Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Sinite ot Sofia » 16 фев 2015 14:17

И още нещо, много важно - Гонзо взе треньор, който разбира играта. Ако сте наблюдавали контролите на отбора в Анталия сигурно сте чули непрестанните подмятания на Стоев относно "дъвченето на топката" отзад, бавното придвижване по терена, липсата на движение без топка. Години наред нямаше кой да обърне внимание на тези неща.. "отбора вървял добре", "имало развитие". Глупости - ужасно бавен, старомоден, непривлекателен и непечеливш футбол се играеше. Мисля, че ще видим промяна още от първия официален мач.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 16 фев 2015 15:03

Sinite ot Sofia написа:И още нещо, много важно - Гонзо взе треньор, който разбира играта. Ако сте наблюдавали контролите на отбора в Анталия сигурно сте чули непрестанните подмятания на Стоев относно "дъвченето на топката" отзад, бавното придвижване по терена, липсата на движение без топка. Години наред нямаше кой да обърне внимание на тези неща.. "отбора вървял добре", "имало развитие". Глупости - ужасно бавен, старомоден, непривлекателен и непечеливш футбол се играеше. Мисля, че ще видим промяна още от първия официален мач.
Съгласен съм, че Стойчо Стоев е добър треньор който разбира играта. Справка Лудогорец който макар и вече готов отбор с идването на Стоев стана още по силен. Същия Стоев натри носа на тройчо и тук не говоря за Лудогорец, а още за мача с Миньор. Но Гонзо ли е толкова прозорлив да го вземе или нямаше друг изход след като Херо отказа, а отбора вече бе пред отпадане от шестицата. И последното не ни се е разминало защото може и да не зависи от нас. Ако Гонзо беше директор на място, или Херо да почва веднага, или като не иска търсиш Стоев да започва. Защото сега закъсня много. А отделно е какви футболисти доведе директора Гонзо на новия треньор и бяха ли точно тези които последния пожела. Не, спороред мен Гонзо взе каквито има колкото да не без хич. Може от някой от новопривлечените да стане свирка, но това ще е въпреки "гениалната" селекция на директора. Пак казвам, уважавам много футболиста Гонзо. Но като директор той е част от проблемите на Левски. А основния проблем е с мустаци и се казва Тодор Батков. А вината на Гонзо е, че се опитва да служи за параван на Батков и с това удължава вредия му престой тук. В този момент всеки ден в повече в който Батков е начело на Левски в някакво качество е спирачка за пътя на отбора напред. Ако Батков някога е имал положителна роля за развитието на Левски, тя е останала безвъзвратно в миналото и неговото време напрактика е изтекло отдавна.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 фев 2015 17:29

Както знаете, от 21 февруари би трябвало да стартира новият спортен канал на Диема, за който се твърди, че ще предава най-завързаните мачове от родната футболна група, както и дербита от Англия. Медийната група съобщи, че пакетът ще се предлага от кабелните ни доставчици срещу сумичката от 3.96 лв.
Защо пиша това тук ли? За да разбера дали някой от вашите оператори вече е включил пакета в програмните схеми, защото моето операторче Bliz*o вече няколко дни поред ми дава уклончиви отговори, тоест не ми дава никакъв конкретен отговор на простичкия въпрос: Ще предлагате ли въпросните канали и срещу каква сума? Все пак имаме и гостувания тази пролет, а не всички от тях могат да се посетят.

[offtopic]Реших, че няма нужда да пускам нова тема за това си питане, но ако модераторите преценят, че не му е тук мястото-да трият по усмотрение :)[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 16 фев 2015 18:04

Аз съм на Булсатком с два приемника и се чудя дали ще трябва да плащам за всеки приемник по 3.96лв или само 3.96лв и ще ги имам и на двата тези програми? Двата приемника са с еднакви пакети и си плащам 19лв на месец общо... Ще питам в офиса, но ако някой все пак знае! :roll:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 фев 2015 18:08

zlato1234 написа:Аз съм на Булсатком с два приемника и се чудя дали ще трябва да плащам за всеки приемник по 3.96лв или само 3.96лв и ще ги имам и на двата тези програми? Двата приемника са с еднакви пакети и си плащам 19лв на месец общо... Ще питам в офиса, но ако някой все пак знае! :roll:

Мисля, че е веднъж, ние като си платим за НБО, примерно, и си го имаме и на трите приемника. Не плащаме три пъти.. А иначе приемника ти трябва да е ХД, за да гледаш каналите.

Аз ще помоля някой да ми обясни по простичко интервюто на Батков. Например аз, колко пари да дам, за да си купя, не знам и аз купя, дадат, акция?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 16 фев 2015 18:30

ralka_levskarka написа:
zlato1234 написа:Аз съм на Булсатком с два приемника и се чудя дали ще трябва да плащам за всеки приемник по 3.96лв или само 3.96лв и ще ги имам и на двата тези програми? Двата приемника са с еднакви пакети и си плащам 19лв на месец общо... Ще питам в офиса, но ако някой все пак знае! :roll:

Мисля, че е веднъж, ние като си платим за НБО, примерно, и си го имаме и на трите приемника. Не плащаме три пъти.. А иначе приемника ти трябва да е ХД, за да гледаш каналите.

Мерси, сега прочетох, че уж няма да е само за HD приемници, а също и SD което е добре, защото единият ми приемник не е HD :mrgreen: , но ако се окаже само на HD ще гледам само на него! :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 16 фев 2015 18:35

Исторически момент за Левски: Батков подарява акциите си (http://gong.bg/bg-football/a-grupa/batk ... -si-316818)

Дай, Боже, да се отървем от този комунистически боклук и агент на ДС. Докоснат ли се до нещо комунистите - разсипват го.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 фев 2015 18:36

zlato1234 написа:
ralka_levskarka написа:

Мерси, сега прочетох, че уж няма да е само за HD приемници, а също и SD което е добре, защото единият ми приемник не е HD :mrgreen: , но ако се окаже само на HD ще гледам само на него! :)

Е това е добре значи :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 17 фев 2015 00:07

Изображение

Този ли титан /вдясно/ ще ви превръща в империя и букмейкър? :mrgreen:
И как по-точно ПФК ще е и букмейкър? :? Според мен някой трябва да го събуди от съня, който сънува. :mrgreen:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 фев 2015 00:30

Това за буките е просто без коментар.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”