Левски (София) - ЦСКА-София - 0:3

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Анкетата завърши на 29 апр 2017 08:41

Победа за Левски
236
55%
Равен
42
10%
Победа за ЦСКА - София
154
36%

Общо гласове: 432

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Левски (София) - ЦСКА-София - 0:3

Мнениеот Player » 30 апр 2017 00:34

HardWork написа:Много по - силният отбор реши да си спести силите за мача с Дунав! Ти сериозно ли си мислиш, че сме се прибрали от страх :) ? От какво да ни е страх бе пич? Нали ви гледахме мачовете с Дунав, Лудогорец и Черно Море, вие сте по - слаби и от ЦСКАи от Черно Море, и от Дунав! Реално най - много ви отива 5тото място! Вие имате само 3ма играчи, дето стават за отбор от 1вата шестица - Бурабия, Прохазка и Яблонски! Юношите ви са супер прехвалени, Алвеша, Минев, Костадинов и пр. са посредствени играчи, а печките ви не стават за нищо! Би било адски глупаво да продължим да играем на дълбока преса и агресивно, при положение че водим с 2 гола! Намираме се в края на сезона, играчите са изморени, имаме постоянно контузени играчи, а дълбоката преса натоварва и рискува излишно здравето на играчите! Изобщо какво коментираш? Паднахте с 0:3, това показва красноречиво колко струвате! Налудничево е да си мислиш, че сте по - силния отбор, след като бяхте пребити на терена! По същата логика аз мога да кажа, че ЦСКА е по силен от Ювентус!

Аз се радвах сред победата над Локо пд, въпреки съмненията. Не да друго, а защото отбора ми е бил и не е негов проблема, че другия не игра. Но си знам, че резултата не е реален и не се самозалъгвам. Докато всички поданици на гнома, не спират да се самозалъгваг за много неща. Включително и подарената им победа.Как пък един не вижда или признава, че Левски даде мача. Не казвам да не се радвате, а да сте обективни.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 апр 2017 00:35

Тръгна им добре мача, после вкараха и втори, така трудно се играе, това ясно.

Обаче нашите след първия им гол вместо да се стегнат се оакаха, а след втория имаха почти 90 минути и през тях не сътвориха НИЩО, с което да покажат, че са готови ако не да се борят за нещо в мача.. то поне да покажат зъби и да поизпотят противника.

Заслужена загуба. А съдията не може да е оправдание. Може да се оправдаеш с него ако си играл. Или поне си додрапал до гол разлика.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 30 апр 2017 00:49

1982 написа:
Player написа:Това нещо го знаят малцина. Аз не съм сред тях. Нито кой, нито защо. Но крайният резултат е явен. Аматьорщина на всички нива в клуба и много съмнителни мачове. Днес Русев щеше да е на мача. Ама го нямаше. За какво да гледа наредена загуба.

На Русев просто не му пука за Левски, затова нито ви гледа мачовете, нито дава пари за клуба ви. Той е тук, за да източи пари по схемата с Виваком, след което ще си бие камшика, би трябвало отдавна да ви е ясно това. Левски е прикачен към Виваком с едничката цел да се преливат милиони от Виваком уж към клуба, ама на практика той е само транзитна точка.

Не съм ви гледал днешното унижение срещу Литекс, но съм убеден, че няма нищо наредено. И двата отбора сте, с извинение, напълно куци коне, просто е въпрос във въпросния на ден на кого ще му върже. Предният път на вас върза, сега на тях им вързало ....... голям праз, така или иначе за вас големият проблем е в глобалната картинка, а не дали сте били в някакъв мач.

Всички знаят, че не му пука за клуба и че става дума за далавери, ама заявява, че ще е на този мач и го няма. А точно в този мач отбора не прилича на себе си. И като играчи и като схема и като поведение. И накрая пада безславно...
Че не са на високо ниво е ясно, ама такива индивидуални груби грешки правят при определени голове всички в защита, че и аматьори да бяха, нямаше чак така да грешат. Първия сега, изравнителния на Дунав, на Черно Море гола наскоро, особено обръщалката преди година от 2:0 до 2:3 срещу Локо Пд. Направо на тепсия поднасят гола. И никога не побеждават след такива подаръци. В безброй мачове в които не побеждават, от отлични ситуации не оцелват вратите. Да може да се каже и че са куци коне, ама чак такива грешки и толкова често е много съмнително.
Да проблема винаги е по-глобален, а не само даден мач.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 апр 2017 01:26

Player написа:
1982 написа:
Player написа:Това нещо го знаят малцина. Аз не съм сред тях. Нито кой, нито защо. Но крайният резултат е явен. Аматьорщина на всички нива в клуба и много съмнителни мачове. Днес Русев щеше да е на мача. Ама го нямаше. За какво да гледа наредена загуба.

На Русев просто не му пука за Левски, затова нито ви гледа мачовете, нито дава пари за клуба ви. Той е тук, за да източи пари по схемата с Виваком, след което ще си бие камшика, би трябвало отдавна да ви е ясно това. Левски е прикачен към Виваком с едничката цел да се преливат милиони от Виваком уж към клуба, ама на практика той е само транзитна точка.

Не съм ви гледал днешното унижение срещу Литекс, но съм убеден, че няма нищо наредено. И двата отбора сте, с извинение, напълно куци коне, просто е въпрос във въпросния на ден на кого ще му върже. Предният път на вас върза, сега на тях им вързало ....... голям праз, така или иначе за вас големият проблем е в глобалната картинка, а не дали сте били в някакъв мач.

