Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот Eminem » 07 май 2015 14:11

.
Последна промяна от Eminem на 08 май 2015 13:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 07 май 2015 14:43

В злобата си към Георги вече минахте всякакви граници. Разбира се, че не е най-добрия мач на отбора, той е винаги в бъдещето. Всеки, който обича истински Левски се надява тази година това да е финала.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 07 май 2015 15:38

Доктор Н написа:В злобата си към Георги вече минахте всякакви граници. Разбира се, че не е най-добрия мач на отбора, той е винаги в бъдещето. Всеки, който обича истински Левски се надява тази година това да е финала.

Много ясно, че в историята на "Левски" има доста по-велики победи, но ако Гонзо няма какво да каже, по-добре да не говори. Поздравява играчите, благодари им за старанието, пожелава им успех в предстоящите тежки битки до края, най-вече на финала, и това е. Не са необходими сравнения.
Всъщност, по-голямата част от интервюто на мен ми хареса. Просто има едни такива нюанси, както например темата Ботев-ЦСКА, които Гонзо не трябва да засяга. Точно тези неща правят лошо впечатление, заради тях са и негативните коментари. Нищо повече.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 07 май 2015 21:59

Има какво да учи Гонзо.И не е никак малко.
Изображение

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 08 май 2015 00:48

Stahlgewitter написа:Има какво да учи Гонзо.И не е никак малко.

Има да учи много. В много области. Но се съмнявам, че има възможност да научава. А колко много е пропуснал през първите седем години от живота си!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 май 2015 11:47

Ех, много важно значи, че го е казал... Това, че двама души в тази тема го поздравихме за именния му ден говори достатъчно. Ако беше Пламен на вратата, това наистина вероятно нямаше да е най-добрия ни мач... Всъщност в целия ни сезон, за мен имаше два мача - успеха с 3-2 и този - с 1-0. Онзи мач с 3-2, ако не беше съдията и вратаря ги качвахме на разлика. Дерменджиев е треньор над средното ниво за България. Всяка победа над него и съдиите на Разград е сладка и ценна. Радвайте се, кво сте се събрали да плюете тука? А нещо за това, което вчера каза Танев за Бедоя?
Отдалеч се вижда злобата на Гонзо към Стоев

Той ззаради това го назначи, нали?
В злобата си към Георги вече минахте всякакви граници.

Животът в България не е лесен.

Предвид успеха, лично за мен това е най-добрия ни мач за сезона. Но, ако бяхме загубили или завършили наравно, а след това отпаднали... не знам. Какво е "играли сме добро, але..."? Важното е, че бихме. Второто ги сгънахме и победихме. Това е единственото, което има значение. И както казах, успехът е още по-сладък, защото е над треньор като Дерменджиев.
Стоев показа на цяла България своите качества и на неговия "Левски". Жалко, че вероятно следващия сезон това няма да го има...

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 08 май 2015 12:14

Ако са чули Танев вчера за Бедоя трябва да са много тъпи парчета да коментират какво е казал Гонзо , колкото и да ви е неприятен Гонзо и той е част от този Левски който в момента въпреки безпаричието започна да побеждава и да радва с играта си.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 май 2015 12:57

А какво е казал Танев за Бедоя?

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 08 май 2015 21:03

metodito написа:Ех, много важно значи, че го е казал... Важното е, че бихме. Второто ги сгънахме и победихме. Това е единственото, което има значение. И както казах, успехът е още по-сладък, защото е над треньор като Дерменджиев.
Стоев показа на цяла България своите качества и на неговия "Левски". Жалко, че вероятно следващия сезон това няма да го има...

Metodito, важно е какво казва човек на ръководна длъжност в "Левски"!
Съгласен съм, че резултатът, т.е. победата над "Лудогорец" в случая е единственото, което имаше значение. Но не разбирам защо тази победа трябва да е още по-сладка, защото е над Дерменджиев. С какво е заслужил негативното отношение в личностен аспект? Може би не съм запознат с някои подробности. Според мен Дерменджиев е коректен човек. А съобразявайки се с постигнатите резултати той е най-успелия български треньор през XXI век. Без да отричам качествата на Сточо Стоев. Напротив, мисля, че "Левски" трябва да го задържи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 май 2015 21:32

Живко6461 написа:Metodito, важно е какво казва човек на ръководна длъжност в "Левски"!
Съгласен съм, че резултатът, т.е. победата над "Лудогорец" в случая е единственото, което имаше значение. Но не разбирам защо тази победа трябва да е още по-сладка, защото е над Дерменджиев. С какво е заслужил негативното отношение в личностен аспект? Може би не съм запознат с някои подробности. Според мен Дерменджиев е коректен човек. А съобразявайки се с постигнатите резултати той е най-успелия български треньор през XXI век. Без да отричам качествата на Сточо Стоев. Напротив, мисля, че "Левски" трябва да го задържи.

Не си ме разбрал, Живко. Имах предвид, че Дерменджиев не е случаен треньор. Той е над средното ниво специалист за България. Добър тактик е, може би малко страхлив. Прилича ми донякъде на Гочето. В момента той е горе-долу в положението на Стоев в "Левски". Дерменджиев завари играчи, които не е селектирал, и нямаше възможност да прави промени. С тази разлика, разбира се, че Дерменджиев намери едно добро наследство, Стоев - не. В трите мача наблюдавахме страхотно тактическо надлъгване, особено за мача, с който изпаднахме от шестицата. Там, Стоев - както по-късно за себе си си обясних, Стоев просто не беше готов да срещне Лудогорец. За Купата обаче - беше. Имах предвид, че ако победата беше над Ст. Младенов да речем... разбираш... къв треньор е, че да се радвам над победата над "специалист" като Стойчо...
В този мач Стоев показа това, което исках да видя от "Левски".
Последна промяна от metodito на 08 май 2015 21:41, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Левски”