Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Бивши играчи и треньори
Aхааааа, ама като правехте сметки колко взима Обертан, колко взимат Гомез и останалите, въобще цялата ведомост на Герена, всичко ви беше ясно и служеше на истината, нали? 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Те тогава от ръковдството потвърдиха, че Обертан и другите взимат много пари.
Колко взимат сегашните футболисти незнам
Колко взимат сегашните футболисти незнам
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- metodito
- Контакти:
Няма как да го докажа, но със сигурност новите не вземат чак толкова по-малко от старите. Вероятно Алар взима по-малко от Буш, Мазурек от Мариани и със сигурност Здравко по-малко от Йерсон, но няма как да се подписват за по-малко от 10-ина хиляди евро. Взимаш тези пари, взимаш кинтите за трансфер, комисионни и тъ нъ, претегляш това, че привличането на новите доразби един отбор и че оставянето на някой от тях нямаше да навреди на бюджета за сметка непривличането на някой от новите и със сигутрност, отбоорът щеше да се представя по-стабилно, теглиш чертата, и така.
Каргас не взима по-малко от Давид. Проста логика - договорът на Давид беше подписан при Топчо. Каргас идва от елита на Гърция. Сънмнявам се и Робърта да получава малко. Но аз се надявам, че Робърта е инвестиция в бъдещето и парите, които му се дават няма значение, понеже ще се изплати десетократно. Млад холандец, кадър на Фейенорд. Тоя дето се вика, само визитката му го продава.
Каргас не взима по-малко от Давид. Проста логика - договорът на Давид беше подписан при Топчо. Каргас идва от елита на Гърция. Сънмнявам се и Робърта да получава малко. Но аз се надявам, че Робърта е инвестиция в бъдещето и парите, които му се дават няма значение, понеже ще се изплати десетократно. Млад холандец, кадър на Фейенорд. Тоя дето се вика, само визитката му го продава.
metodito написа:Няма как да го докажа, но със сигурност новите не вземат чак толкова по-малко от старите. Вероятно Алар взима по-малко от Буш, Мазурек от Мариани и със сигурност Здравко по-малко от Йерсон, но няма как да се подписват за по-малко от 10-ина хиляди евро. Взимаш тези пари, взимаш кинтите за трансфер, комисионни и тъ нъ, претегляш това, че привличането на новите доразби един отбор и че оставянето на някой от тях нямаше да навреди на бюджета за сметка непривличането на някой от новите и със сигутрност, отбоорът щеше да се представя по-стабилно, теглиш чертата, и така.
Здравко да се подписва на 10тина хиляди евра ....

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
- metodito
- Контакти:
tatusindo написа:metodito написа:Няма как да го докажа, но със сигурност новите не вземат чак толкова по-малко от старите. Вероятно Алар взима по-малко от Буш, Мазурек от Мариани и със сигурност Здравко по-малко от Йерсон, но няма как да се подписват за по-малко от 10-ина хиляди евро. Взимаш тези пари, взимаш кинтите за трансфер, комисионни и тъ нъ, претегляш това, че привличането на новите доразби един отбор и че оставянето на някой от тях нямаше да навреди на бюджета за сметка непривличането на някой от новите и със сигутрност, отбоорът щеше да се представя по-стабилно, теглиш чертата, и така.
Здравко да се подписва на 10тина хиляди евра ....![]()
![]()
![]()
![]()
Не, Здравко, не, чужденците.
metodito написа:Няма как да го докажа, но със сигурност новите не вземат чак толкова по-малко от старите. Вероятно Алар взима по-малко от Буш, Мазурек от Мариани и със сигурност Здравко по-малко от Йерсон, но няма как да се подписват за по-малко от 10-ина хиляди евро. Взимаш тези пари, взимаш кинтите за трансфер, комисионни и тъ нъ, претегляш това, че привличането на новите доразби един отбор и че оставянето на някой от тях нямаше да навреди на бюджета за сметка непривличането на някой от новите и със сигутрност, отбоорът щеше да се представя по-стабилно, теглиш чертата, и така.
