[offtopic]
icemanbg33 написа:
Да де, но този пример съм го давал и преди. Ако ти паднат 1000лв можеш да ги инвестираш в нещо вместо да ми даваш на мен за заема. Плюс тук говорим че ситуацията на Левски е сякаш имаш 1000 лв заем и взимаш 300 от някъде. Нали не мислиш, че ще продадем футболисти за 10 милиона евро та да е релевантен твоя пример? Та тези 300 лв ще ти трябват да си покриваш текущите разходи. Защо ти е да погасиш 0% кредит, а не си покриеш текущите разходи (кредита е част от тях) които имат потенциал да те срутят много по-бързо при лицензиране или потенциални дела.
0% лихвен кредит не се връща никога предсрочно. Не сравнявай примера ми със средния българин който взима кредит на 30% лихва за да ги изиграе на машинките.
П.С дори да не ги инвестираш, хилядата лева, можеш да ги сложиш в спестовна сметка на която да трупаш лихва в твоя ползва. Справка, на мен лихвата на спестовната сметка към този момент ми е 6.25%.
Разсъждавам от своята камбанария. Колкото по-малко вериги имам на краката си, толкова по-свободен се чувствам. Но Наско и палмите не смятам, че мислят така. И двата обявени от тях мача ги губим - този с титлата и този с НАП. Иначе те и разходите и НАП си тече. Но от първото може да режеш, а от второто няма мърдане.[/offtopic]