Serafim написа:Викам да върнем Тонев за президент, а Гонзо за СТД и треньор.
Нищо няма да връщаме.
Ако не беше Лц, щяхме да имаме още 3-4 титли и да си караме през просото.
Лц обаче-без значение дали е бизнеспроект или его, ни показа, че така не става.
Трябва да сме им благодарни.
Или ще се променим за по=добро, или да си ебаваме капаците......
Поврага, каква е тая школа, която създава играчи и без бой ги изпуска навсякъде.?
Кой позволява да се гаври някойси с талантливите деца, за да играят солташаци?
Знаете ли що Дани Начев беше избягал в Царско село? И не е само той...
Това е някакво безумие и явно е систематично. Детето ти е в ръцете, със синята фанелка, но ти не го развиваш, правиш си квото си искаш. Голям праз-то се маха, попада на треньор и отбор и се развива. И ти почваш да го искаш обратно. Парламентьори, обаждания, обещания...
Пореден пример, че не си цениш своето. А като стане чуждо и стане играч-ама не може ли да се върне...
Е, за какво да се връща?
Да го набуташ пак в лайната? Или просто да вегетира при теб, за да не играе за друг отбор-че сега ти къса мрежите и те прави на маймуна?
С такъв подход никога няма да стане.
И кой ти дава право да разправяш наляво и надясно, че това си е ТВОЕ дете и винагои може да си дойде? Детето не е геренски крепостник. Да, имаш принос в развитието му, но и други имат. Не е твое.
Защо флагмана на 2008 избяга? Защо от 2007 избягаха няколко? Кой съсипа и пръсна 2004? Кой допусна двете най-талантливи деца от 2009 да си тръгнат? А какво да кажем за 2005, там е цяла сага...
И още, и още...
Валтер с 2010 е явление, но не е Слънцето, та да огрее навсякъде...
Хич и няма да подпочвам темата за такса "титуляр" и такса "първа група". Чувал съм я от бая родители, но ако трябва да съм честен-нито ми е искана, нито съм виждал такава сделка.
Но ако трябва пак да съм честен: когато Синчец2 отиде в Левски и вкарваше голове срещу първия си отбор-не се радваше. Даже след един гол отиде и поздрави бившия си треньор. Сега ги шие сините и не му пука. Даже на една контрола с Левски вкара гол и се кефи, а един от бившите му съотборници му викнал: кво се радваш, бе?
Този път обаче ме е послушал. Не тръгнал да се разправя, показал му среден пръст и толкоз!
Та така за синята Академия!