THE G.A.M.E написа:tmanolov написа:За мача - къде сте защитници на вечната смешка СтоЮ, къде сте? Видяхте ли как се играе, когато имаш ТРЕНЬОР, а не физкултурник начело на отбора - ма спиртомер бил - абе хайде все такива спиртомери да са ни начело, а, а не лилипути, дето само се хилят истерично, дори и като са ни отнесли с 3:0

Ше ме извиняваш, ама тука тотално се осра.
Мачът вчера беше 1/1 с тези, които правихме срещу Лудогорец, за Купата.
Само дето разградчани са 2 класи над този Марибор.
С това не плюя по Петрович, напротив, силен ход, че заложи на това, на което Левски бе силен при Стоев.
В контролите се видя, сърбина искаше отборът да играе по офанзивно и открито, но на този етап няма как да стане.
Дано в реваншът да повторим резултатът от двубоят с "Лудите" за Купата, все пак човекът който спечели онзи мач, пак е при нас.
Имаш право на мнение, казваш си го, аз не съм съгласен твоето и си казвам моето - така се получава дискусията, а и няма как всички да сме на едно мнение, нали

Мачът с Марибор не е много подобен с този с лудоглавец на новата трибуна поради няколко доста сериозни разлики:
- това е мач в ЕКТ, т.е. има и реванш
- тук сме гости, с рязград бяхме домакини
- тогава откривахме сектор и победата беше повече от задължителна
- и да паднехме тогава - все тая, пак шяхме да сме втори, ако биехме - е, шяхме да сме "морални" шампиони

Загуба в Моарибор значеше срив - знаеш защо - ти и подобните на теб вече щяхте да сте открили 17 теми тип "Спиртомера вън". Не те виня, само го отбелязвам
- Левски не е играл 3 години в ЕКТ и е загубил всичките си 3 гостувания в Словения до момента, при това от доста по-слаби отбори от сегашния Мариборю
- Марибор, поне на хартия, са много по-стойностен отбор от Киригелци. На практика - ами играеш, колкото ти позволи противника, нали така беше клишето
И хайде стига вече със стоЮ - видя се, че е хилещ се бездарник, който за 18 месеца безпрецеденен коНфорт от всяка гледна точка при това с нелоши футболисти успя да обърне само един мач, в който е изоставал, при това с Пиртин на Герена. Хайде, стига, а и темата е за Левски в ЕКТ - сори, сам почнах с офтопика
Аз лично от съперниците ни (евентуалните) най-много не искам Габала - тези са ултра криви, а с турци и украинци ще ни е супер трудно, нищо, че тези тимове (олександрия и Османлъ) са някакви не сособено известни. Затова и си искам Гибралтарци, много са си готини и ме кефят

, но няма да се разсърдя и на някой друг от болднатите, а най-много ще се накефя ако тези ни сметки не са без кръчмар и наистина се стигне до мач, с който ид а е от посочените