Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот TodorT » 10 фев 2015 12:53

Склонен съм да вярвам на Херо, отколкото на Гонзо. Стига с това, че Херо не е левскар, не е мъж и т.н. Гонзо като е голям мъж защо още е в ЛЕВСКИ ?! Не трябва ли да признаеш провала си и да се махнеш като сбъркаш в нещо ? Георги Иванов го прави постоянно! Той постоянно бърка и никога не е виновен! Разберете, че да си левскар не е достатъчно да бъдеш директор или футболист на клуба. И аз съм левскар, но не ставам за професионален футболист и за спортеен директор. Писна ми да гледам НЕКАДЪРНИЦИ, щото са им "сини сърцата". Пламен Димов, Крумов, Ал. Александров, Тодор Христов, Василев и .... да не изброявам, че няма да ми стигне времето. Още с довеждането на Достанич Гонзо сбърка! Но не си призна такова нещо. Последваха още много имена, Гонзо като треньор продължаваше да бърка, но всички виждат в него спасителя :o Доведе Мурсия, говори как испанецът остава треньор за година, как няма да се маха при никакви обстоятелства. И какво стана ? Махна Пепе и пак .... Гонзо треньор! :o Иванов не спря дотук, ами реши да прави сам селекция въпреки че знаеш, че няма да е треньор през пролетта! Разкара Крумов и доведе.... Ал. Александрво! Всички хора грешат, просто глупаците повтарят грешките си! А Гонзо прави едни и същи грешки няколко пъти :!: Да си тъп, да си тъп.... колко толкова да си тъп ?! Този човек лъже левскарите с години! Аз на негови думи не вярвам и нямам основание да вярвам! Затова в случая съм по-склонен да вярвам на Димитров..... и съм почти сигурен, че нещата казани от нега са истина. Истина са, защото всички хора виждаме как се управлява този отбор и просто думите на Херо са едно потвърждение на това..... Разберете, че ЛЕВСКИ се управлява аматьорски! Този отбор живурка, клубът няма политика. Тънем в дългове, както ЦСКА. Жалки опити да се продадат юноши за смешни пари, за да покрием поне част от задълженията. Мъри Стоилов също го каза преди няколко дни.

П.П. Глупаво ще е сравнението от моя страна да сравнявам клубове от различен мащаб по този начин, но в момента ЛЕВСКИ и Милан имат сходни политики. И едните и другите експериментират с треньори и гледат само как да оцелеят като се доберат до зона Европа.... срам и позор.

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 10 фев 2015 13:42

Player написа:
7 е добро число написа:Гонзо се прави на Шеф , благодарение на Пеевски - той е " човека от високо " . 40% от Пфк Левски е негов , е не точно негови фирми ги държат . :mrgreen:

Как и откъде разбра че Пеевски има дял в Левски и точно колко е? Ясно е едно, че Батков не е това което се представя. И Гриша Ганчев го намекна с един смс преди време и назначаването на Тонев показва същото и в интервюто Херо намекна много дебело че Батков не е всичко в Левски. Така че при малко логика и разсъждаване е ясно че има някой над него или по точно няколко хора над него. Защото все се намеква за хора в множествено число.

Батков си е на заплата и то още от първият си ден в отбора - нищо , че се води собственик или главен акционер , или там какъвто е ...

А това , че ти сега откриваш топлата вода си е твой проблема . Пеевски е вторият човек в Левски , първият винаги си е бил Чорни !
И Батков щеше да е фактор заедно с Бат Бойко , но за жалост не успя да им стане схемата с Газпром .

Това всичко го знаят доста хора , вкл. разни Гугутки , Тръстове и тн .
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 10 фев 2015 14:05

