Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 11 фев 2022 09:04

Това с Виваком въобще не е ощетяване на Държавата,а врътките Божков-Герб въобще не са ощетили Държавата,да не продължавам с другите ви собственици и спонсори.Поне да бяхте малко по-смирени, фенове на ЦСКА не ходиха на свиждане на Борисов като си скъса за енти път менискуса.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

На линия
honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 фев 2022 09:27

peliforewer написа:Това с Виваком въобще не е ощетяване на Държавата,а врътките Божков-Герб въобще не са ощетили Държавата,да не продължавам с другите ви собственици и спонсори.Поне да бяхте малко по-смирени, фенове на ЦСКА не ходиха на свиждане на Борисов като си скъса за енти път менискуса.

Вече не знам колко пъти съм ти писал,че има официален доклад от една от най-големите в света разследващи компании (в техен интерес е да намерят нередности - от това зависи хонорара им) и не намериха нищо нередно в сделката за Виваком.
За ББ-ВБ - коя година стават и какъв е тогава ВБ в Левски?
И кога ВБ стана далавераджия ? И за кой клуб е дал повече за Левски или за ЦСКА? И защо ВБ беше ударен точно когато беше собственик на Левски, а не 5 години преди това,когато се занимаваше със същата дейност?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 фев 2022 09:50

peliforewer написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=m-woud5Mipw[/youtube]

Но Левски е жив.
Я покажи къде е ЦСКА след Бройчо Младенов, че вече 5 г не го няма на спортния терен? :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 фев 2022 09:51

Божков като беше в ЦСКА нямаше Национална лотария.Божков никога не е казвал ,че са го принудили да стане собственик на ЦСКА.Щом за теб това което се случи с Виваком не е пладнешки обир на вложителите на КТБ значи критериите и компетентността ти са много спорни.Държавата имаше възможност да осуети далаверата с Виваком,но пасува,а дори освободи едни запорирани имоти на Цветан Василев за да могат крадците на оператора да го препродадат тройно по-скъпо.Твоите доклади дето ги развяваш като акции на ПФК Левски из София отдавна не могат да ме впечатлят.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 фев 2022 09:55

realno написа:
peliforewer написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=m-woud5Mipw[/youtube]

Но Левски е жив.
Я покажи къде е ЦСКА след Бройчо Младенов, че вече 5 г не го няма на спортния терен? :mrgreen:

Правилно си написал...НЕ ГО НЯМА....на български това го превеждам.... ИМА ГО.... :)
W84me ( Блатер) ..

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 фев 2022 10:00

peliforewer написа:Божков като беше в ЦСКА нямаше Национална лотария.Божков никога не е казвал ,че са го принудили да стане собственик на ЦСКА.Щом за теб това което се случи с Виваком не е пладнешки обир на вложителите на КТБ значи критериите и компетентността ти са много спорни.Държавата имаше възможност да осуети далаверата с Виваком,но пасува,а дори освободи едни запорирани имоти на Цветан Василев за да могат крадците на оператора да го препродадат тройно по-скъпо.Твоите доклади дето ги развяваш като акции на ПФК Левски из София отдавна не могат да ме впечатлят.

Черепа, като беше в умрялото дружество, имаше един еврофутбол, който беше по-голям монополист и от Мтел за периода. Та хайде не ми разтягай лакърдии. Поне в смъртта си запазете някакво достойнство, а не постоянно да пикаете върху гроба на ЦСКА :evil:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 фев 2022 10:09

Св.св. Лупи Свинеубиец сипал на припоците :) но пък защитава сериозно Стойче Синият брат

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 фев 2022 10:49

Ганчев, убиеца на ЦСКА е създал някаква "виртуална" припошка реалност, като част от тази измислена реалност са податливите на манипулации припоци, които като създателите си от БКП имат култ към личността. Но тази личност е техния убиец. Още не мога да си обясня как е накарал "верните" на ЦСКА да си убият клуба и да припознаят Литекс за ЦСКА. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 фев 2022 10:57

honda написа:
delqnski47 написа:
honda написа:
delqnski47 написа:
honda написа:
delqnski47 написа:Благодарим и на вас също . :) А за ''главния макак на републиката'' как да не му ''благодари'' човек... според твойте думи всичко в държавата се е решавало от него .
Какво трябва да говори това, че Гриша Ганчев имал задължения към КТБ, че не ми е ясно . Знаеш ли колко хора , малки и големи, са погасявали кредит през това време ? И какъв е проблема в това ? За КТБ имаме в момента само конспирации . За ППЛ нямаме . Всички отбори в ППЛ се съгласиха на новия формат . Това е . Точка .

