Левски (София) - Черно море (Варна) | 1-0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Черно море

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Re: Кога ще потърсят отговорност от съдия?

Мнениеот ss1914 » 29 авг 2014 23:11

Nate написа:Гледах го на забавен каданс, лявата ръка го пуска преди линията, а дясната не се вижда. Може да се мисли и в двете посоки, но скандала е факт.

Дали съдията си го пуска на забавен каданс ?
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Re: Левски (София) - Черно море (Варна) | 1-0 FT

Мнениеот ChelseaFUN » 29 авг 2014 23:12

Честита победа, левскари! Следващия :arrow:

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 29 авг 2014 23:13

RedeviL написа:
Син до гроб_ написа:А сега се сетете за дузпата на Барселона срещу Ман Сити в първия мач и как се обясни подробно, че нарушението се свири където завършва, тъпанари в зелено, червено, пембено и прочие гмеч!

Айде без персонални обиди, моля! В началото на темата съм тълкувал правилника абсолютно безпристрастно, а съм цесекар... Пак казвам, тъпи или остри, правилата са такива.

Много по-логично е точно такива да са правилата, все пак ако футболиста има сили да продължи по-напред и да изостри атаката, какъв е смисъла да се дава нарушение, за това се изчаква до последно, хората в Европа явно мислят, за разлика от нас.
умираха без страх .

Nate
Контакти:

Мнениеот Nate » 29 авг 2014 23:14

ss1914 написа:
Nate написа:Гледах го на забавен каданс, лявата ръка го пуска преди линията, а дясната не се вижда. Може да се мисли и в двете посоки, но скандала е факт.

Дали съдията си го пуска на забавен каданс ?

Той е на терена, не му трябва каданс.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 авг 2014 23:14

dreben23 написа:На 31 години станах, а Левски е бутан във всяка една от всичките 31! :) :mrgreen: Като останаха някви секунди беше повече от ясно, че ще има нещо интересно. Все пак коефициентът на Еврофутбол за този мач беше към 1.20, напук на всякаква логика.

Затова ще им се случват такива неприятни неща на левскарите, защото отборчето им е жалко, а те си затварят очите. ;)
Не всички, но повечето ми е ясно какво мислят.

Категорично няма дузпа, нарушението започва извън наказателно. Нищо ново не се случва! :mrgreen:

Няма значение къде започва, а къде свършва. Научете правилата, преди да правите категорични заключения за дадени ситуации!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 29 авг 2014 23:15

RedeviL написа:
dreben23 написа:На 31 години станах, а Левски е бутан във всяка една от всичките 31! :) :mrgreen: Като останаха някви секунди беше повече от ясно, че ще има нещо интересно. Все пак коефициентът на Еврофутбол за този мач беше към 1.20, напук на всякаква логика.

Затова ще им се случват такива неприятни неща на левскарите, защото отборчето им е жалко, а те си затварят очите. ;)
Не всички, но повечето ми е ясно какво мислят.

Категорично няма дузпа, нарушението започва извън наказателно. Нищо ново не се случва! :mrgreen:

Няма значение къде започва, а къде свършва. Научете правилата, преди да правите категорични заключения за дадени ситуации!

+1
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

anker1878
Контакти:

Re: Левски (София) - Черно море (Варна) | 1-0 FT

Мнениеот anker1878 » 29 авг 2014 23:16

Мъките продължават.
Добре ,че защитника на Варна отигра положението накрая по най-глупавия начин.
Отсъждането на рефера е точно - дузпа и ЧК , няма значение дали е в първата или последната секунда на мача.
Лошото е ,че материала е кофти , чужденците са на ниво за втората шестица , а юношите далеч не са готови за А-група, така ,че тази година много трудно може да се вдигне нивото :(

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 29 авг 2014 23:17

ss1914 написа:Еми ако може да ги носи, ги носи, това той си го решава, дали иска нарушение или да продължи атаката, някои хора явно грам не гледате футбол, а за засадата ако топката се връща назад, просто няма засада, или ако играча е зад линията на топката, просто гледай футбол повече и ще разбереш, че така трябва да е.

Мен ми е ясно какво искаш да ми кажеш, ама 2-те правила се изключват взаимно....хем да има 2-ма противникови играчи, хем ако няма и е зад линията на топката няма засада????/ Смях.....както и ръката в наказателното поле??? Кое е естественото положение на ръката???? Нека няко се опита да направи шпагат с ръце прибрани плътно до тялото или зад гърба.......

Всичко е направено така, че да може съдиите винаги да имат вратичка да се измъкнат и както в художествената гимнастика да влияят до голяма степен на крайния резултат......

А колкото до гледането на мачове....щом обсъждаме Левски и ЧМ явно всички гледаме много мачове.....
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 29 авг 2014 23:20

bobo_13 написа:
ss1914 написа:Еми ако може да ги носи, ги носи, това той си го решава, дали иска нарушение или да продължи атаката, някои хора явно грам не гледате футбол, а за засадата ако топката се връща назад, просто няма засада, или ако играча е зад линията на топката, просто гледай футбол повече и ще разбереш, че така трябва да е.

Мен ми е ясно какво искаш да ми кажеш, ама 2-те правила се изключват взаимно....хем да има 2-ма противникови играчи, хем ако няма и е зад линията на топката няма засада????/ Смях.....както и ръката в наказателното поле??? Кое е естественото положение на ръката???? Нека няко се опита да направи шпагат с ръце прибрани плътно до тялото или зад гърба.......

Всичко е направено така, че да може съдиите винаги да имат вратичка да се измъкнат и както в художествената гимнастика да влияят до голяма степен на крайния резултат......

А колкото до гледането на мачове....щом обсъждаме Левски и ЧМ явно всички гледаме много мачове.....

То няма как да е по учебник, много ясно че трябва да има тълкуване на ситуацията от съдията.
умираха без страх .

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 29 авг 2014 23:28

Не е виновен съдията а защитника.За какво го дръпна на границата на наказателното поле.Ако не беше свирил сега пак същата тема обратно защо не свири дузпа.Всеки мач има спорни положения виждаме го и в ЕВРОПА
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Върни се в “Левски”