rbs написа:за мен си беше игра на точен резултат.в последните минути действията на някои от левски бяха загадачни.а съдията знаеше за кво става въпрос..
И кои действия точно са били загадъчни?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rbs написа:за мен си беше игра на точен резултат.в последните минути действията на някои от левски бяха загадачни.а съдията знаеше за кво става въпрос..
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
ЕМИЛ написа:Невъзможно е.Те двата отбора се изпотрепаха на терена.....А и ако беше театър ,щяха ли да го направят по този смотан начин?
asenkolev написа:Да , театър е, но Литекс не участва в него! Само Левски играе в него. Батков и Гонзо се опитват да скрият своята несъстоятелност, прехвърляйки вината за злощастното си представяне на БФС. Искат да насъскат феновете си срещу БФС. Надяват се лозунгите: "Сами срещу всички" , "Отбора на народа" и т.н. да заслепят феновете. Прегледах много добре ситуациите и не виждам нищо кой знае какво. Да, слаби са ни съдиите, но в този мач не мога да кажа, че Левски е ощетен! За мен трябва да има солидни наказания глоби за Левски и Гонзо по специално. Не може в 21 век умишлено да се разваля мач. Това е опит за насилствено ставане на шампион, което не е за първи път де! Но през последните години е особено доходоносно, заради евротурнирите.
Реферът Николай Йорданов, заради когото страстите по време на дербито Левски – Литекс (2:2) се нажежиха до червено, е получил висока оценка от съдийския наблюдател Костадин Гергинов. Арбитърът има 7,9,
„Мисля, че съдията Николай Йорданов се справи добре с дербито Левски – Литекс. Нормално е, когато единият отбор загуби, да има недоволство. Не желая да коментирам мненията от щаба на Левски. Не виждам причина да наказваме Николай Йорданов. Аз съм на мнение, че той се справи със задачите си.
.Димо Момиров -гнидата
Потребители, разглеждащи този форум: darkblue67, DoSomethingDifferent, vlong и 40 госта