mistreated написа:
Остави "цесекистите", нека говорим с факти. Нали разбираш, че голяма част от тези 130 журналисти също са пристрастни, като мен и теб и гласуването им няма нищо общо с реалността. Фактите са, че има много по-заслужили момчета от Краев, включително и бивши левскарчета!
Не мога да ги оставя цесекистите, защото само те се напъват да обезценят наградата му, само те сеят семката на омразничеството. Не видях подобни коментари от заралии, лудогорци, майни, оранжеви, бембени и други.
Добре де, щом голяма част от журналистите са пристрастни, щом хора като мен и теб са пристрастни, то кой да гласува тогава? Министерски съвет?
Според мен при избора на Краев са натежали похвалите от някои западни спортни медии и най-вече статиите определящи го като сигурен бъдещ невероятен талант. Което хич не е малко, даде се отзвук на пробите му в Сити и Юве, както казах името му се мерна в доста авторитетни издания, което е признание за самия него, а и за българския футбол изобщо, пък момчето е едва на 17 и е повече от приличен футболист за възрастта си. Къде ми го сравнявате с 19 и 20 годишни ловешки дзвезди, дали да не споменете все пак кой беше чувал за тях към 17-я им лазарник?
Ако имаш по-добра идея за оценяване-давай, стреляй.