Иво Тонев не напуска Левски, той си остава с акциите които представлява. Според мен явно 3-ката акционери представители
на различни парични потоци течащи в Левски са се изпокарали щом говори за интриги, двуличие и лицемерие. Да видим до къде ще стигнат.
А за директор Иванов мнението ми е че отдавна трябваше да са го изгонили. Може пък и точно неговата смяна да е положителна за Левски.
Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левск
Тонев напуска заради Васко Колев?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Red_Neck написа:Това е ясно ..... по-интересният казус е как ТКБ "отписа" 45 милки собствена пара (по негови думи) с лека ръка и ... си подаде оставката
Тези пари реално представляват акционерен капитал, нищо че в някакъв период са били оформени като задължение. Батков ги е загубил заради собственото си управление. Всъщност "загуба" не е точната дума, защото едва-ли е очаквал, че ще печели от футбол. Просто е издържал клуба, както правят останалите собственици, и е извличал непарични ползи от това.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Re: Дойде ли време Сираков да съблече Иво Тонев!!!!
Pichichi написа:Иво Тонев не напуска Левски, той си остава с акциите които представлява. Според мен явно 3-ката акционери представители
на различни парични потоци течащи в Левски са се изпокарали щом говори за интриги, двуличие и лицемерие. Да видим до къде ще стигнат.
А за директор Иванов мнението ми е че отдавна трябваше да са го изгонили. Може пък и точно неговата смяна да е положителна за Левски.
Тонев сега каза, че се маха от УС заради някоя от организациите в него. Значи е заради Тръста, НКП или някоя друга.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- Долно уйно
- Контакти:
Питай Васко Колев, Тонев каза за причината поради, която напуска, вероятно и Гонзо напуска по същата причина.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- Neron
- Контакти:
Две положителни оставки за Левски. Гондзю за 5 години е взел не повече от 3 или 4 читави футболисти. Другото е хвани единия блъсни другия. Тоню буфера има ли смисъл да се коментира въобще? Обеща сектор А и Б, защото парите са осигурени, а едва имаме полузавършен А. Неговите лъжи с дати са безкрайни.
Под ръководството на тия в Европа само резили и 5 години без трофей. Да не говорим за последните няколко мача, които от космоса се вижда, че са чист порнляк. Не виждам за какво да се хвана и да съжалявам за напускането им.
Под ръководството на тия в Европа само резили и 5 години без трофей. Да не говорим за последните няколко мача, които от космоса се вижда, че са чист порнляк. Не виждам за какво да се хвана и да съжалявам за напускането им.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Сега ще дойде THE BIG BOSS. Колкото до Гонзо, той трябваше отдавна да е изхвърлен от Левски. След толкова провалени по негова вина трансферни прозорци и сезони
Интериорни врати - Врати хармоника
Долно уйно написа:Тонев напуска заради Васко Колев?
Ташак ..... "Собственик" да се оттегли сам от управлението на капиталите си, защото бил ядосан от представител на феновете

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Да идва Бог Наско, най-после "инжинера" е аут! Ликуй народе! Надявам се Тонев да размисли,смятам че може да бъде полезен...но аз още като разбрах че ще ни управляват трима собственици,подозирах че ще има интриги между тях,това е българския манталитет...м/у другото и в един друг клуб ще има интриги между собствениците, говоря за Етро Поле...Батков беше прав,като казваше че иска сам да кара влака...появят ли се повече от един "машинисти" нещата не са добре :D
lale00 написа:Поредната голяма глупост на сините фенове. Следва сгромолясване.
Какво било? Аз заради Гонзо започнах и мачове по телевизията да пропускам! Днес е най-щастливият ми ден от месеци насам!