Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Бивши играчи и треньори

Мнениеот metodito » 11 авг 2019 22:50

specter написа:
П. С.: Тоя бек ни е изключително нужен. Не стига, че имаме необходимост от такъв, ами и с това име подозирам, че няма как да не се превърне в легенда на Левски.

:lol:

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 12 авг 2019 12:17

Обаче късата памет ми прави впечатление, че се е настанила трайно в мозъците на редовия син фен. Само за няколко месеца сте способни да забравите как определени хора са ни късали нервите с неадекватните си отигравания. Краев вкарал на Порто, следователно не сме били прави да го критикуваме когато не играеше нищо при нас. То по тая логика дайте да не критикуваме и сегашните ни звезди, защото един ден в някой от следващите си отбори може някой от тях да вкара гол на Бенфика примерно. И това трябва да оправдае десетките безлични мачове със синята фланелка?????? Да ви имам логиката. Ама какво се учудвам, като тука съм чел и мнения как май не сме били справедливи към Данчо Милиев, защото в новия си отбор май веднъж даже се изтеглил на време за засада.......Народе!!!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 авг 2019 12:32

А помните ли Мариян Христов, като дойде в Левски с големите очаквания какво дърво беше в началото? На мача с Динамо в Букурещ остана сам с// вратаря и си оплете краката, като Бербатов с/у нас, когато ни направи шампиони 2000-та. Но му трябваше около месец да се адаприра и после бележеше, като фурия, а ЦСКА-то си ги наказваше редовно, след което бе продаден в Кайзерслаутерн, или Кикерс Офенбах май беше, не помня точно.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 авг 2019 12:36

Popokatepetal написа:Обаче късата памет ми прави впечатление, че се е настанила трайно в мозъците на редовия син фен. Само за няколко месеца сте способни да забравите как определени хора са ни късали нервите с неадекватните си отигравания. Краев вкарал на Порто, следователно не сме били прави да го критикуваме когато не играеше нищо при нас. То по тая логика дайте да не критикуваме и сегашните ни звезди, защото един ден в някой от следващите си отбори може някой от тях да вкара гол на Бенфика примерно. И това трябва да оправдае десетките безлични мачове със синята фланелка?????? Да ви имам логиката. Ама какво се учудвам, като тука съм чел и мнения как май не сме били справедливи към Данчо Милиев, защото в новия си отбор май веднъж даже се изтеглил на време за засада.......Народе!!!

Не могат да се атакуват персонално футболисти, които играят за първи втори път заедно в неадекватна схема и т.н. Когато реално си с един ДМ, не можеш да очакваш той да покрие всички дупки в предмостието и заедно с това да организира играта на фона на псувните по него от 10тата минута нататък, щото партньорът му се крие като мишка. Щото същия ДМ се справи добре или поне прилично, когато беше съпорт на друг играч в зоната си. Иначе е ясно, че няма техника, но не е първият играч без достатъчно техника на тази позиция. Не могат да се критикуват офанзивните играчи за загубените единоборства, поради липсата на свързващото звено (Марияни, Мазурек) при прехода от защита в нападение, защото с цялото ми уважение, бековете са само съпорт на този процес, а при нас са едва ли не основните играчи, работещи с топката. Едни ей такива работи.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 12 авг 2019 12:56

drvasko98 написа:
Popokatepetal написа:Обаче късата памет ми прави впечатление, че се е настанила трайно в мозъците на редовия син фен. Само за няколко месеца сте способни да забравите как определени хора са ни късали нервите с неадекватните си отигравания. Краев вкарал на Порто, следователно не сме били прави да го критикуваме когато не играеше нищо при нас. То по тая логика дайте да не критикуваме и сегашните ни звезди, защото един ден в някой от следващите си отбори може някой от тях да вкара гол на Бенфика примерно. И това трябва да оправдае десетките безлични мачове със синята фланелка?????? Да ви имам логиката. Ама какво се учудвам, като тука съм чел и мнения как май не сме били справедливи към Данчо Милиев, защото в новия си отбор май веднъж даже се изтеглил на време за засада.......Народе!!!

Не могат да се атакуват персонално футболисти, които играят за първи втори път заедно в неадекватна схема и т.н. Когато реално си с един ДМ, не можеш да очакваш той да покрие всички дупки в предмостието и заедно с това да организира играта на фона на псувните по него от 10тата минута нататък, щото партньорът му се крие като мишка. Щото същия ДМ се справи добре или поне прилично, когато беше съпорт на друг играч в зоната си. Иначе е ясно, че няма техника, но не е първият играч без достатъчно техника на тази позиция. Не могат да се критикуват офанзивните играчи за загубените единоборства, поради липсата на свързващото звено (Марияни, Мазурек) при прехода от защита в нападение, защото с цялото ми уважение, бековете са само съпорт на този процес, а при нас са едва ли не основните играчи, работещи с топката. Едни ей такива работи.

Кой е този ДМ, за когото говориш?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 авг 2019 13:09

Кой е най-псуваният от всички? За него говоря.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 12 авг 2019 13:18

drvasko98 написа:Кой е най-псуваният от всички? За него говоря.

Ако визираш Райнов, то критиките към него са напълно основателни, най-малкото защото повечето му грешки са абсолютно непредизвикани. Само си припомни как се предпази от топката при третия гол на АЕК. Дори няма да коментирам заставането му или безмислените балтии в центъра на терена ( а понякога и в наказателното ни поле), плод на абсолютната му дърводелщина и липса на елементарна футболна култура.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 12 авг 2019 13:54

Най-псувания за мене е Данчо Милиев, каква легенда на Бг футбола е този човек.
Ако сега не е на хонорар при домуса,,,,,, дано поне ходи за риба редовно
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 авг 2019 14:37

Крайно време е да взема мерки относно синия раздел. Може да са малко радикални, но вие си го изпросихте. При конфликт между двама или повече сини потребителя в някоя от темите в синия раздел. То съответната тема ще бъде заключена за един ден. А провинилите се потребителите ще бъдат наказани според заслугите си.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 14 авг 2019 10:14

Искам да ви върна усмивките от старите ленти, ако случайно нещо ви е криво за сегашното положение... :lol:

Изображение
Изображение

Върни се в “Левски”