specter написа:
П. С.: Тоя бек ни е изключително нужен. Не стига, че имаме необходимост от такъв, ами и с това име подозирам, че няма как да не се превърне в легенда на Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
specter написа:
П. С.: Тоя бек ни е изключително нужен. Не стига, че имаме необходимост от такъв, ами и с това име подозирам, че няма как да не се превърне в легенда на Левски.
Popokatepetal написа:Обаче късата памет ми прави впечатление, че се е настанила трайно в мозъците на редовия син фен. Само за няколко месеца сте способни да забравите как определени хора са ни късали нервите с неадекватните си отигравания. Краев вкарал на Порто, следователно не сме били прави да го критикуваме когато не играеше нищо при нас. То по тая логика дайте да не критикуваме и сегашните ни звезди, защото един ден в някой от следващите си отбори може някой от тях да вкара гол на Бенфика примерно. И това трябва да оправдае десетките безлични мачове със синята фланелка?????? Да ви имам логиката. Ама какво се учудвам, като тука съм чел и мнения как май не сме били справедливи към Данчо Милиев, защото в новия си отбор май веднъж даже се изтеглил на време за засада.......Народе!!!
drvasko98 написа:Popokatepetal написа:Обаче късата памет ми прави впечатление, че се е настанила трайно в мозъците на редовия син фен. Само за няколко месеца сте способни да забравите как определени хора са ни късали нервите с неадекватните си отигравания. Краев вкарал на Порто, следователно не сме били прави да го критикуваме когато не играеше нищо при нас. То по тая логика дайте да не критикуваме и сегашните ни звезди, защото един ден в някой от следващите си отбори може някой от тях да вкара гол на Бенфика примерно. И това трябва да оправдае десетките безлични мачове със синята фланелка?????? Да ви имам логиката. Ама какво се учудвам, като тука съм чел и мнения как май не сме били справедливи към Данчо Милиев, защото в новия си отбор май веднъж даже се изтеглил на време за засада.......Народе!!!
Не могат да се атакуват персонално футболисти, които играят за първи втори път заедно в неадекватна схема и т.н. Когато реално си с един ДМ, не можеш да очакваш той да покрие всички дупки в предмостието и заедно с това да организира играта на фона на псувните по него от 10тата минута нататък, щото партньорът му се крие като мишка. Щото същия ДМ се справи добре или поне прилично, когато беше съпорт на друг играч в зоната си. Иначе е ясно, че няма техника, но не е първият играч без достатъчно техника на тази позиция. Не могат да се критикуват офанзивните играчи за загубените единоборства, поради липсата на свързващото звено (Марияни, Мазурек) при прехода от защита в нападение, защото с цялото ми уважение, бековете са само съпорт на този процес, а при нас са едва ли не основните играчи, работещи с топката. Едни ей такива работи.
drvasko98 написа:Кой е най-псуваният от всички? За него говоря.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, futbolqga, Halo, icemanbg33, obi4am_pirin, tiamat, vlong и 26 госта