Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот modor » 20 дек 2018 17:49

TristaNNN написа:
modor написа:Томето каза, че има интерес и към Обертан :lol:

Абсурд! Та нали, според повечето колеги, Обертан не става и за махленско мачле, а причината да е в Левски е, че никой друг отбор по света не желае да му плаща курорта. :roll:

Това ми прозвуча като онова за литъл Перуци когато отиде в Ливърпул. Тате плаща за да отиде там :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 20 дек 2018 18:43

Освен един колега тук, май други не съм виждал да пишат подобни неща за Обертан. Как реши, че повечето мислят така, не знам... :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 20 дек 2018 18:56

Левски, или по-точно ръководството на отбора, е без никакви амбиции за успехи. По-добре всички играчи, които взимат заплати над 10 000 € на месец, да бъдат продадени, ако има оферти за тях. Очевидно е нежеланието на повечето да играят, защо да се харчат пари за търтеи. В момента се вижда и доста по-голям проблем, клуба се управлява от Спас Русев, който очевидно е човек без никакъв бизнес нюх, случайно попаднал бивш шофьор. Той е от тези типове, които подобно на жените на милиардерите, могат бързо да ги направят милионери. Нито си назначава подготвени хора, нито се опитва сам да управлява. На такъв не трябва да се поверява нищо важно. Подариха му Виваком, и той се принуди да се пише собственик на Левски. Но когато всичко в живота ти е даром, ти очевидно не знаеш как да го задържиш. Има някаква прилична визия и толкова. За мен той е част от статуквото, което е представено от треторазрядни бивши редници, сержанти, старшини и майори. Дадоха им властта, но и преди 10-ти си бяха прости, и няма как да станат гении. Парите не миришат, и затова в чужбина го приемат. Никой не се интересува, че са откраднати от България и българите. Те и Чорни го приемаха навсякъде, въпреки, че го определяха като мафиот. Не се вижда светлина в тунела, поне докато далавераджии управляват клуба.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 дек 2018 19:06

Спас е собственик на Виваком колкото е такъв и на Левски!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 20 дек 2018 21:02

Викам да върнем Тонев за президент, а Гонзо за СТД и треньор.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 дек 2018 22:17

Serafim написа:Викам да върнем Тонев за президент, а Гонзо за СТД и треньор.

Нищо няма да връщаме.
Ако не беше Лц, щяхме да имаме още 3-4 титли и да си караме през просото.
Лц обаче-без значение дали е бизнеспроект или его, ни показа, че така не става.
Трябва да сме им благодарни.
Или ще се променим за по=добро, или да си ебаваме капаците......
Поврага, каква е тая школа, която създава играчи и без бой ги изпуска навсякъде.?
Кой позволява да се гаври някойси с талантливите деца, за да играят солташаци?
Знаете ли що Дани Начев беше избягал в Царско село? И не е само той...
Това е някакво безумие и явно е систематично. Детето ти е в ръцете, със синята фанелка, но ти не го развиваш, правиш си квото си искаш. Голям праз-то се маха, попада на треньор и отбор и се развива. И ти почваш да го искаш обратно. Парламентьори, обаждания, обещания...
Пореден пример, че не си цениш своето. А като стане чуждо и стане играч-ама не може ли да се върне...
Е, за какво да се връща?
Да го набуташ пак в лайната? Или просто да вегетира при теб, за да не играе за друг отбор-че сега ти къса мрежите и те прави на маймуна?
С такъв подход никога няма да стане.
И кой ти дава право да разправяш наляво и надясно, че това си е ТВОЕ дете и винагои може да си дойде? Детето не е геренски крепостник. Да, имаш принос в развитието му, но и други имат. Не е твое.
Защо флагмана на 2008 избяга? Защо от 2007 избягаха няколко? Кой съсипа и пръсна 2004? Кой допусна двете най-талантливи деца от 2009 да си тръгнат? А какво да кажем за 2005, там е цяла сага...
И още, и още...
Валтер с 2010 е явление, но не е Слънцето, та да огрее навсякъде...
Хич и няма да подпочвам темата за такса "титуляр" и такса "първа група". Чувал съм я от бая родители, но ако трябва да съм честен-нито ми е искана, нито съм виждал такава сделка.
Но ако трябва пак да съм честен: когато Синчец2 отиде в Левски и вкарваше голове срещу първия си отбор-не се радваше. Даже след един гол отиде и поздрави бившия си треньор. Сега ги шие сините и не му пука. Даже на една контрола с Левски вкара гол и се кефи, а един от бившите му съотборници му викнал: кво се радваш, бе?
Този път обаче ме е послушал. Не тръгнал да се разправя, показал му среден пръст и толкоз!
Та така за синята Академия!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 дек 2018 23:14

