ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2022 10:36

Както и предполагах, тука сте сринали отбора със земята, а някои изключително нефутболни хора са подкарали и Мъри. Ми, браво. Хубавото е, че сега ще се поразчисти от такива, че на стадиона почнаха много да дразнят с неадекватните си коментари и мрънкане.
Само Левски!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 12 авг 2022 10:44

rane написа:
Sstefanov написа:Тези момчета на терена не заслужават да има и един човек на стадиона. Бахти жалкия мач, бахти некадърнил отбор. Всичко, което постигна Мъри в последните месеци се затри снощи. Срам, срам и пак срам. Да ги продават всичките и да се приключва.
Като почнете с глупостите, какви фенове сме били, ксто сме говорили срещу отбора, ами такива фенове сме, където пътуваме пот други страни и си даваме парите, за да ги гледаме, а те накрая ти го набиват като за 5 години...
Не знам, кой, какво заслужава, но се надявам такива псевдо-привърженици, като теб, никога повече да не стъпят на стадиона.
Насочете се към Лудогорец, да речем. Те и без това имат нужда от маса на стадиона.
Надявам се, ти, и такива, като теб да освободят форума на Левски с присъствието си, а не след време отново да се бият в гърдите какви левскари са.

Останалите, който си обичаме отбора, ще продължим да ходим на стадиона, да го подкрепяме, да отделяме от залъка си, за да го има Левски! Защото го обичаме и защото този отбор носи емоция, наслада и любов, каквато нищо друго в тази комунистическо-ориенталска дупка не може да донесе.

Само Левски!

Много приказки, много изтъкване какъв фенси. Хлапак, аз за 30 години на Герена съм си оставил душата и сърцето. Най малко пишлемета като теб имат правото да ми говорят, дали да ходя на мачове. Как пък не ти увря главата, че тези смешници на терена трябва да осъзнаят, че с нас е добре, обаче без нас е мега зле. Но съм сигурен, че ти тези неща нама как да ги мислиш, защото си едно заблудено момченце, което си мисли, че слънцето изгрява, като се събуди то.
Какво се промени след Вадуц или Тампере? Абсолютно нищо, пак си караме по стария тертип и пак откриваме нови резили.
Последна промяна от Sstefanov на 12 авг 2022 10:45, променено общо 1 път.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 авг 2022 10:44

Като чета мненията след мача имам усеща ето, че някои от колеги са живяли във някакъв измислен сеят или във свои фантазии. Ако някои малко разбира от футбол щеше да знае, футболистите, които победиха ПАОК са на нивото на среден футболист от нашата измислена лига. Да ни класират за ЕКТ,да ни доставят радост с победа над ПАОК беше върха на техните възможности. Вместо да сме им благодарни за тези моменти ние изпадаме в крайности от възвеличаване преди седмица до некадърници днес. Само ще кажа, че футболистите на Хамрун не са по слаби от нашите. Не са селектирани за 0 лв и не са събранини от третите девизии преди по малко от една година. Напротив. По нищо не ни отстъпват. Но вместо да сме благодарни за нещата, които направиха въпреки силите си и на Мъри, който от нищо направо нещо, режем вени и скърбим, все едно е станало нещо ненормално. По щастливи ли щяхте да бъдете, ако бяхме отпаднали от ПАОК и не бяхме изиграли още един мач не бяхме вкарали в касата на клуба още 2мил лв? Мислите ли, че футболистите не са се раздали? Просто с това разполагаме и ще трябва да приемаме и негативите от липсата на класа. Успокойте се, живота продължава. Те първа ще ни чака други радости. Всичко не приключва със снощния мач.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 12 авг 2022 10:47

TristaNNN написа:Както и предполагах, тука сте сринали отбора със земята, а някои изключително нефутболни хора са подкарали и Мъри. Ми, браво. Хубавото е, че сега ще се поразчисти от такива, че на стадиона почнаха много да дразнят с неадекватните си коментари и мрънкане.
Само Левски!

