Левски (София) -Локомотив (Пловдив) | 2:3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Левски (София) -Локомотив (Пловдив) | 2:3 FT

Мнениеот veni__85 » 11 май 2016 15:29

Eminem написа:Кой е следващият, който ще ни купи ?.

Следващият ни мач е в Благоевград. Ако днес Пирин загуби ,разликата с Монтана ще е само 2 точки. Двата отбора имат директен мач и при загуба Пирин може да остане последен.Пирин спешно се нуждаят от 3 точки,а този сезон изиграхме един "красив" мач на Герена в който и двата отбора не искаха да вкарват. Г-н Тонев след като "оправи" Локо (София) явно е решил да направи същото и с нас............................................................

Дали мачът е бил уговорен никой не може да каже със сигурност без да има доказателства. Локомотив е силен отбор (за нашите стандарти) и едва ли ще е изненада , ако победи който и да е отбор. НО поведението на защитата на Левски през второто полувреме остава доста съмнения.Лично мое мнение е , че този мач беше даден , и точно за това е ме яд.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 11 май 2016 15:31

Eminem написа:И с Лацио имаше безброй смени. Игра 15 год., игра Гонзо, Топузаков, Боримиров, Ст. Ангелов....сещаш се - с прекратени кариери.
Като е бил приятелски мач, под коя егида беше ? На фифа, уефа, нато, ЕС, цру, фбр ?
Вчера в квартала имаше обрат от 3:0, уефа веднага да разследва!

Какво им обясняваш ? Като няма какво да напишат и пишат глупости. Все едно някой да разследва мача , който ще се изиграе на 20 май в София.

001
Контакти:

Мнениеот 001 » 11 май 2016 15:32

Eminem написа:И с Лацио имаше безброй смени. Игра 15 год., игра Гонзо, Топузаков, Боримиров, Ст. Ангелов....сещаш се - с прекратени кариери.
Като е бил приятелски мач, под коя егида беше ? На фифа, уефа, нато, ЕС, цру, фбр ?

Тогава е моя грешката , за което се извинявам .

В този случай , не знам как са го допуснали до залози и си напълно прав , че сами са си виновни , вместо да го обявяват за съмнителен. :!:

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Re: Левски (София) -Локомотив (Пловдив) |10.05.2016г. 20:30ч

Мнениеот soccerav » 11 май 2016 15:32

Player написа:
soccerav написа:
Player написа:
saffron написа: Да не мислиш , че Ганьо е бил симпатичен на някой ! Няма да забравя , когато Локото играха с нас и издигнаха плакат , че въобще не им пука дали ше ги бием или не , щото първенството беше свършило за тях! "Мачът за нас е само един и датата с жълтите" , това гласеше ,,, Крушата ти бил противен ? Дай да биеме Славия и шопара да го духа и да ги класираме за евротурнирите , така както Челси направи Лестър шампион :)

Лото Пд ли, при които всеки мач мирише. Че дори и чужди отбори го казаха при турнето им в Испания преди няколко години. Същите които не играха на Армията за да направят онези шампиони и които дадоха на Ботев мача за да са в шестицата. Като добавя и дъртия им шеф които обещава премии само за победа срещу нас и говори преди след мачовете с нас, как са ни бутали? Айде не мерси. Не ви знам какво ви става, че защитавате този отбор, който преди години играеше в Б група защото така играчите правили повече пари, но заради натиска на феновете са влезли после в А. Последното ми го каза голям локомотивец. Това е най-големия тото отбор в света сигурно. От години е така и феновете им си го знаят. Противни са ми много и от всички във всичките ни групи, точно тези не ща да виждам и чувам в ЕКТ. Ясно е че ще ги смачкат там ,но не това е работата. Тези са най-позорният отбор за футбола ни, а и вече развалят и другите с далаверите си. Дано да паднем от Славия, ако се налага и от Берое и то с колкото трябва, само и само тези да са аут. След снощи не ми пука. И без това няма да им гледам мачовете поне до ЕКТ, но и за там се замислям, защото чашата преля.

Ти си тотално заблуден човек знаеш ли? Толкова фантасмагории в един пост не съм чел от трол темите на санди и компания. Лошото е че ти май не си трол, а си съвсем сериозен. Левскар който иска отбора му да пада, само и само трети отбор да не играе в ЕКТ :lol: . Еми в такъв случай и аз ви пожелавам да паднете, на мен не ми дреме дали ще сме в Европа, не и с този състав. А и недей говори за тото мачове, защото ако не се лъжа вас разследваха относно един мач срещу Етър ;).

Заблуден си ти, щом не си знаеш отбора, що за стока ти е. Щом това което казвам са ти фантасмагории -твой си проблем. Не карам никои да види очевадни неща. А искам да паднем, защото заради вас стана целия позор. Ей така да ги е яд онези, които нагласиха нещата. Маските паднаха и ми е все едно. Феновете на Славия заслужават и те малко радост, както и на най-западналия район в Европа. Вие и продажните загорки, с пръст в уста.

