аз плювни по отбора тука не виждам, само опити да погледнем реално на нещата.
Да победихме, обаче по дяволите, ние сме Левски, ние искаме и добра игра
Ако ще го караме по тройчомладеновски, мне мерси
Единственото хубаво нещо е, че продължихме. За което браво!
ЛЕ / Сутиеска - Левски |06.07| 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / Сутиеска - Левски |06.07| 21:30
blue avalanche написа:Icoxxx написа:blue avalanche написа:Абе, порадвайте се малко бе, хора!!!
Тююю... То бива, бива, ама...
То какво ли се чудя??? След 3-1 какви плювни имаше, че след 0-0 ли???
Оставете припознавачите да се пукат от жлъч!!! Ама, май, като гледам има и "левскари", дето се пукат от жлъч!!!
То пък голяма левскарщина да подкрепяш такава мъка като нашата игра. Нямам как да си затворим очите. Ти наясно ли си срещу какъв отбор бранихме резултат, а най-добрия ни играч в мача беше вратаря?
Ми ако щеш я подкрепяй!!! Поне недей да плюеш!
Някои хора все едно и също си баят, утре като паднем с резултат в следващия мач пак ще има, ама то нов отбор, ама те не се познават, ама вие не сте левскари щом не подкрепяте. Да си фен на някой отбор не означава да си доволен и подкрепяш треньор и ръководство безусловно. А да попитам Сутиеска да не би да не е без основни играчи (продадени), няма ли нови при тях, капитана им игра ли в мача (май беше изгонен миналия мач)?!
blue avalanche написа:stoyankd написа:blue avalanche написа:tevez написа:Синът на Георги Аспарухов - Андрей, се възмути от качествата на десния бранител на Левски Милош Цветкович. Анди излезе с коментар по адрес на сърбина във "Фейсбук".
"Ако в България няма по-добри десни защитници от Цветкович, нещата са много лоши...", написа Аспарухов.
Аз, пък, се възмущавах от качествата на Андрей Аспарухов - Анди, когато се правеше на център - нападател на Левски.Само, че тогава нямаше Фейсбук.
Боже, това го казва "фен" на Левски!?
Да! Защо? Ти да не беше възхитен от играта на Андрей Аспарухов??
За възхитен, не. Гледал съм го преди всичко в отбора, който играеше във "В" група. Не му беше лесно с такъв баща. Впрочем, синът на Котков също не успя, а имаше нелоши качества. Тука става въпрос за нещо друго, жалко, че не го разбираш.
Ники Жадното измъкна тактически мача, респект!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Митов сам го каза. Неспазване на тактическите указания. Едно са говорили, друго са играли. Кой както иска да го разбира, но поне не казвайте на черното бяло!
Доволен съм от класирането, но не и от играта през целия мач днес и второто полувреме на мача в София. Митов все още не успява да ме убеди, че е точния човек за треньор на Левски. Следващите два мача ще са показател за всичко!
Доволен съм от класирането, но не и от играта през целия мач днес и второто полувреме на мача в София. Митов все още не успява да ме убеди, че е точния човек за треньор на Левски. Следващите два мача ще са показател за всичко!

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
[offtopic]Ако броя на постовете в "отсрещния лагер" определя от кой отбор си, демона сигурно разпява сектор Б. Пичът се чувства длъжен да хейтва по ВСИЧКО, което се случва при нас. Тежък комплексар е.[/offtopic]
Наставникът на Левски Николай Митов заяви след нулевото равенство със Сутиеска и продължаването на "сините" в следващия кръг в ЛЕ, че душ кабината в банята на хотела се е счупила и стъклата са нарязали Антонио Вутов. Това е причината халфът да не вземе участие в днешната среща. Специалисът добави още, че през втората част “сините” са играли слабо.
stoyankd написа:blue avalanche написа:stoyankd написа:blue avalanche написа:tevez написа:Синът на Георги Аспарухов - Андрей, се възмути от качествата на десния бранител на Левски Милош Цветкович. Анди излезе с коментар по адрес на сърбина във "Фейсбук".
"Ако в България няма по-добри десни защитници от Цветкович, нещата са много лоши...", написа Аспарухов.
Аз, пък, се възмущавах от качествата на Андрей Аспарухов - Анди, когато се правеше на център - нападател на Левски.Само, че тогава нямаше Фейсбук.
Боже, това го казва "фен" на Левски!?
Да! Защо? Ти да не беше възхитен от играта на Андрей Аспарухов??
За възхитен, не. Гледал съм го преди всичко в отбора, който играеше във "В" група. Не му беше лесно с такъв баща. Впрочем, синът на Котков също не успя, а имаше нелоши качества. Тука става въпрос за нещо друго, жалко, че не го разбираш.
А Андрей Аспарухов май не беше център-нападател. Поне по мои спомени.
- blue avalanche
- Контакти:
helic написа:аз плювни по отбора тука не виждам, само опити да погледнем реално на нещата.
Да победихме, обаче по дяволите, ние сме Левски, ние искаме и добра игра
Ако ще го караме по тройчомладеновски, мне мерси
Единственото хубаво нещо е, че продължихме. За което браво!
А искаш ли да играем по Люпковски? "Играли смо добро, але смо немали шанса"???
Както срещу Марибор, например?
Не знам колко са слаби Хайдук, ама поне имат свестен треньор/испанец/ с 15 годишна практика без прекъсване.Което само по себе си е достатъчно срещу отбор воден от Митов.