ЛЕВСКИ - ВИДИМА - 2:0
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕВСКИ - ВИДИМА [02.04.2011, 21.00]
Много слаб Левски и най - хубавото от мача бяха трите точки. Трябва много да се работи, за да се постигне победа над Литекс в Ловеч. Според тя е напълно възможна и логична, защото имаше и пестене на сили в днешния мач, но трябва да проявим ХАРАКТЕР.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Re: Българският футбол за мен приключи
Я се образовай малко пък ти е."Неговия отбор" не е Нефтохимик и Нефтохимик няма нищо общо с това недоразумение ПСФК Черноморец !!!!zlatan написа:пармалате,наистина те разбирам човече,но я си спомни по времето на Херо,когато ни дупчехте с 4:1,5:1 как съдиите не можеха да влияят на резултата.Ето погледни своя отбор днес на какво е заприличал.Не помисли ли все пак за тези години от 2000-2011 все пак Левски ,ЦСКА и Литекс къде докараха БГ-футбола по коефицент на 18-Място в ЕВРОПА.Пак ти казвам ТИ си много умно момче статията ти преди няколко дни ме изкефи.
Левски не е тумора на БГ-футбола,това е част от играта.

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
дори и да ми е дървена проблема не е твой,просто ме подразни множественото ти число.Тук има хора които не го заслужават,хлапенце.
Да ме засегне някой във форум-е как да стане бе братле.
Да ме засегне някой във форум-е как да стане бе братле.
LEVSKI_FOREVER
Игра с ръка имаше и спокойно може да се даде дузпа. Колкото и да им се иска на някои хора, победата на Левски не е "съдийска".
Темата не е само за Левски, така че защо не напишете по някой коментар и за мачовете в Бургас, Пловдив, Перник, двата мача в София, където се случват доста по-интересни неща.

Темата не е само за Левски, така че защо не напишете по някой коментар и за мачовете в Бургас, Пловдив, Перник, двата мача в София, където се случват доста по-интересни неща.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
edmon_dantes написа:[offtopic]Какъв е този подпис, който си сложил? Някой ще си помисли, че си умрял, бе човек[/offtopic]
[offtopic]Закривам аватара си това е последната тема,в която пиша последните си постове.Никога повече няма да пиша в Гонг.[/offtopic]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Хора какво толкова сте захапали българското първенство , днес имаше толкова интересни мачове из Европа . Аз българско гледам само за забавление , да се посмея малко на триги-комичнита ни А група , чувства вече почти не влагам . Ако ми се гледа истински футбол си пусна я англииско я италианско или пък испанското или германското първенство . Понякяога и в Холандия и Русия стават добри дербита . За какво да си тровите нервите , когато можете си пуснете мач от Европа и да гледаде с насладата играта . Хората играят и ти правят кеф . Тук наще само се ръгат , бутат , лежът и всякакви тем подобни циркаджийски номера . А и съдиите с тяхната некомпетентност допрнисят още повече . Футболът ни е слаб , как тогава очаквате съдийстово да е на ниво ? Че по Европа а и по целият свят стават какви ли не съдийски гаври ... В нас още повече , защото просто толкова си могат
Но там хората приемат това като част от играта , докато тук при нас е Дис хомосекшуал броук дъ гейм или пък любимата ми фраза " Съдията ограби труда на момчетата" . В крайна сметка какво излиза , значи момчетата са играли блестящо ама виждаш ли съдията провалил всичко . Обаче в крайна сметка само съдията ли ни е виновен ?

maldin1 написа:cristely написа:Заглавието на Гонг: Левски се разходи за 2:0 срещу Видима
Защо се разхождате бре хора? Защо се мъчите? Ами нали сте си докарали съдия! Нямаше нужда да излизате и да се морите на терена. Можеше да изчакате края на мача в някоя чалготека.
Не ми се занимава, но знам, че има хора които се ровят в статистиката. Ще ми се да се пусна една тема във форума със статистика на всички дузпи свирени за и срещу всеки отбор от А група за последните 5-7-10 г. Колкото си харесате и колкото ви се занимава. Аз резултата го знам, но искам да го видят и дървените глави
Имаше една култува реплика от лагера на синия отбор, че на тях им свирили дузпи, защото цял мач нападали, а на противниковите отбори не им свирели, защото видиш ли не излизали от наказателното си поле. Та такова ще е и обяснението за дузпите.
Щом го твърдят сигурно е истина. Все пак те ходят на мачовете на Левски, не аз. И предполагам, че в 34 от 36 мача на сезон са играли много силно и само в 2 мача са показали слабост, а ние се нахвърляме безпардонно срещу тях и ги обвиняваме във всички престъпления на света.
Ама така е, щото сме тъпи завистливи гадняри, които живеят само от омразата към любимия им Левски.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
zlatan написа:пармалате,наистина те разбирам човече,но я си спомни по времето на Херо,когато ни дупчехте с 4:1,5:1 как съдиите не можеха да влияят на резултата.Ето погледни своя отбор днес на какво е заприличал.Не помисли ли все пак за тези години от 2000-2011 все пак Левски ,ЦСКА и Литекс къде докараха БГ-футбола по коефицент на 18-Място в ЕВРОПА.Пак ти казвам ТИ си много умно момче статията ти преди няколко дни ме изкефи.
Левски не е тумора на БГ-футбола,това е част от играта.
Така е,но защо въобще трябва някой отбор да е облагодетелстван повече от другия на терена.Има една топка и по 11 играчи от двата отбора.Много по-сладко е отбора ти да победи без странична помощ.Така имат самочувствие и всичко е различно.Реално за коефициентите в ЕКТ Левски,ЦСКА и Литекс имаха 1 силен сезон в който и трите отбора влязоха в Групите на купата на УЕФа.След това всичко е моменти проблвсъци на някой от отборите.Много се радвам че статията ти е харесала.Бях я написал с удоволствие надявайки се всичко да се реши на терена с футболни средства между отборите.

[center]R.I.P[/center]
Това с футболните средства никога, ама никога няма да стане,но аз искам да не забравяш че БЪЛГАРИЯ не е само Левски,ЦСКА,Литекс.Тук все пак стават и някои хубави неща и такива като теб умни хора-ето от такива има нужда България.Лошото че го има има го ,но Пармалате нека видим и хубавото.
Вярвам в тебе човече-форума има нужда от такива като ТЕБ.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:Това с футболните средства никога, ама никога няма да стане,но аз искам да не забравяш че БЪЛГАРИЯ не е само Левски,ЦСКА,Литекс.Тук все пак стават и някои хубави неща и такива като теб умни хора-ето от такива има нужда България.Лошото че го има има го ,но Пармалате нека видим и хубавото.
Съгласен съм с теб. Имало е случаи когато съм знаел, че за мое най-голямо съжаление е прав. И никога не се заяжда с някого заради самото заяждане или спор.
Морски, не ни оставяй. Без теб форума ще остане с един свестен запалянко по-малко.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/