Ние бяхме това което твърдиш ти преди един друг собственик, това че сегашния ти е противен не означава че и сега сме такива. Ние сме чисти в това съм сигурен. Мен ме хвана яд че те цитирах, твърде късно видях следващия ти пост, който нямам намерение да цитирам, защото ще вземеш да се обидиш, а не искам такова нещо. Явно имаш някакъв проблем с нас пловдивчани, не знам какъв е, но знам че аз не съм ти направил нищо, че да пишеш с лайна за отбора и най-вече за града. В Европа ще играят тези които са били най-постоянни през сезона, и аз стискам палци за Монтана за купата, а за първенството вече обясних, ние с този състав място в Европа нямаме. Аз тази година ще ви подкрепя в ЕКТ, както правя всяка година със всеки български отбор и ви пожелавам успех за новия сезон, тъй като този отиде вече. Ти подкрепяй който си искаш с каквито си мотиви искаш, твоя си работа, просто някои неща е неприемливо и неуважително за теб самия да ги пишеш.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 май 2016 15:42

veni__85 написа:

Какво им обясняваш ? Като няма какво да напишат и пишат глупости. Все едно някой да разследва мача , който ще се изиграе на 20 май в София.

Защото хората ще имат грешно мнение за този мач. Ето, че човекът разбра за какво става въпрос.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 май 2016 15:43

veni__85 написа:Лично мое мнение е , че този мач беше даден , и точно за това е ме яд.

Мачът не беше "даден", а уговорен ... т.е. и двата отбора явно са имали финансова изгода, а единият и спортно-техническа.

Аз при 2:2 споделих тук, че поведението на Иван Иванов първото полувреме беше съмнително .... това се видя най-ясно в първата минута при нахлуването на Краев.
Освен всичко коментирано вече, другото фрапиращо нещо беше как в самия край на мача Локомотив не атакуваха празната врата на Левски, т.е. и резултатът е бил от значение (или броя вкарани голове).

Добре замислено, ... целесъобразно, но ... изпълнението беше крайно аматьорско.

Както каза един колега тук: "Станалото, станало" ... аз бих добавил: "Продължавате напред!" ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 11 май 2016 15:47

Red_Neck написа:
veni__85 написа:Лично мое мнение е , че този мач беше даден , и точно за това е ме яд.

Мачът не беше "даден", а уговорен ... т.е. и двата отбора явно са имали финансова изгода, а единият и спортно-техническа.

Аз при 2:2 споделих тук, че поведението на Иван Иванов първото полувреме беше съмнително .... това се видя най-ясно в първата минута при нахлуването на Краев.
Освен всичко коментирано вече, другото фрапиращо нещо беше как в самия край на мача Локомотив не атакуваха празната врата на Левски, т.е. и резултатът е бил от значение (или броя вкарани голове).

Добре замислено, ... целесъобразно, но ... изпълнението беше крайно аматьорско.

Както каза един колега тук: "Станалото, станало" ... аз бих добавил: "Продължавате напред!" ;)

И играем мач за мач.Понякога и за два. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 май 2016 15:49

Доста е забавно да се прочетат гръмките "обещания" към феновете на Локо в началото и излиянията за "Заешкото сърце" на Батмана след това :lol: :lol: Аз ви гледах за първи път от доста време и много ми харесахте :mrgreen: Направо бяхте бетон в защита, изобщо не се игра тото в мача, многобройна публика ... Трябва да се направят приоритети - тото или фенове, щото едното изключва другото :| Голът на Камбуров за мен е от засада :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 11 май 2016 15:51

Наистина не ми се мисли, че ни престои гостуване в Благоевград, а с тези 2 точки разлика , Пирин се нуждаят спешно от 3 точки...
"Стойчо Стоев: Другата седмица ще коментирам бъдещето си"

001
Контакти:

Мнениеот 001 » 11 май 2016 16:04

Тъжното е че другия мач на герена , ще има още по малко хора и то с право.

От тук пишещите си личи , че има хора на които им е болно случващото се и са разочаровани от отбора и собствениците , които и да са те. Но с дадените удобства и пари на ултарасите , няма проблеми и това е очевадно, че си купуват спокойствие и подкрепа.

Дори както се спомена стотината фенове на Славия , след мача с Пирин си показаха отношението към случващото се, а сектор Б са като хипнотизирани , явно новината , че Виваком ще им дава по 120 хиляди на година за турнирчета и т.н е повлияло на поведението им.

Относно положението с гола на Камбуров и аз смятам , че има засада , освен ако топката не се е отклонила и от крака на синия защитник , но като се замисля , никой от ръководството не спомена момента , дори Стоев изглеждаше доволен .
Това е лошото , просто много зле изигран цирк .

Върни се в “Левски”