delqnski47 написа:honda написа:delqnski47 написа:honda написа:delqnski47 написа:honda написа:Аз все още не виждам на нещо ,което прилича на отговор на моите въпроси![]()
Защо 5 години никой от вас не отговори защо официално благодарихте на ББ ,че ви е вкарал в ППЛ?
Реално погледнато през последните 12 години ,особено след 2014 практически всичко в сериозния бизнес в България се решаваше от ББ и затова сме в това състояние в което сме.
Знам колко са длъжниците на КТБ - въобще не са много .Има ги описани всичките във въпросния доклад. (Общата им бройка е приблизително колкото са пръстите на ръцете и краката на един човек и ГГ е един от тях). Проблема е че ГГ не си връща задълженията. Във всяка една "нормална" държава(не управлявана от ББ) щеше да последва насилствено събиране на тези задължения. Много жалко за теб ако считаш официален доклад на компания като "Аликс Партнерс" за конспирации. Не за първи път ти пиша по темата,че тези които са написали въпросния доклад са получили десетки милиони евро ( доколкото си спомням 35 ,но за последното не претендирам за коректност) и носят отговорност(включително и съдебна) за всичко написано във доклада.
Претендираш,че си много близо до ГГ- какво се случи с бизнеса му след същия този доклад? - Дали една огромна световна компания не преустанови отношенията си с него? Аз нямам претенции да съм от близкото обкръжение на ГГ ,но случайно знам името на въпросната компания. И това не доведе ли до големи загуби на ГГ? Защо не съди "Аликс Партнерс" ако написаното от тях не е вярно след като това е довело до пропуснати ползи за стотици милиони на година?
В Аликс Партнерс пише ,че има задължения , а не че е нарушил нещо . Едното не означава винаги другото . Аликс Партнерс не е съд .
А това ,че някой е "благодарил " на Бойко Борисов също абсолютно нищо не значи . Ти като фен на "Левски " да се подиграваш на тема "благодарности" към Бойко Борисов е доста нелепо.
Никой не е твърдял,че "Аликс Партнерс" са съд. Макар че могат и да върнат дължимите суми (по съдебен път) срещу определен процент разбира се- това им е бизнеса.
Интересното е ,че нищо от задълженията на ГГ описани от "Аликс Партнерс" не са върнати ,а това вече е нарушение. За всеки човек с половин гънка в мозъка му става ясно ,че ГГ и ББ са играли заедно в тази игра, ако ГГ играеше "соло" щяха да му вземат всичко(напълно законно).
Много удобно забравяте да споменете ,че вие благодарихте на ББ ,че вие вкарал в ППЛ или бъркам.
За нас нямам спомени да се е намесвам в спортни въпроси - примерно да ни опрощавал наказания, да ни е обявявал за шампиони и т.н.
ББ и неговата клика от чист популизъм помагаха на всчики клубове,като Левски не е в топ 5 на клубовете получили помощ. Докато той самия обяви,че вие сте тези на които е помагал най-много.
Защо не отговаряш на другите въпроси ,които съм ти задал или те е срам от отговора.
Пак ти казвам, недей да наглееш за ''благодарностите'' , при положение че си левскар . Грозно е, голям човек си . Не сме толкова глупави, всички помним тук и ваши благодарности ....
Но тези ''благодарности'' са без значение, защото, както казваш, Бойко се намесваше навсякъде . Относно въпросите ти. Занимаваш ме с бизнеса на Ганчев . Това няма нищо общо с футбола, спорта и отборите, които коментираме тук .
Би ли посочил с кои действия на ББ е помогнал на Левски и е ощетил държавата? Докато аз мога да ти посоча доста такива с които е помогнал на любимия ти клуб и е ощетил държавата.
Наистина ли бизнеса на ГГ и ЮИ няма нищо общо с футбола и с любимия ви клуб?- как ви е образуван бюджета? И случайно дали не дължите на техни фирми около 50 млн лв(без лихвите)?
Разбира се . Укриване на данъци от Божков и влагането им в любимото ти клубче. Гледам че клониш към такъв начин на обвинение към нас как бюджета ни се бил оформил . Та ето ти малко материал за размисъл .
Ти си живееш в някакъв имагинерен свят в който ЦСКА е лошото , а Подуене - доброто, май.
Че сме фенове , фенове сме. Ама аз лично чак толкова радикален не съм с размишленията си .
Наистина ли има укриване на данъци от Божков?- аз лично не знам за такива. Бих бил благодарен да споделиш каквото знаеш по въпроса.
Не претендирам ,че съм запознат с казуса за разлика от теб- даже отвори цяла тема във форума
От това ,което съм запознат до отнемането на лиценза на Лотарията ,компанията няма неплатени суми към държавата. Споменаваха се суми около 700 млн лв дължими такси поради разликата между начина по които са изчислявани таксите и как е трябвало да бъдат изчислявани. Но официален иск за тези дължими суми (поне доколкото ми е известно) не е предявяван към лотарията.
Аз за разлика от вас винаги съм твърдял ,че това че някой е собственик или спонсор на любимия ми клуб по никакъв начин не го освобождава от плащане на задължения към държавата. И най-нормалното нещо за мен е първо да си платят всичко ,което дължат на държавата и после ако им остане нещо и имат желание са добре дошли да помагат на Левски.
Би ли посочил едно мое мнение в което защитавам който и да е от собствениците на Левски?
Докато вие сте тези ,които скачате като матросовци да защитавате вашите собственици. То ЕС глобява на няколко пъти България заради ваши собственици, ама как никой от вас не призова ГГ да върне неправилно получените пари,които бяха платени от всеки един от нас. Как никой не призова ЮИ да върне парите получени от ДПС?