milen.hristov написа:Ако от Лудогорец ги наричаш рязаните, така ли наричаш левскарите от Разград, отделно християните също се обрязват(католиците).
Колкото да съдията трябва да се извиниш.
Ти си мрънкача на годината!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
milen.hristov написа:Ако от Лудогорец ги наричаш рязаните, така ли наричаш левскарите от Разград, отделно християните също се обрязват(католиците).
Колкото да съдията трябва да се извиниш.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
onegavon написа:Перфектно! Каузата си намери майстора. Дузпа нямаше,червен картон за Владко спестен, а за Лудогорец беше пресилен.
Надявам се да им бутнете още поне два гола и да отидат на Реал сготвени с подправки.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
delqnski47 написа:Хубав резултат,браво браво.Хубаво,че не играете така всеки мач,че щяхте да сте на 10 т. от нас.
![]()
Дузпата не я видях,включих мача баш кат я изпълниха.
В тоя мач трябваше да има два червени картона,а не един - на Гаджев също.Но айде,няма перфектни хора,така че му прощаваме на съдията.
Иначе хубаво мачле си правите за неутралния зрител,аз лично съм доволен.
delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:tevez написа:Хубаво посрещнахме "селското вратарче", ама нещо за бай Петричев няма ли да има?
Ще има, ще има
Ти па точно мислех,че си на стадиона....
Мн се прееба май
MAXIMUS написа:Резултата вместо да е 4:0, сега е 3:1 ! Браво геренци ! Трябва да си вдигнете самочуствието, защото скоро идват онези и знаете какво се случва !
bilyaletdinov написа:Много силен Левски! Тотално мачкане в средата на терена! Много силни Гаджев, Сърмов и Прохазка в дефанзивен план. Напред Анете и Бедоя счупиха прехвалената защита.
Много поздрави на националното вратарче, искам още 2 гола в кошничката му, да си знае другия път да не лае! Бой по кренвиршите!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 161 госта