Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

icemanbg33
Контакти:

Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Мнениеот icemanbg33 » 02 фев 2024 16:28

vvessel написа:
icemanbg33 написа: Справка, на мен лихвата на спестовната сметка към този момент ми е 6.25%.

[offtopic]Може ли да ме "светнеш" къде в България има такива лихва . Депозит ли е или нещо друго? Ако не е тайна де ;)[/offtopic]

[offtopic]Не живея в България. Не съм наясно какви са лихвените проценти в родината.[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Мнениеот vvessel » 02 фев 2024 16:30

Галчев показва къде му е силата. Мисля че ако играе крило, а Петков зад нападателя, ще има по-голяма полза и от двамата.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 фев 2024 16:32

icemanbg33 написа:
vvessel написа:
icemanbg33 написа: Справка, на мен лихвата на спестовната сметка към този момент ми е 6.25%.

[offtopic]Може ли да ме "светнеш" къде в България има такива лихва . Депозит ли е или нещо друго? Ако не е тайна де ;)[/offtopic]

[offtopic]Не живея в България. Не съм наясно какви са лихвените проценти в родината.[/offtopic]

[offtopic]Ясно. Тук масово лихвата е нула процента.[/offtopic]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 02 фев 2024 16:33

vvessel написа:Галчев показва къде му е силата. Мисля че ако играе крило, а Петков зад нападателя, ще има по-голяма полза и от двамата.

Взе ми думите от клавиатурата за Галчев - точно бях написал същото. Иначе Марин си е достатъчно ефективен и на крилото.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 фев 2024 16:49

[offtopic]
icemanbg33 написа:

Да де, но този пример съм го давал и преди. Ако ти паднат 1000лв можеш да ги инвестираш в нещо вместо да ми даваш на мен за заема. Плюс тук говорим че ситуацията на Левски е сякаш имаш 1000 лв заем и взимаш 300 от някъде. Нали не мислиш, че ще продадем футболисти за 10 милиона евро та да е релевантен твоя пример? Та тези 300 лв ще ти трябват да си покриваш текущите разходи. Защо ти е да погасиш 0% кредит, а не си покриеш текущите разходи (кредита е част от тях) които имат потенциал да те срутят много по-бързо при лицензиране или потенциални дела.

0% лихвен кредит не се връща никога предсрочно. Не сравнявай примера ми със средния българин който взима кредит на 30% лихва за да ги изиграе на машинките.

П.С дори да не ги инвестираш, хилядата лева, можеш да ги сложиш в спестовна сметка на която да трупаш лихва в твоя ползва. Справка, на мен лихвата на спестовната сметка към този момент ми е 6.25%.

Разсъждавам от своята камбанария. Колкото по-малко вериги имам на краката си, толкова по-свободен се чувствам. Но Наско и палмите не смятам, че мислят така. И двата обявени от тях мача ги губим - този с титлата и този с НАП. Иначе те и разходите и НАП си тече. Но от първото може да режеш, а от второто няма мърдане.[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 фев 2024 16:49

futbolqga написа:
vvessel написа:Галчев показва къде му е силата. Мисля че ако играе крило, а Петков зад нападателя, ще има по-голяма полза и от двамата.

Взе ми думите от клавиатурата за Галчев - точно бях написал същото. Иначе Марин си е достатъчно ефективен и на крилото.

За Петков съм съгласен, но ако Галчев е там, той трябва да отиде зад нападателя. И без това Фадига е абсолютно неефективен, та ще свърши много повече работа от него. Там ни трябва човек, който да умее да задържи топката и да има хубав удар отдалеч. Фадига поне засега не показва нещо такова, като изключим гола му срещу Айнтрахт. Не знам това някакви указания на треньора ли са, но повечето футболисти гледат да се отърват от топката по най-бързия начин а удари от разстояние почти няма.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 фев 2024 16:51

Петков сигурно е най - бавното крило в цялата ни смешна лига. Без скорост нямаш бъдеще.
До сега прилична игра с красив гол. Ако не случи поредната излагация през второто полувреме, дежурните критици ще имат ден почивка. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 02 фев 2024 16:52

Абстрахираме се от резултата и с основание маже да кажем че това е най-доброто първо полувреме. Доста добре излизаме от пресата на украинците.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 02 фев 2024 16:52

vvessel написа:
futbolqga написа:

За Петков съм съгласен, но ако Галчев е там, той трябва да отиде зад нападателя. И без това Фадига е абсолютно неефективен, та ще свърши много повече работа от него. Там ни трябва човек, който да умее да задържи топката и да има хубав удар отдалеч. Фадига поне засега не показва нещо такова, като изключим гола му срещу Айнтрахт. Не знам това някакви указания на треньора ли са, но повечето футболисти гледат да се отърват от топката по най-бързия начин а удари от разстояние почти няма.

За Фадига според мен си напълно прав. Може би Джемили също може да му се даде шанс зад нападателя в няколко поредни мача, да видим има ли наистина хляб в него.

Върни се в “Левски”