kolokolo написа:Гледай от добрата страна . Сменил е 25 отбора щото 25 отбора са му предложили договор . Трябва да са видяли нещо . :)
А вие какво видяхте в Литекс?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
kolokolo написа:Гледай от добрата страна . Сменил е 25 отбора щото 25 отбора са му предложили договор . Трябва да са видяли нещо . :)
CapitanePuyol написа:Впрочем тия двамата Мигача и Ромислав, в тъпото им предване редовно отбиват неудобни въпроси по адрес на ръководството ви, даже си позволяват да иронизират фенове, които задават такива въпроси, и общо взето пазят вожда като Матросов на амбразурата. Мисля че е време малко и срещу тях да се обърнете, аз ако бях левскар бих им хвърлил един здрав кьотек - друго не заслужават.
realno написа:kolokolo написа:Гледай от добрата страна . Сменил е 25 отбора щото 25 отбора са му предложили договор . Трябва да са видяли нещо . :)
А вие какво видяхте в Литекс?
Aronaks написа:Гледам клипа в спортал как развеждат испанеца около стадиона и наш любим Мажоритар маха с ръце, обяснява. Явно знае поне един чужд език, докато Боримирката само се подхилква около тях. Той знае немски най-вероятно но тук няма да му свърши работа. Спасителя ни изглежда доволен, сигурно ще захлебе от залози в предсезонната подготовка и е вече доволно подтърква ръце.
Гледам, че този иначе толкова симпатичен Божо Митрев пак ще тренира вратарите......нямам повече какво да коментирам за този треньорски щаб. Пълна аматьорщина на всички нива в клуба, с изключение на маркетинга.
realno написа:Мислех, че който и да пазарят за треньор няма да как да е по - зле от Генчев, а то май на там вървят нещата. С този треньор явно отиваме в друга орбита.
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, blue avalanche, helic и 13 госта