Пак се гадае и се мята боб кой играч колко пара взима и водите странни и безсмислени дискусии. Няма как да знаем. Да не говорим, че има пари на ръка при (пре)подписване, бонус за брой мачове, бонус за голове, бонус за асистенции, сухи мрежи и т.н. Даже наскоро чух, че имало и бонус "резерва" - взимаш едни пари, ако цял мач си резерва и не влезеш в игра.

Приказките бяха, че ще се купуват можещи бг играчи с ниски заплати за да се спасява отбора от фалит. А то какво стана? Напълнихме се пак с чужденци които с нищо не са по добри от останалите след чистата...
Чандъра и Здравко за какво ги взехме след като не помири сват терен?
Паулиньо и Райнов нищо не играят, смени ги с тия момчета септември и...
ЕМИЛ написа:Приказките бяха, че ще се купуват можещи бг играчи с ниски заплати за да се спасява отбора от фалит. А то какво стана? Напълнихме се пак с чужденци които с нищо не са по добри от останалите след чистата...
Това пък кога се е приказвало? Нашите разправяха, че ще се опитат да подберат най-напред добри и перспектнивни българчета. Ако не стане, ще се дирят чужденци. Ама можещи БГ играчи с ниски заплати ... не помня някой да е формулирал целите по този начин.
Ама ако настояваш да ритат само българчета, не си ли противоречиш със следния коментар за Хубчев:
ЕМИЛ написа:Ако на полусезона е на 5 или повече точки изоставане от лидера да си обира крушите
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- metodito
- Контакти:
Nepobedim написа:metodito написа:Няма как да го докажа, но със сигурност новите не вземат чак толкова по-малко от старите. Вероятно Алар взима по-малко от Буш, Мазурек от Мариани и със сигурност Здравко по-малко от Йерсон, но няма как да се подписват за по-малко от 10-ина хиляди евро. Взимаш тези пари, взимаш кинтите за трансфер, комисионни и тъ нъ, претегляш това, че привличането на новите доразби един отбор и че оставянето на някой от тях нямаше да навреди на бюджета за сметка непривличането на някой от новите и със сигутрност, отбоорът щеше да се представя по-стабилно, теглиш чертата, и така.
Пак се гадае и се мята боб кой играч колко пара взима и водите странни и безсмислени дискусии. Няма как да знаем. Да не говорим, че има пари на ръка при (пре)подписване, бонус за брой мачове, бонус за голове, бонус за асистенции, сухи мрежи и т.н. Даже наскоро чух, че имало и бонус "резерва" - взимаш едни пари, ако цял мач си резерва и не влезеш в игра.И това са само уж официално договорените плащания, вие представята ли си какво може да става под масата?
Всякакви малоумщини стават - това е сигурно. А между другото аз не буча, защото мисля, че "новите" са по-слаби от старите. Няма значение дали са по-добри или не. В интерес на истината няколко пъти писах, че селекцията ми харесва. Друг ми е дерта.
-
- Контакти:
Nepobedim написа:metodito написа:Няма как да го докажа, но със сигурност новите не вземат чак толкова по-малко от старите. Вероятно Алар взима по-малко от Буш, Мазурек от Мариани и със сигурност Здравко по-малко от Йерсон, но няма как да се подписват за по-малко от 10-ина хиляди евро. Взимаш тези пари, взимаш кинтите за трансфер, комисионни и тъ нъ, претегляш това, че привличането на новите доразби един отбор и че оставянето на някой от тях нямаше да навреди на бюджета за сметка непривличането на някой от новите и със сигутрност, отбоорът щеше да се представя по-стабилно, теглиш чертата, и така.
Пак се гадае и се мята боб кой играч колко пара взима и водите странни и безсмислени дискусии. Няма как да знаем. Да не говорим, че има пари на ръка при (пре)подписване, бонус за брой мачове, бонус за голове, бонус за асистенции, сухи мрежи и т.н. Даже наскоро чух, че имало и бонус "резерва" - взимаш едни пари, ако цял мач си резерва и не влезеш в игра.И това са само уж официално договорените плащания, вие представята ли си какво може да става под масата?
В големите отбори е практика тази клауза за неизползвана смяна. Но тя обикновенно е за големи играчи, за които се смята, че ще са сред титулярите. А те имат и бонуси за попадане в стартовия състав... Честно казано би ме изненадало, ако и в нашия отбор има точно такава клауза.