TodorT написа:Склонен съм да вярвам на Херо, отколкото на Гонзо. Стига с това, че Херо не е левскар, не е мъж и т.н. Гонзо като е голям мъж защо още е в ЛЕВСКИ ?! Не трябва ли да признаеш провала си и да се махнеш като сбъркаш в нещо ? Георги Иванов го прави постоянно! Той постоянно бърка и никога не е виновен! Разберете, че да си левскар не е достатъчно да бъдеш директор или футболист на клуба. И аз съм левскар, но не ставам за професионален футболист и за спортеен директор. Писна ми да гледам НЕКАДЪРНИЦИ, щото са им "сини сърцата". Пламен Димов, Крумов, Ал. Александров, Тодор Христов, Василев и .... да не изброявам, че няма да ми стигне времето. Още с довеждането на Достанич Гонзо сбърка! Но не си призна такова нещо. Последваха още много имена, Гонзо като треньор продължаваше да бърка, но всички виждат в него спасителя :o Доведе Мурсия, говори как испанецът остава треньор за година, как няма да се маха при никакви обстоятелства. И какво стана ? Махна Пепе и пак .... Гонзо треньор! :o Иванов не спря дотук, ами реши да прави сам селекция въпреки че знаеш, че няма да е треньор през пролетта! Разкара Крумов и доведе.... Ал. Александрво! Всички хора грешат, просто глупаците повтарят грешките си! А Гонзо прави едни и същи грешки няколко пъти :!: Да си тъп, да си тъп.... колко толкова да си тъп ?! Този човек лъже левскарите с години! Аз на негови думи не вярвам и нямам основание да вярвам! Затова в случая съм по-склонен да вярвам на Димитров..... и съм почти сигурен, че нещата казани от нега са истина. Истина са, защото всички хора виждаме как се управлява този отбор и просто думите на Херо са едно потвърждение на това..... Разберете, че ЛЕВСКИ се управлява аматьорски! Този отбор живурка, клубът няма политика. Тънем в дългове, както ЦСКА. Жалки опити да се продадат юноши за смешни пари, за да покрием поне част от задълженията. Мъри Стоилов също го каза преди няколко дни.

П.П. Глупаво ще е сравнението от моя страна да сравнявам клубове от различен мащаб по този начин, но в момента ЛЕВСКИ и Милан имат сходни политики. И едните и другите експериментират с треньори и гледат само как да оцелеят като се доберат до зона Европа.... срам и позор.

Най-накрая се намери кой да го каже! Гонзо само говори за това кой да бъде мъж, кой да имал достойнство и т.н., а в крайна сметка след като се изложи като кифладжия, най-нагло заявява, цитирам "Доволен съм от свършеното". Вероятно и от селекцията и от новия нападател е доволен. И най-вече от Алвеша.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 10 фев 2015 14:17

7 е добро число написа:
Player написа:
7 е добро число написа:Гонзо се прави на Шеф , благодарение на Пеевски - той е " човека от високо " . 40% от Пфк Левски е негов , е не точно негови фирми ги държат . :mrgreen:

Как и откъде разбра че Пеевски има дял в Левски и точно колко е? Ясно е едно, че Батков не е това което се представя. И Гриша Ганчев го намекна с един смс преди време и назначаването на Тонев показва същото и в интервюто Херо намекна много дебело че Батков не е всичко в Левски. Така че при малко логика и разсъждаване е ясно че има някой над него или по точно няколко хора над него. Защото все се намеква за хора в множествено число.

Батков си е на заплата и то още от първият си ден в отбора - нищо , че се води собственик или главен акционер , или там какъвто е ...

А това , че ти сега откриваш топлата вода си е твой проблема . Пеевски е вторият човек в Левски , първият винаги си е бил Чорни !
И Батков щеше да е фактор заедно с Бат Бойко , но за жалост не успя да им стане схемата с Газпром .

Знаеш ли каква е разликата между слух и предположение да не говорим за факти. А явно аргументи да не говорим за факти май нямаш. Как така всички знаят уж нещо но не могат да докажат. Дали някога някои наш разследващ журналист ще се опита да порови кой кой е в Левски. Ще е интересно и вълнуващо разследване.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 фев 2015 14:29

