много клубове, при това от всички групи.
Дори си мисля, че съвсем неслучайно УЕФА прави смел опит да изравни престижа на Шампионската лига и Лига Европа. А едно евентуално участие на ПФК "Левски" 1914 в групите на ЛЕ и последващо класиране за преките елиминации ще му дадат не само финансова сигурност, но и засилване за нов лъвски скок.

Изображение Изображение Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 16 мар 2015 11:59

modor написа:Този мач преди 9 години........

Бях на стадиона и изживяването беше меко казано уникално. Това беше моя Левски. Сегашния отбор също е моя Левски. Каквото и да стане, каквото и да се изговори, каквото и да се изпише - в събота на стадиона гледах моя Левски. Бил съм на стадиона в едни от най-силните години ( 1993г-2007г), бях на стадиона и в най-слабите. Ще бъда и за в бъдеще за да подкрепям моя Левски.
Истинския привърженик подкрепя отбора си в добро и зло.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 мар 2015 12:06

terata написа:Единствения с глупостите си ти. :mrgreen: Значи ако отпаднем за купата вината няма да е на Стоев, но загубата от Лудогорец е изцяло на Стоев. :shock: За купата сме щели да играем срещу отбори селектирани с години. :shock: Кои? Локо Пд или Черно море? Остава Лудогорец, ама как ако отпаднем от тях няма да е виновен СС, а загубата в Разград той е виновен? Нещо не се връзва в брътвежите ти. А твоя любимец, "звездата на А групЪ" Симо Райков с кой отбор ще играе в първата 6-ца, че гледам и подобна глупост си написал.

Черно море, Лудогорец, Литекс. Пак ти казвам. Не знам, дали Стоев не е изпълнявал поръчка на Гонзо. Нищо няма да ме учуди. Ти смяташ, че искахме да го спечелим този мач, така ли да разбирам? Че "Левски" излезе за трите мача, с яснта мисъл, че това е Мачът на сезона, след който може нищо да не е същото? Много ясно, че няма да е виновен Стоев, ако отпаднем. Това е турнир. Тук една грешна стъпка, като 1-0 в първия мач се оправя. Да, глупост написах за Райков.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 16 мар 2015 12:12

Понеделник, 16.03.
Тишината откъм Тодорини кукли може да се сравни с овче кисело млеко.С нож да я режеш.
Въпросът ми е, къде се покри най голямата Тодорина кукла, и да обясни на " овцете", призовавани да подпомогнат финансово клуба, защо да го правят?
1.За обиграване на отбор за Б група."примерно"
2.пИчелИм купата, а после и КНК. :lol: "примерно".
3.За да купят еднопосочен билет за влак до Пловдив и Смолян...."примерно".

Къде сте мишоци , или чакате първи април?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 16 мар 2015 12:38

Red_Neck написа:
Мистри написа:Понеделник, 16.03.
Тишината откъм Тодорини кукли може да се сравни с овче кисело млеко.С нож да я режеш.
Въпросът ми е, къде се покри най голямата Тодорина кукла, и да обясни на " овцете", призовавани да подпомогнат финансово клуба, защо да го правят?
1.За обиграване на отбор за Б група."примерно"
2.пИчелИм купата, а после и КНК. :lol: "примерно".
3.За да купят еднопосочен билет за влак до Пловдив и Смолян...."примерно".

Къде сте мишоци , или чакате първи април?

Колега, ЖП билета за Пловдив ми се струва възможен, но този за Смолян ще е проблем :)
Едни има-няма 30 млн. и сте готови ..... ама не защото на Тодар са му много акциите, а защото ....... до Смолян влак не ходи и ще се наложи да строите джилезница :)

Нямаш фантазия ли?
Искаш да сме буквални?
То и на вас ще ви се наложи дълго да си бършете д/рника след вчера.
Аз колеги "търговци" нямам. :mrgreen:
Изображение

Изображение

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 16 мар 2015 12:39

Заклет Левскар написа:
modor написа:Този мач преди 9 години........

Бях на стадиона и изживяването беше меко казано уникално. Това беше моя Левски. Сегашния отбор също е моя Левски. Каквото и да стане, каквото и да се изговори, каквото и да се изпише - в събота на стадиона гледах моя Левски. Бил съм на стадиона в едни от най-силните години ( 1993г-2007г), бях на стадиона и в най-слабите. Ще бъда и за в бъдеще за да подкрепям моя Левски.
Истинския привърженик подкрепя отбора си в добро и зло.

+1001

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 мар 2015 13:07

Честито на печелившите. Гонзо остава......
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 мар 2015 13:12

modor написа:Честито на печелившите. Гонзо остава......

Да не си очаквал нещо друго ??!

Гугутката и Васил Колев са маши на Младежа, който е на заплатка при Батков. А Гонзо е удобен на Батков все още. И машите слушат и изпълняват. Всички са накачени като свински черва.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”