Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boabbb » 18 фев 2015 09:44

plamenst7 написа:И аз съм малко скептичен отностно младите футболисти в Левски. Ако бяха истински таланти и от тях се очаква да станат големи футболисти, то в това състояние на Левски, те трябваше да са водещи фигури в състава. При това положение, не очаквам тяхното ниво да надхвърли това на титулярите в момента в Левски, а то е доста ниско.

Крайчо трябва да изчака и да се наложи в Левски, а не да пали към Италия още сега :roll: Ще стане като Вутов, чиято кариера, за съжаление, не се развива особено добре :| Не, че Чочо е вързал, ама поне влиза за по 20-30 минути, дано почне и за по повече :? Мисълта ми е, че при настоящата класа на състава, Краев има шанс да се наложи като титуляр и да събере поне самочувствие :!: И малко да го пратите на училище, че е уникално прост :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 фев 2015 09:58

ralka_levskarka написа:ключовите думи са най- проспериращ млад играч, но ти явно си малоумен и няма как да го разбереш..

Я му изкарай статистиката за 2014 и ми обясни, като на 6 годишен, колко точно е "просперирал" Краев?
Ако шум в медиите се брои за "просперитет" Николери щеше да е с поне 2 златни топки :)

ПП: Ето, хем ултраската да не се мъчи : http://www.transfermarkt.com/bozhidar-kraev/leistungsdaten/spieler/293607. Без тренировката със Спартак Варна има точно 2 асистенции - една с/у Ботев и една за купата с/у Монтана. Просперирал казваш ......
Последна промяна от Red_Neck на 18 фев 2015 10:08, променено общо 2 пъти.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 фев 2015 10:06

Има някакъв първоначален интерес за нов спонсор от успял българин, който отдавна не живее в България, но е потомствен левскар. Акциите материализират някаква инвестиция и дават права да се участва в управлението. Управлението на Левски е напълно прозрачно – след и преди заседанията на УС се разпространява какво е решавано и обсъждано.“

това са думи на Батков от днес.Остава да разберем и издирим този потомствен Левскар.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 фев 2015 10:08

zlatan написа:Има някакъв първоначален интерес за нов спонсор от успял българин, който отдавна не живее в България, но е потомствен левскар. Акциите материализират някаква инвестиция и дават права да се участва в управлението. Управлението на Левски е напълно прозрачно – след и преди заседанията на УС се разпространява какво е решавано и обсъждано.“

това са думи на Батков от днес.Остава да разберем и издирим този потомствен Левскар.

Томас Лафчис :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 фев 2015 10:08

Red_Neck написа:
ralka_levskarka написа:ключовите думи са най- проспериращ млад играч, но ти явно си малоумен и няма как да го разбереш..

Я му изкарай статистиката за 2014 и ми обясни, като на 6 годишен, колко точно е "просперирал" Краев?
Ако шум в медиите се брои за "просперитет" Николери щеше да е с поне 2 златни топки :)

"Просперитетът" на Краев е за завиждане. 9 мача за първенство, от които само 3 титуляр. Една асистенция и нула гола.
За купата 3 гола в невероятния двубой срещу Спартак Варна и една асистенция срещу Монтана.
Толкова...
В същото време неговият връстник Пламен Гълъбов от Литекс е почти неизменен титуляр с 14 мача в А група и 2 гола. Нека отбележим, че той е централен защитник и има 2 гола, а най-проспериращият ни нападател е с НУЛА гола.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 фев 2015 10:30

Кировец написа:
Stahlgewitter написа:Там е проблема,че нашите нямат трансферна политика,а иначе вадят играчи.Затова така ти изглеждат нещата.

Играчи вадят и Чепинец Велинград. Там също няма трансферна политика и ресурс, инак ще ви бият и те по приходи от трансфери.

Няма как да се пише за таланти и супер очаквания, а да не са разграбени като топъл хляб от големите в Европа или хайде поне от средната черга.

Тикво, 50% от играчите в А група са минали през школата на Левски.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 фев 2015 10:45

mistreated написа:
Red_Neck написа:

"Просперитетът" на Краев е за завиждане. 9 мача за първенство, от които само 3 титуляр. Една асистенция и нула гола.
За купата 3 гола в невероятния двубой срещу Спартак Варна и една асистенция срещу Монтана.
Толкова...
В същото време неговият връстник Пламен Гълъбов от Литекс е почти неизменен титуляр с 14 мача в А група и 2 гола. Нека отбележим, че той е централен защитник и има 2 гола, а най-проспериращият ни нападател е с НУЛА гола.

Е-е, аз не съм видял статия в ДонБидон за него :shock:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 фев 2015 11:34

Кажете някой по-проспериращ от Краев? Щом Владо Стоянов е футболист на годината значи нещата не са добре..
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 фев 2015 11:37

W84me написа:Кажете някой по-проспериращ от Краев? Щом Владо Стоянов е футболист на годината значи нещата не са добре..

Мисля, че дадох пример. Научете се да четете преди да отговаряте! Факт е, че има негови връстници или максимум година по-големи, които са си наложени титуляри в отборите си. Играят редовно и имат повече голове и асистенции от Краев. Защо тогава той?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 фев 2015 11:46

W84me написа:Кажете някой по-проспериращ от Краев? Щом Владо Стоянов е футболист на годината значи нещата не са добре..

Човекът беше писал за някакъв пич :roll: Иначе втората част е истина - щом Винкела е футболист номер 1 ... дето имаше един от началото на прехода, който беше казал " Егати държавата, щом аз съм й вицепремиер " :mrgreen:

Върни се в “Левски”