Аз все още не виждам на нещо ,което прилича на отговор на моите въпроси :mrgreen:
Защо 5 години никой от вас не отговори защо официално благодарихте на ББ ,че ви е вкарал в ППЛ?
Реално погледнато през последните 12 години ,особено след 2014 практически всичко в сериозния бизнес в България се решаваше от ББ и затова сме в това състояние в което сме.
Знам колко са длъжниците на КТБ - въобще не са много .Има ги описани всичките във въпросния доклад. (Общата им бройка е приблизително колкото са пръстите на ръцете и краката на един човек и ГГ е един от тях). Проблема е че ГГ не си връща задълженията. Във всяка една "нормална" държава(не управлявана от ББ) щеше да последва насилствено събиране на тези задължения. Много жалко за теб ако считаш официален доклад на компания като "Аликс Партнерс" за конспирации. Не за първи път ти пиша по темата,че тези които са написали въпросния доклад са получили десетки милиони евро ( доколкото си спомням 35 ,но за последното не претендирам за коректност) и носят отговорност(включително и съдебна) за всичко написано във доклада.
Претендираш,че си много близо до ГГ- какво се случи с бизнеса му след същия този доклад? - Дали една огромна световна компания не преустанови отношенията си с него? Аз нямам претенции да съм от близкото обкръжение на ГГ ,но случайно знам името на въпросната компания. И това не доведе ли до големи загуби на ГГ? Защо не съди "Аликс Партнерс" ако написаното от тях не е вярно след като това е довело до пропуснати ползи за стотици милиони на година?

В Аликс Партнерс пише ,че има задължения , а не че е нарушил нещо . Едното не означава винаги другото . Аликс Партнерс не е съд .
А това ,че някой е "благодарил " на Бойко Борисов също абсолютно нищо не значи . Ти като фен на "Левски " да се подиграваш на тема "благодарности" към Бойко Борисов е доста нелепо.

Никой не е твърдял,че "Аликс Партнерс" са съд. Макар че могат и да върнат дължимите суми (по съдебен път) срещу определен процент разбира се- това им е бизнеса.
Интересното е ,че нищо от задълженията на ГГ описани от "Аликс Партнерс" не са върнати ,а това вече е нарушение. За всеки човек с половин гънка в мозъка му става ясно ,че ГГ и ББ са играли заедно в тази игра, ако ГГ играеше "соло" щяха да му вземат всичко(напълно законно).
Много удобно забравяте да споменете ,че вие благодарихте на ББ ,че вие вкарал в ППЛ или бъркам.
За нас нямам спомени да се е намесвам в спортни въпроси - примерно да ни опрощавал наказания, да ни е обявявал за шампиони и т.н.
ББ и неговата клика от чист популизъм помагаха на всчики клубове,като Левски не е в топ 5 на клубовете получили помощ. Докато той самия обяви,че вие сте тези на които е помагал най-много.
Защо не отговаряш на другите въпроси ,които съм ти задал или те е срам от отговора.

Пак ти казвам, недей да наглееш за ''благодарностите'' , при положение че си левскар . Грозно е, голям човек си . Не сме толкова глупави, всички помним тук и ваши благодарности ....
Но тези ''благодарности'' са без значение, защото, както казваш, Бойко се намесваше навсякъде . Относно въпросите ти. Занимаваш ме с бизнеса на Ганчев . Това няма нищо общо с футбола, спорта и отборите, които коментираме тук .

Би ли посочил с кои действия на ББ е помогнал на Левски и е ощетил държавата? Докато аз мога да ти посоча доста такива с които е помогнал на любимия ти клуб и е ощетил държавата.
Наистина ли бизнеса на ГГ и ЮИ няма нищо общо с футбола и с любимия ви клуб?- как ви е образуван бюджета? И случайно дали не дължите на техни фирми около 50 млн лв(без лихвите)?

Разбира се . Укриване на данъци от Божков и влагането им в любимото ти клубче. Гледам че клониш към такъв начин на обвинение към нас как бюджета ни се бил оформил . Та ето ти малко материал за размисъл .
Ти си живееш в някакъв имагинерен свят в който ЦСКА е лошото , а Подуене - доброто, май. :lol:
Че сме фенове , фенове сме. Ама аз лично чак толкова радикален не съм с размишленията си .
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 11 фев 2022 11:28

Предстои премиера в кино "Подуене".
"Лицензирането 2 - просене по мъките "
Моля, заредете се с добро настроение, пуканки и се насладете на играта на актьорите.
Главните герои са същите както в първата част.
Очаква ви една трагикомедия с предизвестен край..
8-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “Левски”