Всички знаят, че не му пука за клуба и че става дума за далавери, ама заявява, че ще е на този мач и го няма. А точно в този мач отбора не прилича на себе си. И като играчи и като схема и като поведение. И накрая пада безславно...
Че не са на високо ниво е ясно, ама такива индивидуални груби грешки правят при определени голове всички в защита, че и аматьори да бяха, нямаше чак така да грешат. Първия сега, изравнителния на Дунав, на Черно Море гола наскоро, особено обръщалката преди година от 2:0 до 2:3 срещу Локо Пд. Направо на тепсия поднасят гола. И никога не побеждават след такива подаръци. В безброй мачове в които не побеждават, от отлични ситуации не оцелват вратите. Да може да се каже и че са куци коне, ама чак такива грешки и толкова често е много съмнително.
Да проблема винаги е по-глобален, а не само даден мач.

След толкова продадени мачове (ЦСКА, Локо(ГО),Берое, Дунав(два пъти),Черно море , Пирин ,Локо (ПД) и само два истински срещу Ботев и Лудогорец ,трябва да сте подсигурили бюджета за следващата година :) или на всяка загуба до края ,ще викаш ,че мача е продаден? Истината е друга ....след нова година имате само три победи(едната с Локо(ПД) знаем каква е) четири равни и четири загуби и само не ми казвай,че сте продали всичките мачове...имате само две истински победи ,едната е над Ботев в който наистина играхте добре и ги смазахте и другата е над ЦСКА ,така ,че не ме убеждавай колко силен отбор сте и че чак надигравате Лудогорец.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 30 апр 2017 02:09

Ееее
Защо не сте в Б ?
Защо не сте в Б ?
Защо не сте в Б ?
Май ви е шубе....
:lol:

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 30 апр 2017 02:49

gihuelo написа:
Player написа:А ти можеш ли да кажеш защо Лудогорец падна от Дунав в Разград, след като се имаш за голям разбирач? После направи 2 равенства. Не е по-силен от Левски или нещо друго?

Елементарно ....защото Дунав е от цирковата трупа на Лудогорец ,но същевременно е много малко по-слаб от Левски и ЦСКА

Уникална логика! Няма да те светвам защо, нека не знаеш и да си го обясняваш така елементарно, нямам нищо против. На отборите от страната ни е писнало да гледаме как влачат насила напред софийски мними грандове и как се прецаква първенство от лобита и задкулистни играчи. Затова идват после Иртишите и Търнавите. Всички епизодично правим слаби мачове и драма няма, но няма дългосрочна равнопоставеност. Днес Левски направи също такъв слаб мач и то обикновено по законите на Мърфи става баш тогава, когато не трябва. Само че мачът ви днес беше с около 300% по-слаб, отколкото с Дунав, така че резултатът е логичен. Вие също не сте извънземни. Само едно ще ви кажа: ако първенството ни се свиреше от чуждестранни съдии, ние щяхме да сме втори или трети, а вие някъде зад нас. Щото то не бяха дузпи, засади, картони, чисти непризнати голове и простотии. И накрая бам - Марибор! Един отбор, който с нищо не ви превъзхождаше, но ви направи криви. А пък вие си мислете, че Дунав или ЧМ или Локо Пд е "малко по-слаб от Левски и ЦСКА". Това мен напълно ме устройва. Аз лично ви уважавам, ама в случая се излагате. Точно заради такива арогантни изказвания и подпирачки настройвате другите срещу себе си. "Циркова трупа" можете да наричате само вашите си, за да бъдем коректни. Наричайте така отборите си, ако искате, но не се правете на експерти по чуждите дворове. Непобедими няма.

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 30 апр 2017 03:05

Player написа:...Ние сме по-добри от всички освен Лудогорец. Но и тях ги надиграваме в големи моменти.

Абе супер сте ! На приказки !

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 апр 2017 08:32

sin4ec написа:Глупости на търкалета. Виновен ни е някой, че Батков махна СС и сложи Овчата глава. От този момент насам простотиите валят като дъжд. Тук не включвам събличането-тая розова ***** Петев, пяла КЗЛ няма място на Герена! Уцелихме със Стоев, но по едни или други причини го махнаха. За голяма част от нас това беше груба грешка, и не заради самото махане, а зарад смяната му с човек, който в последното десетилетие не е изкарвал пълен сезон с отбора си от лятото.
Така и стана за пореден път. Стоев беше напипал пътя към конструирането на отбор, което не остана незабелязано от дъртия пергиш. Осра ЕКТ, изцеди играачите и се разболя тежко...за да оздравее след месец във Виетнам, където ще изкара до лято и пак ще го свие сърцето. Нищо ново под Слънцето, но защо му се вързаха на този?
Митов въпреки днешните грешки обаче става. Първо-няма избор на горещите фронтови точки-беговете. Оттам тръгват всичките ни проблеми. Второ-наследи отбор, тотално осран като подготовка от Топчо. Трето-залага на малките.
А малките са истината, и пътят, и бъдещето.

Дъртия пергиш ви остави на първо място и на седем точки пред ЦСКА , сега сте на 13 точки след Лудогорец и зад ЦСКА а дъртия пергиш е на второ място ( с еднакъв брой точки с първия отбор) с клуб ,който не е бил шампион от 2001 година.Разбираш ги нещата може треньор в школата направо да те направят.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 апр 2017 08:46

Най-голямата грешка бе да изгонят Петрович, това бе най-добрия треньор от както се махна Мъри :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 апр 2017 08:49

mikata написа:Най-голямата грешка бе да изгонят Петрович, това бе най-добрия треньор от както се махна Мъри :idea:

Петрович сам си тръгна(по-скоро се изсухли по терлици)!
Ама вие си повтаряйте мантрата за "изгонения"... Ако така заспивате по-лесно. :)

Върни се в “Левски”