Склонен съм да вярвам на Херо, отколкото на Гонзо. Стига с това, че Херо не е левскар, не е мъж и т.н. Гонзо като е голям мъж защо още е в ЛЕВСКИ ?! Не трябва ли да признаеш провала си и да се махнеш като сбъркаш в нещо ? Георги Иванов го прави постоянно! Той постоянно бърка и никога не е виновен! Разберете, че да си левскар не е достатъчно да бъдеш директор или футболист на клуба. И аз съм левскар, но не ставам за професионален футболист и за спортеен директор. Писна ми да гледам НЕКАДЪРНИЦИ, щото са им "сини сърцата". Пламен Димов, Крумов, Ал. Александров, Тодор Христов, Василев и .... да не изброявам, че няма да ми стигне времето. Още с довеждането на Достанич Гонзо сбърка! Но не си призна такова нещо. Последваха още много имена, Гонзо като треньор продължаваше да бърка, но всички виждат в него спасителя

Доведе Мурсия, говори как испанецът остава треньор за година, как няма да се маха при никакви обстоятелства. И какво стана ? Махна Пепе и пак .... Гонзо треньор!

Иванов не спря дотук, ами реши да прави сам селекция въпреки че знаеш, че няма да е треньор през пролетта! Разкара Крумов и доведе.... Ал. Александрво! Всички хора грешат, просто глупаците повтарят грешките си! А Гонзо прави едни и същи грешки няколко пъти

Да си тъп, да си тъп.... колко толкова да си тъп ?! Този човек лъже левскарите с години! Аз на негови думи не вярвам и нямам основание да вярвам! Затова в случая съм по-склонен да вярвам на Димитров..... и съм почти сигурен, че нещата казани от нега са истина. Истина са, защото всички хора виждаме как се управлява този отбор и просто думите на Херо са едно потвърждение на това..... Разберете, че ЛЕВСКИ се управлява аматьорски! Този отбор живурка, клубът няма политика. Тънем в дългове, както ЦСКА. Жалки опити да се продадат юноши за смешни пари, за да покрием поне част от задълженията. Мъри Стоилов също го каза преди няколко дни.
П.П. Глупаво ще е сравнението от моя страна да сравнявам клубове от различен мащаб по този начин, но в момента ЛЕВСКИ и Милан имат сходни политики. И едните и другите експериментират с треньори и гледат само как да оцелеят като се доберат до зона Европа.... срам и позор.