ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) 2:3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

niki4Him
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник от 18:30

Мнениеот niki4Him » 15 май 2018 21:41

helic написа:
popokutepetel написа:
W84me написа:Изключително млад състав показахме днес, като в повечето има хляб.
Папазов - 16 години
Юруков - 18 години
Станислав Иванов - 18 години
Кабрал - 21 години
Белмонт - 22 години

Кабрал и Белмонт не ми ги хвали. Кабрал е тотално ненаучен футболист. А уж идва от Холандия където от детски години ги учат на основни неща които Кабрал е пропуснал. Имах големи очаквания към това момче обаче поне за мен е тотално разочарование.

напълно съгласен. За Белмонт също не мога да кажа, че заслужава да остане в отбора.
Абе има някаква основа, дано да не почнем отново градежа, както го правим всеки път последните 10 и отгоре години

Говори се, че ще се опитаме да задържим всички дори Гомез и ще привлечем 2-3 нови само, което говори за надграждане според мен..

Но много зависи дали ще се ксласираме за УЕФА
Последна промяна от niki4Him на 15 май 2018 21:43, променено общо 1 път.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 15 май 2018 21:42

Не съм желаел никога да се играе в защита. Ако някой си мисли, че играе нападателно като хвърли много хора в предни позиции, това не е футбол. Аз съм за балансирана игра”, коментира италианският специалист.

а това пишман-критиците на тренера ни си го запишете.
За мен градежа на всеки един читав отбор започва от защитата и това е звеното, в което имаме прилични резултати в сравнение с миналия сезон. Читав вратар, още един централен защитник, за да не изпадаме в подобни ситуации при наказани и контузени (тук не смятам Дидо Иванов за опция, за мен той трябва да е четвъртия централен защитник и да се учи) и горе долу сме завършени в тази фаза. И минаваме към следващите две фази, като в халфовата линия също има някаква основа, а в нападение сме откровенно зле.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 15 май 2018 21:42

niki4Him написа:
helic написа:
popokutepetel написа:
Папазов - 16 години
Юруков - 18 години
Кабрал - 21 години
Белмонт - 22 години

Кабрал и Белмонт не ми ги хвали. Кабрал е тотално ненаучен футболист. А уж идва от Холандия където от детски години ги учат на основни неща които Кабрал е пропуснал. Имах големи очаквания към това момче обаче поне за мен е тотално разочарование.

напълно съгласен. За Белмонт също не мога да кажа, че заслужава да остане в отбора.
Абе има някаква основа, дано да не почнем отново градежа, както го правим всеки път последните 10 и отгоре години

Говори се, че ще се опитаме да задържим всички дори Гомез и ще привлечем 2-3 нови само, което говори за надграждане според мен..

според мен двама трима също ще си тръгнат - като Белаид и още някой измежду халфовете и нападателите

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 15 май 2018 21:43

Плюйте, сега ви се е паднало. Само внимавайте да не се дехидратиране. Смешници жалки.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 май 2018 21:44

Обаче железен мач на Белаид днес, не можем да отречем.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 май 2018 21:46

onegavon написа:
sin4ec написа:
NOMER14 написа:Добрата новина от деня е, че ни стига Х срещу Верея.

Добрата новина е , че Костов показа кой какъв е. Хора, нямащи бъкел понятие от футбол се барат за журналисти, модове, съдници и капацитети. Нищо не става от тази измет, но продължават да серат навсякъде. :mrgreen:
Единствената грешка на Роси беше, че не пусна Костов в продълженията. Да, рисковано беше зарад контузията, но момчето беше готово да играе и на риск. Различните винаги са били обругавани и от свои, и от чужди. Съдба. Ако този гол беше вкаран в ШЛ, за него щяха да се пишат много, ама много страници. Само играч, който е нестандартен и със свое виждане за футбола може да го вкара. Само голям талант може да го вкара.
Но разбира ли ти свиня от кладенчова вода?
Темзито си иска нов треньор и нова селекция. Темзито е проекция на цялата ни действителност, ама много задълбах. Все тая-няма никакъв смисъл!

Този гол беше плод на случайност и лошо заставане на Черняускас. Просто не си стоеше на голлинията и посегна с грешната ръка. То и на Малинов гола беше ефектен, ама ние си го знаем що за стока е и не надуваме фанфари.

А ние какво да кажем за Митрев? :mrgreen: Кажете ми някой по-некадърен вратар от него :/
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

fen1914

Мнениеот fen1914 » 15 май 2018 21:47

Добрата новина от днес е, че този мач ще бъде забравен след три дни. От интервюто на Роси след мача може да се направи извод за напрежение не само между него и футболистите, но и за такова с ръководството. Явно липсата на резултати вече започва да тежи и напрежението излиза наяве.

fen1914

Мнениеот fen1914 » 15 май 2018 21:59

helic написа:
Не съм желаел никога да се играе в защита. Ако някой си мисли, че играе нападателно като хвърли много хора в предни позиции, това не е футбол. Аз съм за балансирана игра”, коментира италианският специалист.

За мен градежа на всеки един читав отбор започва от защитата и това е звеното, в което имаме прилични резултати в сравнение с миналия сезон. Читав вратар, още един централен защитник, за да не изпадаме в подобни ситуации при наказани и контузени (тук не смятам Дидо Иванов за опция, за мен той трябва да е четвъртия централен защитник и да се учи) и горе долу сме завършени в тази фаза. И минаваме към следващите две фази, като в халфовата линия също има някаква основа, а в нападение сме откровенно зле.

Роси може да си говори каквото иска, но важно е какви са резултатите от работата му, а те са нулеви. С тези футболисти един читав треньор щеше да постигне и по-добра игра и по-добри резултати. Това, че Роси не е подходящ за Левски се видя още през есента.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 15 май 2018 22:00

helic написа:
popokutepetel написа:
Папазов - 16 години
Юруков - 18 години
Кабрал - 21 години
Белмонт - 22 години

За сега индикациите показват, че основните играчи в отбора ще останат. Те всъщност извън Панайотов и Прохаска другите имат дву и тригодишни договори. Въпросът е, че се очертава доста постна селекция, а ние имаме определено невралгични позиции на които спешно ни трябват качествени попълнения. А си трябва и някаква вариативност защото не можеш цял сезон да разчиташ на Горанов и Цветкович, както и напред на Паулиньо и Обертан. Просто си трябват качествени заместници защото има и контузии, и наказания и спадове в определени моменти във формата.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 15 май 2018 22:04

fen1914 написа:
helic написа:

Роси може да си говори каквото иска, но важно е какви са резултатите от работата му, а те са нулеви. С тези футболисти един читав треньор щеше да постигне и по-добра игра и по-добри резултати. Това, че Роси не е подходящ за Левски се видя още през есента.

Във вътрешен план е неподходящ. Но е интересно как ще изглеждат нещата в ЕКТ ако стигнем. Защото тук всеки мач излизаме като фаворити и с очакването, че ще спечелим. В ЕКТ особено след първия кръг обаче нещата ще са обърнати - Левски ще е аутсайдера (без значение какво си говорим ние) и тогава начина на игра налаган от Роси може да даде добри резултати. Защото от миналото не веднъж и дваж сме отпадали след добра игра, но с допуснат балъшки гол от нищото.

Върни се в “Левски”