Купа на България: Левски (София) - Лудогорец (Разград) , Четвъртък
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на България: Левски (София) - Лудогорец (Разград) , Четвъртък
Все пак най-великите ни дузпи си остават срещу Аякс. Единствените печеливши в евротурнирите, май.
-
- Контакти:
Аз също искам да изкажа възхищението си от начина, по който нашите изпълниха дузпите. Дори когато видях, че Тиям ще бие петата, признавам си изпсувах по Хубчев, че му я е дал точно на него, при положение, че очевидно момчето беше гроги и здравата наритан 120 минути. Но всичко е добре, когато свършва добре!
- modor
- Контакти:

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
- Контакти:
NOMER14 написа:Все пак най-великите ни дузпи си остават срещу Аякс. Единствените печеливши в евротурнирите, май.
Да, за жалост тази победа е единственият ни успех след изпълнения на дузпи в евротурнирите, но "Аякс" пък е и най-силният противник, с когото сме стигали до такъв начин за определяне на победителя. Иначе отпаданията ни с дузпи са все от колоси: "Спартак" (Търнава), "Щурм" (Грац) и "Олимпия" (Любляна)...

Само "Левски"!
Ех, ех след еуфорията от класирането на полуфинала снощи неприятното усещане, че все повече заприличваме на Славия. 120 мин. пълно опълчение. Колко назад сме в материала вече.
Testa_di_Legno написа:NOMER14 написа:Все пак най-великите ни дузпи си остават срещу Аякс. Единствените печеливши в евротурнирите, май.
Да, за жалост тази победа е единственият ни успех след изпълнения на дузпи в евротурнирите, но "Аякс" пък е и най-силният противник, с когото сме стигали до такъв начин за определяне на победителя. Иначе отпаданията ни с дузпи са все от колоси: "Спартак" (Търнава), "Щурм" (Грац) и "Олимпия" (Любляна)...Аз поне не се сещам за други.
Щурм беше доста сериозен отбор по това време. Редовен участник в шампионската лига. Изобщо не е срамно отпадането.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

- streetbard
- Контакти:
Вижда се че, когато хората са заедно се получават хубавите неща. Нещо вътре в мен си казваше преди и по време на мача, че няма как да го загубим. След мача със Славия си мислех, че ще ни отнесат яко, но с течение на дните дойде друго чувство.
Момчетата се бориха докрай. Пълзяха, драпаха и победиха. Уникална публика. Така се помага на отбор. Просто всички желаехме победата и тя дойде.
Другото не е толкова добре. Не знам как свириш едната дузпа в 93 тата минута, имаше я, а другата я подминаваш. Добре е за него, че Левски се класира, че иначе можеше и да не свири повече мачове. Не знам какво се правят на обидени петричевци, излъгали сме ги били, ядосан, не отговаря на въпросите. Антипатична персона. Не знам какво печели от това, симпатии със сигурност не.
Другото бяха коментарите на Диема. Ами няма такива слагачи. Не стига, че им изгониха Илиян Енев, ами те продължават да се подлагат. Да казваш, че са виждали да бъдат отсъждани такива дузпи като на Стайн, да се въртиш и гънеш като варен макарон, вместо да кажеш направо че е имало дузпа... Не знам как се гледат в огледалото у тях си. Даже Енгибаров казваше, че е дузпа, онзи се хили като п...а.
Но както и да е. Лудогорец никога няма да има това, което има Левски. И да фалираме, Левски пак ще го има. Няма да има тирета и скоби, няма да има фалшиви платежни. Левскарската общност показва за момента, че Левски ще го има.
Момчетата се бориха докрай. Пълзяха, драпаха и победиха. Уникална публика. Така се помага на отбор. Просто всички желаехме победата и тя дойде.
Другото не е толкова добре. Не знам как свириш едната дузпа в 93 тата минута, имаше я, а другата я подминаваш. Добре е за него, че Левски се класира, че иначе можеше и да не свири повече мачове. Не знам какво се правят на обидени петричевци, излъгали сме ги били, ядосан, не отговаря на въпросите. Антипатична персона. Не знам какво печели от това, симпатии със сигурност не.
Другото бяха коментарите на Диема. Ами няма такива слагачи. Не стига, че им изгониха Илиян Енев, ами те продължават да се подлагат. Да казваш, че са виждали да бъдат отсъждани такива дузпи като на Стайн, да се въртиш и гънеш като варен макарон, вместо да кажеш направо че е имало дузпа... Не знам как се гледат в огледалото у тях си. Даже Енгибаров казваше, че е дузпа, онзи се хили като п...а.
Но както и да е. Лудогорец никога няма да има това, което има Левски. И да фалираме, Левски пак ще го има. Няма да има тирета и скоби, няма да има фалшиви платежни. Левскарската общност показва за момента, че Левски ще го има.
-
Не толкова силен, колкото солиден мач.
Другото сте го казали, няма смисъл да повтарям.
Можеби думите на Колев преди двубоя, че някои са в отбора "ей-така", време да минава, също са оказали влияние въпросните играчи да се пострестнат малко.
Ясно е, че на този етап няма как да играем хубав футбол, но ако се показва подобно желание, отговорност и хъс като снощи, едвали някой ще се сърди на треньори и футболисти.
Другото сте го казали, няма смисъл да повтарям.
Можеби думите на Колев преди двубоя, че някои са в отбора "ей-така", време да минава, също са оказали влияние въпросните играчи да се пострестнат малко.
Ясно е, че на този етап няма как да играем хубав футбол, но ако се показва подобно желание, отговорност и хъс като снощи, едвали някой ще се сърди на треньори и футболисти.
-
- Контакти:
Fbf написа:Щурм беше доста сериозен отбор по това време. Редовен участник в шампионската лига. Изобщо не е срамно отпадането.
Вярно е, даже в едно от участията си стигнаха до втората групова фаза (тогава имаше такова животно - като минеш групата си в Шампионската лига, отиваш пък в друга, и чак тогава имаше елиминации

Само "Левски"!