Bartolomej написа:абе тука много туркофили бе
жалка работа българите са изчезваяща нация
Само да кажа ,аз съм русофоб, НО това не ми пречи да поздравя руската банка ако дава пари или купи Левски и да им пожелая успех
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bartolomej написа:абе тука много туркофили бе
Theos написа:Unscrewed написа:аз пак се чудя защо не ги прекръстят на Спартак или Динамо къде другаде има отбор кръстен на национален герой а това за декларацията какво да се коментира
Боливар, Обилич, Хераклес, Аякс , Ботев Пловдив, Ботев Враца , Раковски, ... а на какво да кръщават отборите, може би на насекоми или гноми?
А Спартак знаеш ли кой е?
milen.hristov написа:Theos написа:Unscrewed написа:аз пак се чудя защо не ги прекръстят на Спартак или Динамо къде другаде има отбор кръстен на национален герой а това за декларацията какво да се коментира
Боливар, Обилич, Хераклес, Аякс , Ботев Пловдив, Ботев Враца , Раковски, ... а на какво да кръщават отборите, може би на насекоми или гноми?
А Спартак знаеш ли кой е?
Willem II
milen.hristov написа:Bartolomej написа:абе тука много туркофили бе
Само да кажа ,аз съм русофоб, НО това не ми пречи да поздравя руската банка ако дава пари или купи Левски и да им пожелая успех
Ако е имало само такива като тебе преди 140 години сега щеше да се казваш Ахмед.NAKEV написа:Човек когато е застрашен е готов на всичко мой човек.....не фес.............7:2 ще притуря и ще се моля на алах ако трябва............ти не би ли сторил същото например за най милото......за детето си.........така че нека не бъдем толкова крайни......моля те!
Синьо сърце написа: Аз пък съм русофил и на 3 март по традиция ще ида да запаля свещ за всички руски воини, оставили тук костите си за да има България. Естествено няма да пропусна и финландците и румънците, както и нашите опълченци... За русофобията съм си казвал мнението много пъти, всеки има право на виждане ! Но да ми плачете от паметника на СА, след като България като член на Оста храни и облича дивизиите на Вермахта, които избиват жените и децата им е наглост! На този свят нямаше друга сила, която да спре Хитлер. Нямаше кой да плати такава цена...Те я платиха и няма кой да им го отнеме-независимо дали ги харесвате или не! Но това е за друга тема.
blue magic написа:Ние българите понеже сме все "широкоскроени" и не ни пречи турска болница да спонсорира ЛЕВСКИ, както не ни пука и за много родоотстъпнически прояви в национален план. Турция заема особено място в българската история. Макар че тя е напреднала, модерна и богата държава в момента, всеки българин я свързва с едни нелицеприятни моменти от не много далечното ни минало. Да, веруюто на Апостола е било в подкрепа на онеправданите хора - както българи, така и турци, но едва ли Аджъбадем може да се асоциира с онеправдан и беден турчин. Интересно защо няма гръцки отбор, спонсориран от тази болница? И въобще не намирам много логика в това болница да бъде един от основните ни спонсори. Тук сигурно има и нещо друго, което не знаем. Но аз лично не одобрявам решението.
Unscrewed написа:еми ние не сме държава като холандия едва ли там викат к*р за Вилем балканския манталитет е такъв не случайно в Сърбия си имат Войводи Партизани Звезди а не Стефан Душан , Милан и т.н.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent и 11 госта