TodorT написа:Склонен съм да вярвам на Херо, отколкото на Гонзо. Стига с това, че Херо не е левскар, не е мъж и т.н. Гонзо като е голям мъж защо още е в ЛЕВСКИ ?! Не трябва ли да признаеш провала си и да се махнеш като сбъркаш в нещо ? Георги Иванов го прави постоянно! Той постоянно бърка и никога не е виновен! Разберете, че да си левскар не е достатъчно да бъдеш директор или футболист на клуба. И аз съм левскар, но не ставам за професионален футболист и за спортеен директор. Писна ми да гледам НЕКАДЪРНИЦИ, щото са им "сини сърцата". Пламен Димов, Крумов, Ал. Александров, Тодор Христов, Василев и .... да не изброявам, че няма да ми стигне времето. Още с довеждането на Достанич Гонзо сбърка! Но не си призна такова нещо. Последваха още много имена, Гонзо като треньор продължаваше да бърка, но всички виждат в него спасителя :o Доведе Мурсия, говори как испанецът остава треньор за година, как няма да се маха при никакви обстоятелства. И какво стана ? Махна Пепе и пак .... Гонзо треньор! :o Иванов не спря дотук, ами реши да прави сам селекция въпреки че знаеш, че няма да е треньор през пролетта! Разкара Крумов и доведе.... Ал. Александрво! Всички хора грешат, просто глупаците повтарят грешките си! А Гонзо прави едни и същи грешки няколко пъти :!: Да си тъп, да си тъп.... колко толкова да си тъп ?! Този човек лъже левскарите с години! Аз на негови думи не вярвам и нямам основание да вярвам! Затова в случая съм по-склонен да вярвам на Димитров..... и съм почти сигурен, че нещата казани от нега са истина. Истина са, защото всички хора виждаме как се управлява този отбор и просто думите на Херо са едно потвърждение на това..... Разберете, че ЛЕВСКИ се управлява аматьорски! Този отбор живурка, клубът няма политика. Тънем в дългове, както ЦСКА. Жалки опити да се продадат юноши за смешни пари, за да покрием поне част от задълженията. Мъри Стоилов също го каза преди няколко дни.

Точно казано :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 12 фев 2015 19:08

Лек анализ след мача днес , все пак трябва да си знаят КОЙ е шефът . :mrgreen:

Изображение
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.

Изображение[/center]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 фев 2015 09:39

Ама този още ли?...

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 13 фев 2015 21:09

7 е добро число написа:

Гледам доста си навътре в клуба,знаеш ли на кое място ще завършим? :lol:
Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 фев 2015 21:33

Не искам да вземам страна в споровете между Гонзо и Херо за мен и двамата паднаха много ниско и в мен остана неприятно усещане ,че единия не иска да работи в Левски,а другия че не е искал първия за треньор.
Ако искаме да бъдем максимално честни, трябва да признаем че ако наистина тези футболисти ,които Херо обяви са били предвидени да бъдат привлечени в Левски ,то има някакво голямо разминаване . Някои мислили си че футболистина по под 25 години твърди титуляри в отбори от Ередивизие могат да бъдат привлечени в Левски в настоящото му състояние. За справка С.Арш беше привлечен от отбор от средата на Ерсте дивизие(Втора дивизия) срещу 400 хил евро и 15 хил евро заплата, Г.Родригес (който допреди 6 месеца беше играл в 6-та дивизия) беше привлечен от 2-ра дивизия срещу 300 хил евро(платени веднага,иначе щеше да иде в Ботев(Пд)) и 12 хил.евро заплата. С.Грийн и Д.Мюлдер бяха без отбор и се подготвяха в лагер за безработни футболисти ,срещу заплати от 15 и10 хил.евро, Лудогорец взе В.Мисиджан срещу 800 хил евро . Тук говорим за футболисти ,които си имат договори и играят редовно в отборите си на по-високо ниво, като при нас тавана на заплатите е 8500 евро ,дали въобще има някакъв шанс да се навият? Просто разликата в стандартите между България и Холандия не е ника малка,просто няма как холандски футболист да дойде за по-малко от 10 хил евро. Тук не говорим за футболист като обявения от Херо Антония,за който се очаква в най-скоро време да бъде извикан в националния отбор на Холандия ,ако продължава със силните си изяви( за един полусезон има 4 гола и 9 асистенции-много добро постижение за крило на отбор като Грьонинген) ,дали някой сериозно си мисли че такъв футболист ще дойде в Левски.

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 14 фев 2015 12:57

Stahlgewitter написа:
7 е добро число написа:

Гледам доста си навътре в клуба,знаеш ли на кое място ще завършим? :lol:

Е как бе , винаги ;) .
Бием Марек и хасково , загуба от Лудугорци и сме на 6 място , с равни точки с Берое - по 34 т. . Ботев остават 7-ми , за да могат да си правят там мега-дербито с Локото Пловдив . :mrgreen:

За купата бием 2 пъти Хасково и ако не ни се падне Домусчиев , сме на финал .
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.

Изображение[/center]

Върни се в “Левски”