Поморие (Поморие) - Левски (София) / 18:45 / Четвъртък
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Поморие (Поморие) - Левски (София) / 18:45 / Четвъртък
Мене пък ме е срам от вас с 12000 мнения.Аз загубата от Антверпен я помня.Голяма работа Левски бил с дузпи еми запълниха ми вечерта.Тоя оня бил виновен.....евал сам ва в простаците като спечелите 2 лева тогава ще ми говорите.БОджета ни е 6 милки 20 пъти по-малко от на средноевропейски отбор.
tamkuan написа:Мене пък ме е срам от вас с 12000 мнения.Аз загубата от Антверпен я помня.Голяма работа Левски бил с дузпи еми запълниха ми вечерта.Тоя оня бил виновен.....евал сам ва в простаците като спечелите 2 лева тогава ще ми говорите.БОджета ни е 6 милки 20 пъти по-малко от на средноевропейски отбор.
а на тия от Поморие колко им е бюджета
- blue avalanche
- Контакти:
Оттук нататък-Киткабяла-ТИТУЛЯР!!!
Дано Диаби да се оправи скоро,че много са за гонене...
Дано Диаби да се оправи скоро,че много са за гонене...
tamkuan написа:Мене пък ме е срам от вас с 12000 мнения.Аз загубата от Антверпен я помня.Голяма работа Левски бил с дузпи еми запълниха ми вечерта.Тоя оня бил виновен.....евал сам ва в простаците като спечелите 2 лева тогава ще ми говорите.БОджета ни е 6 милки 20 пъти по-малко от на средноевропейски отбор.
Ами застани в ъгъла и се срамувай.
И ти имаш IQ 6 милки по малко от среднобългарин, но не се оплакваме.

И ся кво Иса ще пори в Стара Загора,а ние ще се молим на Наско.
Аз още вярвам в него.
Аз още вярвам в него.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:И ся кво Иса ще пори в Стара Загора,а ние ще се молим на Наско.
Аз още вярвам в него.
абе въпросния Иса не направи кой знае какъв мач в неделя. Да не кажа почти никакъв...........
ХАХАХХАХАХХА Аве селянин по-характер.Толкова сте жалки тука. На мен ЛЕВСКИ ми осмисля живота понякога,дали губи -печели все тая.Аз СЪМ роден левскар и такъв ще си умра.Търсели победи отивай от тия западните и си прави кефа като искаш.
zlatan написа:И ся кво Иса ще пори в Стара Загора,а ние ще се молим на Наско.
Аз още вярвам в него.
Колкото и да е странно, и аз мисля така. Много осра, точки загубихме зарад него, днес беше върхът...нужен му е гол, за да тръгне напред. Но нов пропуск срешщу Ботев и публиката ще го срине! Сам срещу вратаря го извеждаха, на главата му я слагаха, на празна врата беше-и няма гол. Не е нормално. Тук обаче съотборници и тренер трябва да помогнат...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
погледайте дузпите на спокойствие и вижте реакцията на Курдов при тях.Еееееееееее няма да видите такава.Това момче нито се радва,нито тъгува все едно не е на стадиона-пълен простак имам чувството че е друсан.Всички се радват или ядосват той НИЩО-НИКАКВА РЕАКЦИЯ.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:погледайте дузпите на спокойствие и вижте реакцията на Курдов при тях.Еееееееееее няма да видите такава.Това момче нито се радва,нито тъгува все едно не е на стадиона-пълен простак имам чувството че е друсан.Всички се радват или ядосват той НИЩО-НИКАКВА РЕАКЦИЯ.
За курдов в Левски-или добро , или нищо.Като за мъртвите.Не долюбвам Мъри по много причини, но си задайте въпроса:Защо Мъри го изгони?