Членски карти „Аз съм Левски“
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Членски карти „Аз съм Левски“
Сутринта чукнахме 14 000, а сега сме на 14 120. Ако не бяха тия резили със Славия, Ботев Враца и Черно море вече да минавахме 20 000.
- modor
- Контакти:
Левскари, във връзка с усложняващата се ситуация около епидемията с Ковид-19, Ви съобщаваме, че планираната обиколка на мобилния магазин, свързана с кампанията „Аз съм „Левски“, се отлага.
Благодарим за съдействието и добрата комуникация на общините в Търговище, Шумен, Добрич, Балчик, Варна, Исперих, Разград и Русе.
Обръщаме внимание на всички левскари, които очакваха посещението на мобилния магазин и възможността да се срещнат лично със собственика Наско Сираков, от когото да получат своята членска карта, че планираната обиколка ще бъде изпълнена веднага щом ситуацията в страната го позволява.
Ще Ви държим в течение относно всички бъдещи възможни дати за възобновяването на кампанията за обиколките из страната.
Междувременно всеки желаещ може да поръча своята членска карта на https://fanshop.levski.bg/page/chlenski-karti
Благодарим Ви,
Само „Левски“
Благодарим за съдействието и добрата комуникация на общините в Търговище, Шумен, Добрич, Балчик, Варна, Исперих, Разград и Русе.
Обръщаме внимание на всички левскари, които очакваха посещението на мобилния магазин и възможността да се срещнат лично със собственика Наско Сираков, от когото да получат своята членска карта, че планираната обиколка ще бъде изпълнена веднага щом ситуацията в страната го позволява.
Ще Ви държим в течение относно всички бъдещи възможни дати за възобновяването на кампанията за обиколките из страната.
Междувременно всеки желаещ може да поръча своята членска карта на https://fanshop.levski.bg/page/chlenski-karti
Благодарим Ви,
Само „Левски“
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Североизточна България - кучета ни яли.
Затова вчера си заявих картите.
Апропо - следейки сайта последните часове за придвижването на картите ми, забелязах, че за ден около 200 карти са заявени. За седмица това прави 1000.
Затова вчера си заявих картите.
Апропо - следейки сайта последните часове за придвижването на картите ми, забелязах, че за ден около 200 карти са заявени. За седмица това прави 1000.
Blue_Blood84 написа:Сутринта чукнахме 14 000, а сега сме на 14 120. Ако не бяха тия резили със Славия, Ботев Враца и Черно море вече да минавахме 20 000.
За 5 дена (3 работни и 2 почивни) - 500 карти.
Поръчките много намаляха,а и от ръководството никакъв словесен допинг.
Затишие пред буря.
Затишие пред буря.
САМО ЛЕВСКИ!
За едно денонощие 42 карти.
Ами, нормално е да има спад в дневната и седмичната бройка продадени карти. Не знам защо сте очаквали, че седмици наред ще продаваме по 500-600 ежедневно, особено при тези резултати и продукцията на първия отбор. За капак имаме замразените футболисти, странните стартови състави, странните смени, балоните за юнУшите, ежеседмичното мрънкане на треньорите и т.н. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Fbf написа:14470 продадени карти засега.
На сайта са 14781. От полунощ в понеделник за почти 3 денонощия 270 карти.