Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

goshev
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот goshev » 23 авг 2019 18:19

Michael_Buble написа:
Kiril2681 написа:Ако съм роден в Словакия ( абсолютно примерно избирам примерите ), дошъл съм да изкарам някой лев в Б-я, обещана ми е хубава работа и кариерно развитие ( участие в ЕКТ), обаче идвам и в тази прословута Европа срещам някой АЕК, Зоря...и сме дотам! Остава ми да изляза горд и надъхан срещу Бистрица, Царско село и т.н. Дотук добре! Излизам и гледам на трибуните 700-1000 души, започвам да "работя" и насреща ми двама еднакви - единия се казва Веско, другия Йордан...изчаластрят ме два-три пъти по пищяла, някой съдия...от Шумен, примерно, вика "Играй", от публиката почват да ме псуват...След това отивам да "работя" в Русе, потъвам до топките в калта по терена....и.....се обаждам на мениджъра си..."Айде да се махаме" - как, по дяволите ще ме спреш?

Аз като написах преди няколко месеца, че проблема ни е куртурно-цивилизационен, тука ме наричаха иронично "философ". Преди да мислим за добри чужденци и пробиви в ЕКТ, трябва да си оправим и хардуеъра и софтуеъра. Първото е стадионите, а второто манталитета. Поне в София, Пловдив, Ст.Загора, Варна и Бургас трябва да се направят стадиони тип молове във формата на пръстен. Мача е от 20ч. Ти отиваш със семейството в 17ч. Хапваш нещо със съпругата в Spageti Company, после оставяте детето в Playground или детски кът, тя си обикаля по магазините, а ти отиваш да си гледаш мача. Ако е момченце, взимаш и малчугана, за за го направиш левскарче от малък. :)
Мога да си заложа апартамента, че този подход ще докара средна посещаемост(поне на Левски) около 15 хил. средно на мач на сезон. С печалбата от билети и тази от търговските обекти, наеми от "Zara", H&M, ресторанти, ентъртейнмънт и прочие, за 10-12 години ще се избие цялата инвестиция от около 100 млн. лева.
Има, за съжаление, едно голямо НО!!!
Всичко описано по-горе става абсолютно безмислено, ако на стадиона идват хора отишли на война, с освирепял поглед, които кълнат и псуват, защото са нещастни в личния си живот. А в делнични дни пребиват с метални пръти хора около стадиона, които са на всичкото отгоре служители на клуба. Е, с такива "посетители" на спортно събитие аз не бих си закарал детето, пък ако ще да ми направят стадион като орбитална станция.

Тук усещам продуктово позициониране. :)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 23 авг 2019 19:16

Със сигурност... :mrgreen:
Ама все пак като се знае структурата на стадиона и разположението на пространствата които евентуално могат да се използват за нещо такова и настава смях...Единствено един хубав басеин и спа център е наи апетитно.Никъде наоколо няма къде да поплува човек.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 23 авг 2019 21:42

metodito написа:
WPWW написа:Спокойно можеше да върнат Старокин, Панайотов и Вутов, вместо да се да се чудят откъде да измислят футболисти на техните позиции или да налагат дървари и вечни надежди, които падат с по 3-4 гола.

А комисионна от Васко и Старокин, как? Нали и те семейства имат, ипотеки, коли, кредити. Детето гладно, жената и то, како, да некой лев. Васко е Шави в сравнение с Райнов.

Вътрешните пиявици са проблема на този клуб, "сърце и душа" давали, но не своите, нещо като нашенските патриоти.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 авг 2019 09:29

Астрономическото лято е към края си, за разлика от трансферното лято на Герена. След като половин месец се молиха на един австрохърватин сега се молят на един израелосуданец. Едва ли нежеланието на двамата да играят в Левски е смесения им произход. Киселякът от Гложене така и не разбра, че насила хубост не става. Ефектът от този Таута ще е колкото от Алар. Хората са поживели малко в Европа и са придобили европейски манталитет за това не му отказват директно като звездната двойка от Коматево. Ще го мотаят още, после и да го вземат ще се окаже, че не е готов за игра понеже не бил тренирал и така ще дойде Коледа. Отборът вече ще е без шансове за трофей и всичко ще започне отново. Както в последните десетина години. В Левски трябва да идват хора с качества и желание- като Слави Костов, а не само с желание- като Райнов. Ако не виждаш нещо позволи на друг да ти го покаже.
Това трябва да прочете Мръщелан, след като няма умствени възможности да разчете индикациите за елементарни истини: https://www.kotasport.com/letargiata-na ... da-plashi/

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 авг 2019 10:00

wilge написа:Това трябва да прочете Мръщелан, след като няма умствени възможности да разчете индикациите за елементарни истини: https://www.kotasport.com/letargiata-na ... da-plashi/

Те хората ще му го разчетат... Абсолютно безпринципни неща се случиха по отношение на селекцията тази пролет и това лято. Да кажа скандални, ма и по-скандални е имало, те вече са нормални. Има ли някъде да заложа, че и този отбор на Хубчев и ПК ще бъде разтурен до година-година и половина?
Бих заложил също, че на някои от тея новите, ще им запука за публиката и клуба, ще се разиграе, някой от тях ще ни стане любимец даже, но ще бъдат махнати първи. ;)

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 24 авг 2019 12:12

В transfermarkt виждам вече са наредили Taleb Tawatha в Левски. Пак ли е грешка или вече е станало факт?

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 24 авг 2019 15:06

Какво става? Този германоизраелец от афроамерикански произход ще идва ли най сетне или още чете записките по българските въстания и проучва задълбочено Левски.
АЙ сектир ти и куция кон.И той като Райнов и Алар рев до небесата ,треперене за него яко молене и поклони до земята и накрая пълна аматьорска нула.
Да затварят кепенците и трансфери чак зимата.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 24 авг 2019 15:11

В Трансфермаркета вече го пишат наш футболист, ама то и друг път им се е случвало да ги правят тия схеми. Ще видим :roll:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 24 авг 2019 16:01

specter написа:В Трансфермаркета вече го пишат наш футболист, ама то и друг път им се е случвало да ги правят тия схеми. Ще видим :roll:

Само снимка с фланелка и шалче, друго не се признава като доказателство!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 24 авг 2019 16:03

Иначе, ако наистина има оферти от Леванте и турски клуб, трудно ще избере да дойде в България, но да видим...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”