Добре, че спрях мача още след дузпата на Райнов. Най-големия палячо от изминалите няколко години, а през нас минаха много със силния заявки за такива. Пълен ташак, това е срам. СРАМ. И СРАМА НЕ Е ЗАГУБАТА, тва е най-лошото.
пс. Къде е оная адвокатка noo, да ни разведри малко и да каже, че всичко е цветя и рози и Левски се развива ?
ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Re: ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)
Последна промяна от sinqkrepost1914 на 01 авг 2019 21:29, променено общо 1 път.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
-
- Контакти:
7:0 не е меродавен резултат предвид показаното от първия мач и от части втория ! Лошо стекли се обстоятелства !
П.С адаша Райнов е за гонене
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
Icoxxx написа:Многоооо, ама мнооооого сме далеч от истината. Чак им с чудя тук на няколко като се карат когато някой критикува отбора. Но пък разбираемо - най-вероятно лапетии, които не са виждали Левски шампион и за тях е нормално да гледат слаба/средняшка игра, други пък заблудени как всъщност се изплащали голяма част от дълговете сега и играта била на заден план (Не трябва да имаме претенции! :D ).
Уви, едно нещо е факт - превърнахме се в средняк с отчаяна публика, вирнала глава надолу, с фенове забравили какво е Левски шампион.
ПС И този сезон не повече от 3-то място!
Ами при постигнат антирекорд във вековната ни история да ги хвалим и да им ръкопляскаме ли?
- darkblue67
- Контакти:
Megatron_69 написа:LSFC 1914 написа:Megatron_69 написа:Четричковски......
оранжев гвардеец, нали нямаше да влизаш във форума. След малко Осиек ще ви оправи, спокойно.
е как де не вляза бре.......
това е мач за историята....
пак сте първи....3+4=7 е добро число....
Да 7 е добро число ..... някой най-добре го знаят
0:7 ви отнесоха някакви безлични цървули! Дори нямате отбор и за Б група! Благодарение на съдиите сте на повърхността на измислената ефбетлига. 

Плюехте по Роси...Без последните 2ма, докарани от него играчи се видя нивото. И Пешо няма да изкара пълен полусезон.
П.С. Поне наказанието изтече. Успех на останалите 3 отбора.
П.С. Поне наказанието изтече. Успех на останалите 3 отбора.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Martinez1948 написа:7:0 не е меродавен резултат предвид показаното от първия мач и от части втория ! Лошо стекли се обстоятелства !
То ако не беше вратарят и двуцифрен общ резултат нямаше да е меродавен

-
7:0 е много тежък резултат. Малта и Гибралтар не падат с такива резултати. Не отговаря на показаното, но си тежи със страшна сила...
-
- Контакти:
Човек, като погледне резултата, може да си помисли че са ви надиграли, ама не са. Щом на Райнов не сте му сменили първата буква с тази на отбора ви, значи има накъде още 

Велик ЦСКА !
- ralka_levskarka
- Контакти:
ogrizko написа:амииии... гледай сега без Марианито, без Тиам ...и с тая загуба да видим накъде ще тръгнат нещата ..има вероятност да направите опит да се вдигнете следващите мачове ама според мен при само още една издънка у нас нещата ще се закучат още повече ...представи си случайно равенство с Витоша примерно..... пък иначе аз се надявах Левски да продължи с дузпи, но признавам 0:4 не съм очаквал ...според мен при 0:7 ще се отрази, но ти все пак бъди оптимиска като искаш, нали си левскарка
Аз не съм оптимист, но не съм и песимист, по-скоро гледам реално на нещата. За мен реалната цел трябва да е купата, защото не можем да минем Лудогорец. Не може да имаш претенции, а да нямаш бек за резерва, или пък да ти се налага да палиш свещи Тиам да е окей. Играчите отпаднаха още в Кипър веднага след ЧК и ако треньорът е добър психолог няма да им се отрази за мачовете, които предстоят. ЛЕ е едно, първенството е съвсем друго. Хубаво е да си дадат сметка и да им се набие в канчетата, че това, че са били 2 отбора не ги прави звезди, щото не са.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]