Адекватния се обади, ти ли ще решаваш, кой да е на стадиона? Естествено, че ще сринем отбора. Това снощи беше Невероятен резил, как не го осъзнаваш това.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2022 10:52

ogrizko написа:. цска си отложиха мача преди реванша..

Няма такъв отбор, бе, варненски новоприпок! Тия умряха на 09.09.2016
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 12 авг 2022 10:55

TristaNNN написа:Както и предполагах, тука сте сринали отбора със земята, а някои изключително нефутболни хора са подкарали и Мъри. Ми, браво. Хубавото е, че сега ще се поразчисти от такива, че на стадиона почнаха много да дразнят с неадекватните си коментари и мрънкане.
Само Левски!

Според мен Мъри също носи вина. Да, на него дължим абсолютно всичко, както успехите, така и провалите. Пълна подкрепа за него, ако не беше той нямаше да има нито купа, нито Европа, за съжаление има и такива мачове. Основните винонивници са повечето от тези на терена, особено този, който стоеше на вратата. Нима отбора не заслужава критика след подобно представяне?!? Кажи, не заслужава ли? Или според теб това беше нормално поведение на терена и играчите са играли на ниво, но са нямали късмет.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2022 10:58

Sstefanov написа:
Само Левски!

Адекватния се обади, ти ли ще решаваш, кой да е на стадиона? Естествено, че ще сринем отбора. Това снощи беше Невероятен резил, как не го осъзнаваш това.

Нищо не решавам, вашата неадекватност сама ще ви разкара от стадиона. Естествено било, че ще сринат отбора, вика... С такива привърженици врагове не ни трябват, антилевскари - чакате отборът да се издъни и излизате като хлебарки-припоци да серете!
[offtopic]

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 12 авг 2022 11:01

Абе пичове всеки има право да е бесен след този срам от снощи, аре стига сте слизали от Олимп да обяснявате на всички какви псевдо фенове били, защото са наранени, обидени и засрамени след поредния позор и най-лошото е, че това изобщо не е първи път за последните години.. Финалът за купата със Славия, Вадуц, финала с черно море, преди това пак Славия..Това са чутовни издънки и всеки има право да изрази възмужението и гнева си, било то и някъв спортен форум. Аре не ме карайте да давам политически примери от тези дни в София за ското-дебилщина, щото веднага ще се припознаете пък псевдо десните.. Много ясно, че ще псува, ще има крайни мнения и т.н. защото просто си изметохме, изчистихме и после на чистото се изсрахме само както ние можем. Това е висша форма на идиотизъм и всеки, който се чувства съпричастен има право да е гневен. Винаги е било така, клетви, псувни, търпиш подигравки, но след няколко дена разбираш, че то е по-силно от теб и няма как да се откажеш от Левски никога ! След всеки провал е така.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2022 11:03

Highlander написа:
Само Левски!

Според мен Мъри също носи вина. Да, на него дължим абсолютно всичко, както успехите, така и провалите. Пълна подкрепа за него, ако не беше той нямаше да има нито купа, нито Европа, за съжаление има и такива мачове. Основните винонивници са повечето от тези на терена, особено този, който стоеше на вратата. Нима отбора не заслужава критика след подобно представяне?!? Кажи, не заслужава ли? Или според теб това беше нормално поведение на терена и играчите са играли на ниво, но са нямали късмет.

Ма вашето не е критика, а сране и жлъчни храчки по отбора, който допреди десетина дни превъзнасяхте, и с който се гордеехте, понеже от нищо прави нещо, това е проблемът. Не правиш ли разлика?
Я да чуя каква е вината на Мъри?
[offtopic]

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 12 авг 2022 11:05

Не съм левскар,но милея за всичко българско.Главите горе , животът продължава.Тоя отбор сега има нужда от вашата подкрепа...
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Върни се в “Левски”