:mrgreen: :mrgreen:
Напоително... ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 дек 2018 23:59

Red_Neck написа::mrgreen: :mrgreen:
Напоително... ;)

И не само напоително.
Във вашата школа е още по-страшно. Там стратегията е да гепим нещо, дето може поне да спира топката евентуално, пък после...б ли му мамата :o
Толкова сте зле там, че не е за разправяне...имам авери в 4 възрасти при вас, та ви знам спатиите...
Представа си нямаш колко сте зле...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 21 дек 2018 09:28

sin4ec написа:
Serafim написа:Викам да върнем Тонев за президент, а Гонзо за СТД и треньор.

Нищо няма да връщаме.
Ако не беше Лц, щяхме да имаме още 3-4 титли и да си караме през просото.
Лц обаче-без значение дали е бизнеспроект или его, ни показа, че така не става.
Трябва да сме им благодарни.
Или ще се променим за по=добро, или да си ебаваме капаците......
Поврага, каква е тая школа, която създава играчи и без бой ги изпуска навсякъде.?
Кой позволява да се гаври някойси с талантливите деца, за да играят солташаци?
Знаете ли що Дани Начев беше избягал в Царско село? И не е само той...
Това е някакво безумие и явно е систематично. Детето ти е в ръцете, със синята фанелка, но ти не го развиваш, правиш си квото си искаш. Голям праз-то се маха, попада на треньор и отбор и се развива. И ти почваш да го искаш обратно. Парламентьори, обаждания, обещания...
Пореден пример, че не си цениш своето. А като стане чуждо и стане играч-ама не може ли да се върне...
Е, за какво да се връща?
Да го набуташ пак в лайната? Или просто да вегетира при теб, за да не играе за друг отбор-че сега ти къса мрежите и те прави на маймуна?
С такъв подход никога няма да стане.
И кой ти дава право да разправяш наляво и надясно, че това си е ТВОЕ дете и винагои може да си дойде? Детето не е геренски крепостник. Да, имаш принос в развитието му, но и други имат. Не е твое.
Защо флагмана на 2008 избяга? Защо от 2007 избягаха няколко? Кой съсипа и пръсна 2004? Кой допусна двете най-талантливи деца от 2009 да си тръгнат? А какво да кажем за 2005, там е цяла сага...
И още, и още...
Валтер с 2010 е явление, но не е Слънцето, та да огрее навсякъде...
Хич и няма да подпочвам темата за такса "титуляр" и такса "първа група". Чувал съм я от бая родители, но ако трябва да съм честен-нито ми е искана, нито съм виждал такава сделка.
Но ако трябва пак да съм честен: когато Синчец2 отиде в Левски и вкарваше голове срещу първия си отбор-не се радваше. Даже след един гол отиде и поздрави бившия си треньор. Сега ги шие сините и не му пука. Даже на една контрола с Левски вкара гол и се кефи, а един от бившите му съотборници му викнал: кво се радваш, бе?
Този път обаче ме е послушал. Не тръгнал да се разправя, показал му среден пръст и толкоз!
Та така за синята Академия!

Той Серафим го написа тва иронично, ама пък ти съвсем насериозно за н-ти път не пропусна да ни осведомиш за Синчец 2.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 дек 2018 10:25

koisa написа:Освен един колега тук, май други не съм виждал да пишат подобни неща за Обертан. Как реши, че повечето мислят така, не знам... :roll:

По принцип Ралка и Тоблерона ги пишеха тия неща за франсето. Аз джойнах отбора доста по-късно, все пак въпреки личното ти мнение за даден футболист, трябва да му дадеш кредит поне една година. По същата причина защитавах онова недоразумение Мората в Челси цял сезон, ама се оказа че съм грешал и не става за Челси. Виж в Левски би бил класа.

За Обертан, когато играеше в Юнайтед, бях казал, че не става и за Левски и след години взеха, че ми се потвърдиха думите.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Левски”